Home Greek News Γνωστός φωτογράφος κατηγορεί τον Κώστα Βαξεβάνη ότι τον πιστόλιασε και φοροαποφεύγει!!!

Γνωστός φωτογράφος κατηγορεί τον Κώστα Βαξεβάνη ότι τον πιστόλιασε και φοροαποφεύγει!!!

by _
0 comment 214 views

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Γνωστός φωτογράφος κατηγορεί τον Βαξεβάνη ότι τον πιστόλιασε και φοροαποφεύγει

Διαβάστε επίσης τις δικές μας αποκαλύψεις για τον κ Κώστα Μπάγκς-Μπάνυ-Βαξεβάνη, όπως!….

Το “Freedom Greece”: Να συλληφθεί ο Κώστας Βαξεβάνης! Και ΔΙΚΑΙΩΣ. Είναι ΜΑΦΙΟΖΟΣ που βάζει στόχο πράκτορες της ΕΥΠ!


Όλα ξεκίνησαν από τη διαμάχη του Βαξεβάνημε τον Χαραλαμπόπουλο του “Unfollow” που πλέον για τα φράγκα δουλεύει στον Μαρινάκη. Το ΒΗΜΑ είχε ένα άρθρο για τον Τσίπρα με μια καρικατούρα ΣΥΡΙΖΑίων στο τρένο για Θεσσαλονίκη. Μία από τις φάτσες στα τελευταία βαγόνια ήταν ο Κωστάκης ο Βαξεβάνης, ο οποίος θίχτηκε επειδή δεν τον θεωρούν αντικειμενικό και απάντησε. 


Κατόπιν αυτού το in.gr τον στόλισε σε ανάρτησή του με τίτλο “Κώστα Βαξεβάνη, ασχολήσου μ’ αυτά που ξέρεις“, και ο έγκριτος έγραψε στο Twitter:

“Χαραλαμποπουλε εγώ στο Βήμα ήμουν και έκανα πρωτοσέλιδα όταν εσυ κουβάλαγες καφέδες στο Λάλα. Όπως ήμουν στο ΣΚΑΙ όταν κουβάλαγες στον Αλαφούζο. Πλήρωσετα λεφτά που μου χρωστάς απ το Unfollow και άσε την επανάσταση στο τιμόνι του Noor 1″

 

Στο “Πλήρωσε τα λεφτά που μου χρωστάς” ήρθε να του απαντήσει ο γνωστός φωτογράφος Μενέλαος Μύριλλας, ο φωτορεπόρτερ και ιδρυτής του φωτοπρακτορείου SOOC. Ο φωτογράφος που αποκάλυψε τις μεθοδεύσεις Μαξίμου στην Ιθάκη τον Αύγουστο έκανε και τη μεγάλη αποκάλυψη:

«Το να μας χρωστάς Ιανουάριο-Φεβρουάριο στο @soocimages (τιμολογημένα) και Μάρτιο (ατιμολογητα μπας και γλυτώσουμε τα κερατιατικα) και να μιλάς για οφειλές το λες και ψιλοθράσος. 
 #απο_εμενα_δεν_εχασε_λεφτα_κανεις
#μαιο_θα_σε_εχω_εξοφλησει
#φιδεμπορας»

Όπως βλέπετε η απάντηση συνοδεύεται και με 2 hashtag που προφανώς αποτελούν απαντήσεις Βαξεβάνη στις ενοχλήσεις του γραφείου να πληρώσει τα χρωστούμενα: «απο εμενα δεν εχασε λεφτα κανεις» και «μαιο θα σε εχω εξοφλησει»

 

Απ’ ότι καταλάβατε λοιπόν ο έγκριτος εκτός από το πιστόλιασμα χρεών ειδικεύεται και στη φοροαποφυγή αφού χρησιμοποίησε την υπηρεσία και τον Μάρτιο χωρίς να κοπεί τιμολόγιο… αλλά έγκριτος είναι αυτός και ΑΑΔΕ με Τσακαλώτο κάνουν τα στραβά μάτια

Και που να δείτε τι πιστόλι έχει να ρίξει στην αγορά μόλις πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και κοπεί η κρατική διαφήμιση…

ΥΓ. Απάντηση του Βαξεβάνη στον φωτογράφο που τον κατηγορεί για το φέσι δεν έβαλαγιατί απλά… δεν υπάρχει. Το μόνο που ψέλισε σε έναν χρήστη που αναρωτήθηκε αν ισχύουν οι καταγγελίες ήταν οι απειλές του κ@λου: Θα φας κι εσύ μήνυση όπως κι αυτός που τα λέει …

Πηγή >> https://dexiextrem.blogspot.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr