Home Greek News Αναγνώστης για τον Α.Μυλωνάκη: «Πόσα σου δίνουν για να σιδερώνεις το φουστάνι της Παραδείση;»

Αναγνώστης για τον Α.Μυλωνάκη: «Πόσα σου δίνουν για να σιδερώνεις το φουστάνι της Παραδείση;»

by _
0 comment 118 views

Αναγνώστης για τον Α.Μυλωνάκη: «Πόσα σου δίνουν για να σιδερώνεις το φουστάνι της Παραδείση;»

«Πίστευα ότι θα πέσει χαμηλά, ο καραβανάς  αλλά τόσο χαμηλά, ποτέ. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το δελτίο του κ.Μυλωνάκη. Τον είχα σε εκίμηση. Όμως από την ώρα που τα γκέμια της εκπομπής του, τα πήρε η πανέξυπνη και πολύ πρακτική στο σχέδιο της (αυτό το «δολοφονικό» σιγά-σιγά σε σφάζω, τρόπος του λέγειν), κυρία Παραδείση (αλήθεια το όνομα της έχει σχέση με την κόλαση ή τον Παράδεισο;), έχασα πάσα ιδέα. Την τηράει στα μάτια σαν να της λέει: Ότι πείτε αφεντικό. Κρίμα. Την έκλεισα ήδη τυην τηλεόραση».

Αναγνώστης από Θεσσαλονίκη

σχολιο ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Το σαιτ μας, δεν υιοθετεί όσα λέγονται. Είναι όμως υποχρεωμένο να τα δημοσιεύει όλα, χωρίς λογοκρισία.Νομίζουμε πως ένας κάνει κουμάντο στο δελτίο του και κανένας άλλος. Όχι κακίες παιδιά. Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του. Όποιος είναι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέει. Τραβάτε να το κάνετε εσείς καλύτερα, ειδικά σε τέτοιες εποχές, πιέσεων και πολιτικής κρίσης.

Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr