Home Greek News ΣΟΚ: Μουσουλμάνες παίζουν ξύλο και πετούν ένα μωρό στο έδαφος (BINTEO)

ΣΟΚ: Μουσουλμάνες παίζουν ξύλο και πετούν ένα μωρό στο έδαφος (BINTEO)

by _
0 comment 115 views

ΣΟΚ: Μουσουλμάνες παίζουν ξύλο και πετούν ένα μωρό στο έδαφος (BINTEO)

Έχουν γίνει viral λόγω του σοκ που προκαλούν δύο γυναίκες με μπούρκα που ενώ παίζουν άγριο ξύλο, σε έναν κεντρικό δρόμο στο Ριάντ πετούν παράλληλα ένα μωρό στο έδαφος.

Η μία μάλιστα από αυτές κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά της, το οποίο πέφτει επανειλημμένα στο έδαφος, και κλαίει γοερά χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

Το βίντεο τραβήχτηκε από έναν οδηγό που βρέθηκε μπροστά στην ακατανόητη σκηνή, και δεν μπορεί να δώσει καμία πληροφορία για τον λόγο που έκανε τις πέντε γυναίκες να πιαστούν στα χέρια.

Όλες οι εμπλεκόμενες είναι ντυμένες με μπούρκα, όπως συνηθίζεται εξάλλου στη συντηρητικά μουσουλμανική Σαουδική Αραβία.

Στο κλιπ που έχει γίνει viral, δύο από τις γυναίκες προσπαθούν μανιασμένα να χτυπήσουν η μία την άλλη, με αποτέλεσμα το μωρό που κρατάει η γυναίκα δεξιά να πέφτει συνεχώς στο έδαφος, χωρίς η άλλη να σταματά δευτερόλεπτο στην επίθεση.

Ακριβώς δίπλα τους τρεις άλλες γυναίκες έχουν εμπλακεί επίσης σε καυγά, προσπαθώντας να ξεσκίσει η μία τη μαντίλα της άλλης, προφανώς για να φτάσουν… στο μαλλί.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, όση ώρα κρατάει ο καυγάς, κανείς δεν σπεύδει να χωρίσει τις πέντε γυναίκες ή τουλάχιστον να βοηθήσει το παιδάκι.

Woman Drops Her Child During A Brawl With Women Wearing Burqas In Saudi Arabia Muslims

https://www.youtube.com/watch?v=UmWpuNly-lA

Πηγή >> ΜΑΚΕΛΕΙΟ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr