Home Greek News Σοκ Ο Ντόναλντ Τράμπ στα…Panama και Paradise Papers μαζί με την Εβραίο-ρωσική μαφία!!!

Σοκ Ο Ντόναλντ Τράμπ στα…Panama και Paradise Papers μαζί με την Εβραίο-ρωσική μαφία!!!

by _
0 comment 215 views

Σοκ: Ο Ντόναλντ Τράμπ στα…Paradise Papers Papers μαζί με την Εβραίο-ρωσική μαφία!!!

Ο σύνδεσμος του Τράμπ με έναν από τους πιο βίαους και κτηνώσεις νονούς της Εβραϊκής Μαφίας, Σέμιον Μογκιλέβιτς!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | 22 Σεπτ. 2018 | 11.45

Έχω ήδη γράψει αρκετά αποκαλυπτικά για τον Πρόεδρο Τράμπ και τις συνδέσεις του με την διεθνή εβραϊκή μαφία, η οποία καθοδηγείται ραβινικά από την πιο περιβόητη ραβινική οργάνωση όλου του κόσμου, Χαμπάντ Λιβάβιτς (Chabad Lubavitch). Ακόμη και τα αμερικανικά ΜΜΕ έχουν ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Π.χ., η γνωστή ιστοσελίδα ειδήσεων Politico.com έγραψε ένα άρθρο πέρσι με τίτλο «Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ» αποκαλύπτοντας πως τόσο ο Τράμπ όσο κι ο Πούτιν έχουν πάρεο μεγάλη βοήθεια στις σταδιοδρομίες τους από την εν λόγω ραβινική οργάνωση!

Αυτή είναι η αλήθεια σχετικά με το «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ που έχει να κάμνει ΟΥΧΙ με το δήθεν «χακάρισμα» των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2016, αλλά με το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι είναι η διεθνής εβραϊκή….ΜΑΦΙΑ –στην οποία τόσο ο Τράμπ όσο και ο Πούτιν είναι υπόχρεοι— που επηρεάζει πολλές κυβερνήσεις και έθνη εις βάρος των ίδιων και ήταν η ομάδα WikiLeaks που μας είχε, από το 2011, αποκαλύψει όλ’ αυτά!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «WikiLeaks: Το Ισραήλ: Η Γη της Επαγγελίας του οργανωμένου εγκλήματος;;;» για να καταλάβετε.  Π.χ., έγραψα το Σεπτ. του 2016 τα εξής….

Μήπως το “αγαπημένο” μας κανάλι FOX News ή το CNN ή το NBC ή ABC (ή η εφημερίδα New York Times ή οποιοδήποτε άλλο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης για το θέμα αυτό) μας είπε ποτέ ότι ο κ Τζούλιαν Άσανζ και το Wikileaks διέρρευσαν στον τύπο το 2011 επίσημο διαβαθμισμένο τηλεγράφημα της Αμερικανικής Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Τελ Αβίβ με τον τίτλο «Το Ισραήλ: H “Γη της Επαγγελίας” του οργανωμένου εγκλήματος;;;»??? Ασφαλώς και ΟΧΙ και ο Άσανζ, ο ιδρυτής του Wikileaks, τους το πρόσφερε αυτό το σημείωμα αλλά αρνήθηκαν να το βγάλουν στον αέρα για να το δει το κοινό και να μάθει για τον μεγάλο…ΚΥΝΔΥΝΟ που εγκυμονεί σε αυτή την χώρα -και σε όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε- η διεθνής …ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΦΙΑ σύμφωνα με το εν λόγω σημείωμα…!!!

Για το πως και ο Τράμπ κι ο Πούτιν συνδέονται με αυτό το «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ, διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μας. Προσέξτε το τρίτο γιατί αφορά την εμπλοκή του ίδιου του Πάνου του…ΚΑΜΜΕΝΟΥ σε αυτό….

  1. Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!
  2. ΣΟΚ: Ο Τράμπ υποθάλπτει την Εβραιο-ρωσικη μαφία στις ΗΠΑ που ξεπλύνει μαύρο χρήμα μέσα από κυπριακές τράπεζες! Σύνδεσμός με τον ΠΟΥΤΙΝ!
  3. Τζορτζ Παπαδόπουλος: Είχα ενημερώσει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για την υπόθεση Ρωσίας-Χίλαρι-Τραμπ

Στις 20 Μάρ. του 2017,  ενώπιον επίσημης επιτροπής του Κογκρέσου και στο πλαίσιο της ερεύνης που ήταν εν εξελίξει τότε δια το Ρωσικό Σκάνδαλο του προέδρου Τράμπ, ερωτήθη ο κ Τζέιμς Κόμεϊ, ο τότε διοικητής του FBI, μπροστά στα μάτια πολλών εκατ. Αμερικανών τηλεθεατών της κρατικής τηλεοράσεως των ΗΠΑ (C-Span), για το εάν γνώριζε για τους δεσμούς του Τράμπ με έναν ονόματι Φίλεξ Σάτερ (Felix Sater), έναν περιβόητο ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΦΙΟΣΟ συνδεδεμένο τόσο με τον Πούτιν όσο και με τους χείριστού είδους Ρωσο-Εβραίους ΜΑΦΙΟΣΟΥΣ. ΗΡΝΗΘΗ ο Κόμεϊ να απαντήσει εις οιανδήποτε ερώτησιν επ’αυτού, κάτι το οποίον…ΤΑ ΛΕΓΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΑΙΤΙΑ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ!

Δείτε τώρα το ακόλουθο κλιπ όπου ο κ Κόμεϊ αρνείται να απαντήσει σε αυτές τις τόσο κρίσιμες για τη διελεύκανη της υποθέσεως του Ρωσικού Σκανδάλου του Τράμπ ερωτώσεις. Από το 0.25 – 0.50…

https://www.youtube.com/watch?v=6_pPPsmK0-I

Η Bayrock ήταν μια εταιρεία ακινήτων που χρησιμοποίησε ο Τράμπ για να λανσάρει το νέο του ξενοδοχείο το 2001 που ωνομάζετο Trump SoHo (σήμερα, The Dominick).  Μέχρι τότε, ο Τράμπ είχε χρεοκοπήσει αρκετές φορές κι ήταν δύσκολο για αυτόν να εξασφαλίσει ρευστό χρήμα.

Για αυτό ζήτησε ο Τράμπ βοήθεια από την συγκεκριμένη εταιρεία. Ο ιδιοκτήτης του, Tevfik Arif (Τεφικ Αριφ) του παρέχει την αρχική χρηματοδότηση για αυτό το έργον. Έχει πολλά ξενοδοχεία ο κ Αριφ και έχει επίσης πολλές εταιρείες-βιτρίνες, μέσω των οποίων μεταφέρει τα λεφτά του από τη μία τράπεζα στην άλλη. Έτσι λειτουργούν τέτοιου είδους μαφιόσοι.

Ο κ Αρίφ έτυχε να ασχοληθεί κάποτε και με την….εμπορία ανθρώπων. Έχει όμως «αθωοθεί» στα δικαστήρια. ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ Ο Κ ΤΡΑΜΠ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΙΖΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ???

Παρ’ ολ’ αυτά, ο Τράμπ κι ο Ταρίφ διαμορώνουν μια εταιρική σχέση για την Bayrock LLC. Υπάρχει όμως κι ένας άλλος ιδιοκτήτης της  Bayrock ονόματι…Felix Sater (Φίλιξ Σάτερ). Λόγω όμως των πολλών ποινικών κομπίνων  του (μια επιχείρηση απάτης μετοχών $ 40 εκατ. δολαρίων), εξαναγκάστηκε ο Σάτερ να γίνει πληροφοριοδότης του FBI και του στρατού των ΗΠΑ. Είχε δώσει έγκυρες πληροφορίες στον στρατό για πυραύλους-stinger στο Αφγανιστάν.

Στο επόμενο κλιπ μας τα επιβεβαιώνει όλα ο δικός του ραβίνος!…

Ο Felix κι ο πατέρας του, κ Mikhail Sater, ανήκουν κι οι δύο στην προαναφερόμενη μαφιόζικη ραβική οργάνωση Χαμπάντ Λιβάβιτς. Ο δε πατέρας του Felix είναι γνωστός για τους δεσμούς που έχει με τον πιο περιβόητηο νονό της Εβραιο-ρωσικής μαφίας, τον κ. Semion Mogilevich (Σέμιον Μογκιλέβιτς) που ήταν κι αυτός με την Χαμπάντ Λιβάβιτς!

Σύμφωνα με το CNN, ο Semion Mogilevich ήταν ένας διεθνής εγκληματίας-μαφιόσος που καταζητείτο από το FBI…

Σύμφωνα με το FBI, αρχίζοντας στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ο Ουκρανέζος ήταν η βασική επαφή για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες της Solntsevskaya Bratva, ή της Αδελφότητος, ένα από τα πλουσιότερα εγκληματικά συνδικάτα στον κόσμο.

Τρεις όμως από τους υφισταμένους του Σέμιον Μογκιλέβιτς είχαν διαμείνεο κάποτε στο… Trump Towers στην Νέα Υόρκη, αυτό το μεγάλο ξενοδοχείο του νυν προέδρου των ΗΠΑ!!!

Σύμφωνα με το κορυφαίο σάιτ Medium.com

Έχουμε πρόσφατα λάβει πρόσθετη επιβεβαίωση για τους δεσμούς του Felix Sater με τον Mogilevich με τη μορφή του Glenn Simpson της εταιρείας Fusion GPS. Ακολουθεί παρακάτω αντίγραφο της μαρτυρίας του στο Κογκρέσο…

Δείτε τώρα έγγραφα…

Για περισσότερα στοιχεία βάσει νομικών εγγράφων, δείτε εδω >> https://thesternfacts.com/exclusive-newly-unsealed-court-docs-reveal-trump-family-involved-in-bank-fraud-with-russian-9bfbfd96ca1f

Και δεν θα ξέραμε ΤΙΠΟΤΑ από ολ ‘αυτά αν δεν ήταν για τα… Panama/Paradise Papers!!! Ο Τράμπ είχε βρεθεί στα αυτά μαζί με φοροφυγάδες και εγκληματίες-μαφιόσους και το θέμα αυτό το έχουνε…ΘΑΨΕΙ τόσο το Κογκρέσο, που είχε συγκροτήσει εξ αρχής την εξεταστική επιτροπή για το Ρωσικό Σκάνδαλο, όσο και τα ΜΜΕ!!! Χμμμμ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???, διότι μιλάμε ουσιαστικά για δύο μεγάλους φορείς που έχουν επιδοθεί εδώ και δύο χρόνια σε ένα «κηνήγι μαγισσών» εναντίον του Τράμπ όσον αφορά το Ρωσικό Σκάνδαλο του ίδιου, ενώ, οσόν αφορά αυτές τις πάρα πολύ κρίσιμες για το…ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ πληροφορίες, αυτές τις έχουνε…ΘΑΨΕΙ!!! Δεν μας λέει τίποτε αυτό;;;

Η πρώτη εμφάνιση του Τράμπ στα Panama Papers δείχνει εμφανή σημάδια νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες μέσω του Trump Tomers χρησιμοποιώντας απάτες ακινήτων που έγιναν μεταξύ του Trump Corporation και γνωστής κυρίας από το Χόνγκ Κόνγκ.

Για μια εκτενή ανάλυση για τον Τράμπ και τα Paradise Papers, δείτε το ακόλουθο….

Για μια εκτενή ανάλυση για τον Τράμπ και τα Panama Papers, δείτε το ακόλουθο….

Επι στρέφοντας όμως στον κ Μογκιλέβιτς…

Ο Μογκιλέβιτς ήταν φίλος του κ Dmitry Firtash, ενος άλλου περιβόητου από την Ουκρανία Εβραιου μαφιόσου που ανήκει κι αυτός στην Χαμπάντ Λιβάβιτς. Ο Firtash συνδέεται επίσης με τον κ Vincent Tchenguiz που ήταν πίσω από την Orange Revolution, την Πορτοκαλί Επανάσταση δηλαδή.

 

Ο Firtash κι ο Tchenguiz διατηρούν εταιρείς-βιτρίνες (για το ξέπλυμα) μαύρου χρήματος στη Λιβύη. Έτσι μεταφέρουν τα λεφτά τους τέτοιου είδους εγκληματίες. Έτσι συνδέται ο Τράμπ με την εταιρεία SCL διότι ο κ Tchenguiz είναι ο μεγαλύτερος μέτοχός της. Η Cambridge Analytica και η μητρική της εταιρεία SCL Group Limited είναι η εταιρεία δεδομένων που ισχυρίστηκε ότι βοήθησε τον Donald Trump να εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ! Το SCL είναι μια εταιρεία που αναλύει δεδομένα, νοθεύει εκλογές και τροποποιεί συμπεριφορές στα social media και λειτουργεί ως….αμυντικός εργολάβος.

Αξιοσημείωτον είναι επίσης το γεγονός πως ο Firtash είναι προσωπικός φίλος και του….Βίκτορ Γιανουκόβιτς, του πρώην προέδρου της Ουκρανίας. Έγινε ο πρώην Πρόεδρος της Ουκρανίας χάρη στις προσπάθειες άσκησης πίεσης και διαβούλευσης του καλού φίλου του ίδιου…. Παύλου Μανάφορτ, του πρώην προέδρου της εκστρατείας του Donald Trump (Ντόναλντ Τράμπ) που έχει καταδικαστεί τώρα στις ΗΠΑ!

 

Αυτό μας συνδέει πίσω στο Μαναφόρντ και τον πρώην σύμβουλο του Τράμπ Roger Stone, ο οποίος είναι και συνεργάτης του αρχι-προπαγανδιστή του Τράμπ….ΑΛΕΞ ΤΖΌΟΥΝΣ από το Τέξας.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον κ Rudy Giuliani, τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης (ο οποίος είναι συνένοχος στο έγκλημα της κυβέρνησης των ΗΠΑ στις 11 Σεπτεμβρίου 2001), να ιδρύει μια ολλανδική ενδιάμεση εταιρεία σε συνεργασία με έναν άλλο Εβραίο που ονομάζεται Βίκτορ Κπραπούνοφ που ανήκει…ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ στη Χαμπάντ Λιβάβιτς–αν είναι δυνατόν! Ο Βίκτωρ έκλεψε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια από την κυβέρνηση του Καζακστάν και ξέπλυνε ένα μεγάλο κομμάτι αυτών των κεφαλαίων μέσω του προαναφερόμενου μεγάλου ξενοδοχείου του προέδρου Ντόναλντ Τράμπ….Trump Soho σε συνεργασία με την Bayrock και τον Τράμπ!!! Αγοράζε διαμερίσματα εκεί.

Εδώ βλέπουμε και πάλιν τον σύνδεσμο Τράμπ-Σάτερ-Αρίφ σε δράση! 

Σύμφωνα με το “The New Republic”…

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, τουλάχιστον 13 άτομα με γνωστούς ή υποτιθέμενους δεσμούς με ρώσους μαφιόζους ή ολιγάρχες ήταν ιδιοκτήτες, έμειναν σε και ακόμη και εκτελούσαν εγκληματικές δραστηριότητες μέσα από το Trump Tower και άλλα ακίνητα του Τράμπ. Πολλοί χρησιμοποίησαν τα διαμερίσματά του και τα καζίνο για να ξεπλύνουν αμέτρητα εκατομμύρια σε βρώμικα χρήματα….Το 2013, η αστυνομία μπούκαραν στη Μονάδα 63Α του Trump Tower και μάζεψε 29 ύποπτους σε συνάρτηση με ένα πρόγραμμα ξεπλύματος μαύρου χρήματος ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων….Επιπλέον, η μονάδα 63A -ένα condo (διαμέρισμα) ακριβώς κάτω από αυτό που ανήκει στο Τράμπ– χρησίμευσε ως έδρα ενος “περίπλοκου σχεδίου για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες”, η οποία μετέφερε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια από την πρώην Σοβιετική Ένωση μέσω εταιρειών-βιτρίνων στην Κύπρο και σε επενδύσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες…

Περισσόερα εδώ >> https://newrepublic.com/article/143586/trumps-russian-laundromat-trump-tower-luxury-high-rises-dirty-money-international-crime-syndicate

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr