Home Greek News Τζήμερος: «Ο Παύλος Φύσσας ήταν φασίστας σαν τους δολοφόνους του»

Τζήμερος: «Ο Παύλος Φύσσας ήταν φασίστας σαν τους δολοφόνους του»

by _
0 comment 131 views

Τζήμερος: «Ο Παύλος Φύσσας ήταν φασίστας σαν τους δολοφόνους του»

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – ΠΟΙΟΙ «δολοφόνοι» Τσήμερε?? Εγινε μονομαχία μεταξύ Φύσσα και του άλλου. Ο τελευταίος έκανε αυτοάμυνα και έτσι προέκυψε δυστυχώς ο θάνατος του πρώτου.


Ένα κείμενο-σχόλιο την ημέρα που συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ανάρτησε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Θάνος Τζήμερος.

Ένα κείμενο που λόγω του περιεχομένου του σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς ο πολιτικός, που αρέσκεται στο να προκαλεί, δεν δίστασε να πει ότι ο Παύλος Φύσσας σκοτώθηκε απλά σε μία σύγκρουση πολιτικά ακραίων ομάδων.

«Τι ήταν ο Φύσσας, είπαμε; Τι είσαι όταν σε δολοφονούν φασίστες; Είσαι θύμα των φασιστών. Είσαι αυτομάτως και αντιφασίστας; Όχι βέβαια. Η ιδιότητα του θύματος δεν συνεπάγεται αυτόματα καμία άλλη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

«Ο Φύσσας ήταν φασίστας, τροβαδούρος του μίσους και του εγκλήματος, σαν τους δολοφόνους του. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτοί κρατούσαν το μαχαίρι», γράφει στο τέλος της ανάρτησής του.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr