Home Greek News Άντε με το καλό σου ευχόμεθα σύντομα και τον Αλέξη Τσίπρα, κ Μιχαλολιάκο!

Άντε με το καλό σου ευχόμεθα σύντομα και τον Αλέξη Τσίπρα, κ Μιχαλολιάκο!

by _
0 comment 222 views

ΑΠΟ ΤΗΝ  ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΣΑΙΤ Egerssi.gr ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Χέρι – χέρι Νίκος Μιχαλολιάκος και “Αριστερός Πατριώτης”;

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του “Αριστερού Πατριώτη” Αλέξη Οικονόμου:

«Mέλος του ΚΚΕ επί τρεις δεκαετίες  (1975-2001), συνεισέφερε για μια δεκαετία στο υπό διαμόρφωση ρεύμα της Πατριωτικής Αριστεράς, ενταγμένος κομματικά στο ΛΑ.Ο.Σ. ως μέλος της Κ.Ε. και σε διάφορα Επιτελικά Όργανα και επικοινωνιακές δράσεις, αρθρογράφος της Α1 (σ.σ. κομματικής εφημερίδας του ΛΑΟΣ) και περιοδικά, πολιτικός σχολιαστής στο ART – πρώην ΤΗΛΕΑΣΤΥ, με δηλωμένες ανοιχτά τις αριστερές θέσεις του και διατήρηση της ανεξάρτητης, κριτικής και “αιρετικής” σκέψης του προς πάσα κατεύθυνση. Μετά την αποχώρηση του από το ΛΑ.Ο.Σ. λόγω στρατηγικών και οργανωτικών διαφωνιών στις 2/11/2016, κινείται πλέον αδέσμευτα κι ενωτικά στον Πατριωτικό Λαϊκό Ριζοσπαστικό Χώρο…»!

Θα με ρωτήσετε, πως στο πατριωτικό κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ “χωρούσε” το επί 26 χρόνια μέλος του ΚΚΕ; Θα σας απαντήσω, πως προφανώς αφού αυτοπροσδιορίστηκε στον Γιώργο Καρατζαφέρη ως “Αριστερός Πατριώτης”, άρα τον έπεισε ότι ήταν πατριώτης (;;;)! Ωστόσο, ακριβή απάντηση στο ερώτημά σας, μπορεί να δώσει μόνο ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

Όμως φεύγοντας από το ΛΑΟΣ ο “Αριστερός Πατριώτης” δεν ιδιώτευσε! Αναζήτησε νέα πολιτική στέγη! Και μη φανταστείτε πως την αναζήτησε στα αριστερά! Όχι γιατί εκεί είναι πλέον persona non grata! 

Που φαντάζεστε λοιπόν;

Πληροφορίες που προέρχονται από το πολύ εσωτερικό της Χρυσής Αυγής, αναφέρουν, πως βρίσκεται πολύ κοντά στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου (σ.σ. μην με βρίζεις πάλι Νίκο μου, έτσι μου είπαν δικά σου στελέχη)!

Βέβαια αυτή τη στιγμή με μεγάλη διακριτικότητα, αλλά και “οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια”, και πολλοί στη Χρυσή Αυγή έχουν ενοχληθεί τα μάλα (σ.σ. όπως τότε εμείς στο ΛΑΟΣ)!

Μου είπαν επίσης, πως ο “Αριστερός Πατριώτης” γράφει στην τελευταία σελίδα της κομματικής εφημερίδας της Χρυσής Αυγής, το “Εμπρός” που εκδίδει σύζυγος Βουλευτή του κόμματος, με άλλο ψευδώνυμο;

Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες; Γιατί αν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, συγχαρητήρια στον Νίκο Μιχαλολιάκο που κάνει ανοίγματα προς τον Πατριωτικό Λαϊκό Ριζοσπαστικό Χώρο…

Βέβαια να σημειώσω πως ήδη υπάρχουν δυνατά μηνύματα αντίδρασης της Βάσεως από Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Μάνη, όπως με ενημέρωσαν!   

Αλλά για σήμερα αυτά! Τις επόμενες ημέρες ίσως έχω κι άλλα σχετικά!

Γιατί, όπως λέγει ο λαός μας “το σαλάμι τρώγεται φέτα – φέτα”!!     

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr