Home Greek News Μεγάλη διάσκεψη σήμερα της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία στην Αθήνα

Μεγάλη διάσκεψη σήμερα της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία στην Αθήνα

by _
0 comment 160 views

Μεγάλη διάσκεψη σήμερα της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία στην Αθήνα

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 20 Σεπτ. 2018 | 19.30

Σήμερα έλαβε χώρα μεγάλη διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία στην Αθήνα στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο στον Ευεγγαλισμό. Το θέμα της διάσκεψης ήταν: Παροχή ασφάλειας σε δύσκολους καιρούς, προτεραιότητες και προοπτικές για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Άκου όμως «Παροχή ασφάλειας σε δύσκολους καιρούς», που ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και πετάνε στον εναέριο χώρα της Ελλάδος, και αυτοί οι…ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ!!! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΝ;;;!!!

Για περισσόερα αυτή την ένωση, διαβάστε τα παρακάτω και μετά διαβάστε την…ΑΛΗΘΕΙΑ για το ΝΑΤΟ συμφωνα με το δικό μας σάιτ….


Περιγραφή

Η Ελληνική Ένωση για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία (Ε.Ε.Α.Ε.Σ.) είναι ο εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Atlantic Treaty Association και εκπροσωπεί τη χώρα μας στο Διεθνές αυτό Δίκτυο.

Η Ε.Ε.Α.Ε.Σ. είναι από τις πρώτες Εθνικές Ατλαντικές Ενώσεις που ίδρυσε Τμήμα Νέων (Ε.Ε.Ν.Α.Ε.Σ.). Στο τμήμα αυτό μετέχουν νέοι ηλικίας από 18 έως 30 ετών. Το τμήμα συντονίζεται από πρόσωπο διοριζόμενο με απόφαση του Προέδρου της Ε.Ε.Α.Ε.Σ. και από τετραμελή Συντονιστική Επιτροπή διορισμένη με την ίδια απόφαση. Ο/Η συντονιστής του τμήματος αυτού μετέχει στο Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Ε.Σ. (αν δεν είναι μέλος) χωρίς ψήφο.

Σκοποί

Η Ε.Ε.Ν.Α.Ε.Σ. είναι μία η Κυβερνητική Οργάνωση ανοικτή σε κάθε νέο Έλληνα πολίτη. Σκοπός της είναι η προώθηση των Ατλαντικών και Διεθνών σχέσεων συμπεριλαμβανομένου και του διαλόγου μεταξύ Δύσης και Ανατολής για πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα.

Η Ε.Ε.Ν.Α.Ε.Σ. καλεί τους νέους, αυριανούς επιφανείς επιστήμονες, κοινωνικούς παράγοντες και πολιτικούς να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού.

Επίσης, η Ε.Ε.Ν.Α.Ε.Σ. σκοπεύει στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης και της συνεργασίας με τις αντίστοιχες Ενώσεις και τα Μέλη τους στον Ευρωπαϊκό και Ατλαντικό χώρο.

Δράσεις

Τα μέλη της Ε.Ε.Ν.Α.Ε.Σ. συμμετέχουν ενεργά σε Προγράμματα, Συνέδρια, Συμπόσια, και άλλες διεθνείς δραστηριότητες, οι οποίες διοργανώνονται από την Ε.Ε.Α.Ε.Σ. και τις άλλες Ενώσεις των χωρών που συνεργάζεται.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ….

Ντοκουμέντο-σοκ του Wikileaks: Οι Τούρκοι θα ειβάλουν στην Ελλάδα μέσω…ΕΒΡΟΥ εκεί ακριβώς όπου έγινε η ΑΠΑΓΩΓΗ των 2 Ελλήνων στρατιωτών!

 

Ὑπόθεσις Gladio – Η μυστική επιχείρησις του NATO που δημιουργεί όλα τα κακά στην Ευρώπη και όχι μόνο!

 

ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ NATO: Συμμετέχοντας οικονομικά και στρατιωτικά στις υπηρεσίες σιωνιστικών συμφερόντων | ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSMIC ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΝΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»!

 

Να η αληθινή σημασία του NATO. Μασονικο-διαβολικό σύμβουλο των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι!!! ΤΟ ΝΑΤΟ και η ΝΤΠ !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr