Home Greek News Καμμένος για Ζακ Κωστόπουλο: «Άλλο να προστατεύεις τον εαυτό σου και το σπίτι σου κι άλλο αυτό που είδαμε»

Καμμένος για Ζακ Κωστόπουλο: «Άλλο να προστατεύεις τον εαυτό σου και το σπίτι σου κι άλλο αυτό που είδαμε»

by _
0 comment 122 views

Καμμένος για Ζακ Κωστόπουλο: «Άλλο να προστατεύεις τον εαυτό σου και το σπίτι σου κι άλλο αυτό που είδαμε»

Στην έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στους στρατιωτικούς συντάκτες ο ΥΕΘΑ, Πάνος Καμμένος, μαζί με τον ΑΝΥΕΘΑ, Πάνο Ρήγα και την ΥΦΕΘΑ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, παρουσία των Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων, ο κ. Καμμένος ερωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το θέμα του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, την επίθεση στον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντινέα, αλλά και το θέμα των ναρκωτικών στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Όπως αναφέρει το onalert, o ΥΕΘΑ κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει το συμβάν του ξυλοδαρμού και τον θάνατο του ακτιβιστή και εκπροσώπου της κοινότητας των ΛΟΑΚΤ. Ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Όταν βλέπει κανείς αυτό το βίντεο είναι μια συγκλονιστική εικόνα. Ένας άνθρωπος υπό την επήρεια ναρκωτικών προβαίνει σε μια παράνομη πράξη για να εξασφαλίσει τη δόση του. Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να μην αντιδράσει όπως αντιδράσαμε όλοι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους αγανακτισμένους. Άλλο να προστατεύεις τον εαυτό σου και το σπίτι σου κι άλλο αυτό που είδαμε”.

Καλούμενος να σχολιάσει το ίδιο περιστατικό, ο ΑΝΥΕΘΑ κ. Ρήγας δήλωσε ότι «τέτοιες αντιλήψεις τις οποίες δυστυχώς προσπαθεί και μια μερίδα του πολιτικού συστήματος να επιβάλλει είναι επικίνδυνες και καταδικαστέες. Η αυτοδικία και το λιντσάρισμα δεν δικαιολογούνται. Κατά τη γνώμη μου, έχουμε μεγάλη ευθύνη, το σύνολο του πολιτικού κόσμου με διαφορετικούς όρους. Δεν μας βοηθάει η ρητορεία μίσους. Ελπίζω και εύχομαι όλο το πολιτικό σύστημα να βάλει έναν φραγμό σε όλο αυτό”.

Μετά το παραπάνω σχόλιο του ΑΝΥΕΘΑ, του ζητήθηκε να απαντήσει αν η αποστροφή του αυτή αποτελεί αυτοκριτική για τον ίδιο και το ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΑΝΥΕΘΑ απάντησε «είναι σαφές ότι δεν υπήρχε ποτέ καμιά τέτοια αντίληψη από μεριάς του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλοι ήταν αυτοί που διαμόρφωναν τέτοιες τάσεις και καταστάσεις. Εμείς έχουμε δώσει εξετάσεις και εντός και εκτός της βουλής”.

Για την περίπτωση του ξυλοδαρμού του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντινέα, ο ΥΕΘΑ δήλωσε: «κινδυνεύουμε από τα άκρα να οδηγηθούμε πολύ μακριά από τις αξίες που έχουμε σαν κοινωνία.”

Στη συνέχεια ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε και στο θέμα των ναρκωτικών στις Ένοπλες Δυνάμεις. «Σε ότι αφορά το θέμα των ναρκωτικών μας απασχολεί ιδιαίτερα. Και για μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τα παιδιά αυτά βρίσκονται σε τραγικές καταστάσεις. Έχουν μπει σε πολλές οικογένειες.”

Πηγή >>

https://www.pentapostagma.gr/2018/09/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B6%CE%B1%CE%BA-%CE%BA%CF%89%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80.html

 

 


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr