Home Greek News Χαμός πάλι στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ: Απαγόρευσαν ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ να μιλήσει ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον Ζάεφ… ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ και έφυγε από την Αίθουσα…!!

Χαμός πάλι στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ: Απαγόρευσαν ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ να μιλήσει ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον Ζάεφ… ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ και έφυγε από την Αίθουσα…!!

by _
0 comment 129 views

Χαμός πάλι στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ: Απαγόρευσαν ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΣΥΝΑΔΙΝΟ να μιλήσει ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον Ζάεφ… ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ και έφυγε από την Αίθουσα…!!

Για τα πανηγύρια του Ζάεφ στην Ευρωβουλή αναφερθήκαμε και νωρίτερα… Ο Ζάεφ ήταν και πάλι προκλητικός και δεν δίστασε να πανηγυρήσει την Ελληνική ήττα. Αλλά το ρεπορτάζ από την Ευρωβουλή δεν σταματάει εδώ. 

Σήμερα Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο παρουσιάστηκε ένα καλοστημένο σόου με πρωταγωνιστές τον Πρόεδρο του ΕΚ Αντόνιο Ταγιάνι και τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.

Ένα σόου με σκοπό την χειραγώγηση των σκοπιανών να στηρίξουν την κατάπτυστη και προδοτική για την Ελλάδα συμφωνία των Πρεσπών στο προσεχές δημοψήφισμα και να εκβιάσουν με αυτόν τον τρόπο τους Έλληνες ώστε να περιορίσουν τις αντιδράσεις και κινητοποιήσεις τους.

Γνωρίζοντας ότι θα υπάρξουν έντονες κριτικές στην παρουσία και ομιλία του Ζάεφ, απαγόρευσαν παρέμβαση από τον Ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή, Στρατηγό Συναδινί αλλά και κάθε παρέμβαση από οποιονδήποτε Ευρωβουλευτή…

Αντιλαμβανόμενος την τακτική αυτή ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Ευρωβουλευτής και Επικεφαλής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης αποχώρησε διαμαρτυρόμενος από την αίθουσα της Ολομέλειας, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη συμπεριφορά του Προεδρείου και δηλώνοντας ότι δεν πρόκειται να συμβάλει με την παρουσία του στην προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης να στηρίξει το δίδυμο Ζάεφ-Τσίπρα στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στην γείτονα χώρα.

Πηγή >>

https://www.stoxos.gr/2018/09/blog-post_519.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr