Home Greek News Με κυρώσεις προειδοποιεί το Facebook η Ε.Ε.

Με κυρώσεις προειδοποιεί το Facebook η Ε.Ε.

by _
0 comment 96 views

Με κυρώσεις προειδοποιεί το Facebook η Ε.Ε.

Διορία έως το τέλος του χρόνου ώστε να συμμορφωθεί με του ευρωπαϊκούς κανόνες για την προστασία των καταναλωτών έδωσε σήμερα στο Facebook η Επίτροπος Δικαιοσύνης της Ε.Ε., Βέρα Γιούροβα.


Για να ενημερώνεστε για όσα συμβαίνουν στον κόσμο της Τεχνολογίας και της Επιστήμης, κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook facebook.com/Futurology.gr


Στην αντίθετη περίπτωση, σημείωσε, η εταιρεία θα βρεθεί αντιμέτωπη με κυρώσεις.

Η κ. Γιούροβα ανακοίνωσε επίσης ότι η Airbnb προχώρησε στις αναγκαίες αλλαγές όταν κλήθηκε να το πράξει πριν από τρεις μήνες.

«Η υπομονή μου έχει φτάσει στα όρια της. Παρόλο που το Facebook με διαβεβαίωσε ότι θα προσαρμόσει τελικά οποιουσδήποτε παραπλανητικούς όρους στις υπηρεσίες που παρέχει έως τον Δεκέμβριο, αυτό εξακολουθεί να συνεχίζεται», αναφέρει η Γιούροβα σε δήλωσή της.

«Εχει έρθει η στιγμή για πράξεις και όχι άλλες υποσχέσεις. Εάν οι αλλαγές δεν εφαρμοστούν πλήρως έως το τέλος του χρόνου θα καλέσω την Αρχή Καταναλωτών να αναλάβει την υπόθεση και να υποβάλει κυρώσεις», καταλήγει.

Με κυρώσεις προειδοποιεί το Facebook η Ε.Ε.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr