Home Greek News Τζορτζ Παπαδόπουλος: Είχα ενημερώσει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για την υπόθεση Ρωσίας-Χίλαρι-Τραμπ

Τζορτζ Παπαδόπουλος: Είχα ενημερώσει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για την υπόθεση Ρωσίας-Χίλαρι-Τραμπ

by _
0 comment 323 views

Τζορτζ Παπαδόπουλος: Είχα ενημερώσει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για την υπόθεση Ρωσίας-Χίλαρι-Τραμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ το άρθρο του σάιτ Parapolitika.gr με τίτλο «Τζορτζ Παπαδόπουλος: Από τον Τραμπ και την αγκαλιά του Καμμένου στο FBI» γιατί ήταν ο ίδιος ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ο…ΚΑΜΜΕΝΟΣ που είχε συστήσει τον Τζόρτζ Παπαδόπουλος στον…ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ!!!

12/09/2018, 13:14

Πηγή >> https://www.protothema.gr/politics/article/820375/tzortz-papadopoulos-eiha-enimerosei-ton-kotzia-gia-tin-upothesi-rosias-hilari-trab/

Ο πρώην συνεργάτης του Τραμπ, που καταδικάστηκε με ποινή «χάδι» για ψευδή κατάθεση στο FBI, αποκάλυψε στον Τζορτζ Στεφανόπουλος ότι είχε μιλήσει στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για τα email της Χίλαρι που ισχυρίζονταν πως είχαν στην κατοχή τους οι Ρώσοι, και που ήθελαν να δώσουν στον Τραμπ για να κερδίσει τις εκλογές του 2016….

Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, πρώην συνεργάτης της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, είχε ενημερώσει τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών το 2016 σχετικά με τους ισχυρισμούς των επαφών του από τη Ρωσία ότι το Κρεμλίνο διέθετε χιλιάδες email της Χίλαρι Κλίντον, τα οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να  επηρεάσει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών υπέρ του Τραμπ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τζορτζ Στεφανόπουλος, ο Παπαδόπουλος δήλωσε ξανά ότι δεν θυμάται να εξομολογήθηκε ποτέ στον Αλεξάντερ Ντάουνερ, κορυφαίο διπλωμάτη της Αυστραλίας στη Βρετανία, ότι η Ρωσία διέθετε «βρώμικα» στοιχεία για τη Χίλαρι Κλίντον. Η περίφημη αποκάλυψη, που αποτέλεσε το έναυσμα για την έρευνα του FBI σχετικά με την ρωσική εμπλοκή στις Αμερικανικές εκλογές του 2016, είχε γίνει σε ένα πολυτελές μπαρ του Λονδίνου τον Μάιο του 2016.

Οι δύο άνδρες απόλαυσαν συντροφιά τζιν με τόνικ, και ο Παπαδόπουλος φέρεται να είπε στον Ντάουνερ για τα «βρώμικα στοιχεία» που διέθετε η Ρωσία για την αντίπαλο του Τραμπ. Ο Ντάουνερ μετέφερε αυτές τις ευαίσθητες πληροφορίες στην Κανμπέρα, μία-δυο μέρες μετά τη συνάντηση. Ο τρόπος με τον οποίο έφτασαν αργότερα αυτές οι πληροφορίες στο FBI παραμένει ασαφής.

Αν και θυμάται πολλές λεπτομέρειες της συνάντησης, όπως π.χ. τι ήπιε, το γεγονός ότι δεν ήταν μεθυσμένος, τι άλλο ειπώθηκε κ.λπ,  ο Παπαδόπουλος επιμένει ότι δεν θυμάται αυτό το κομμάτι της συζήτησης. Τουλάχιστον αυτό δήλωσε στον Στεφανόπουλο, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά την καταδίκη «χάδι» του για ψευδή κατάθεση στο FBI.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαδόπουλος καταδικάστηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο της αμερικανικής πρωτεύουσας σε φυλάκιση 14 ημερών και αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους ενός έτους, κοινωνική εργασία 200 ωρών και πρόστιμο 9.500 δολαρίων επειδή είπε ψέματα στο FBI σχετικά με τον χρόνο και την σημασία των επαφών του με Ρώσους, κατά την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.

Τα άτομα αυτά που προσέγγισαν τον Παπαδόπουλο περιλαμβάνουν και έναν καθηγητή που τού είπε ότι οι Ρώσοι έχουν στην διάθεσή τους «βρώμικα στοιχεία» για την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον.

Η ιδιαίτερα ελαφριά ποινή που επιβλήθηκε στον πρώην συνεργάτη του Τραμπ οφείλεται στο γεγονός ότι παραδέχθηκε την ενοχή του για την ψευδή κατάθεση τον Οκτώβριο 2017, συνεργάστηκε με τον ειδικό εισαγγελέα και έτσι καταδικάστηκε μόνο σε 14 μέρες φυλακή.

Παρότι εξακολουθεί να επιμένει ότι δεν θυμάται τη συνομιλία του με τον Ντάουνερ, ο Παπαδόπουλος είπε στον Στεφανόπουλο (που ήταν εμφανώς δύσπιστος σχετικά με την επιλεκτική αμνησία του συνομιλητή του) ότι είχε μιλήσει σχετικά τις επαφές του με Ρώσους για email της Χίλαρι σε έναν άλλον υψηλόβαθμο Ευρωπαίο αξιωματούχο. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, τον Νίκο Κοτζιά.

«Ναι θυμάμαι», είπε συγκεκριμένα ο Παπαδόπουλος στον Στεφανόπουλο, «ότι το είπα και σε έναν άλλον ανώτατο διπλωμάτη, στον Ελληνα Υπουργό των Εξωτερικών. Του το είπα ανοιχτά. Όμως δεν θυμάμαι ποτέ να το είπα σε αυτό το άτομο (δλδ τον Ντάουνερ)».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Τζορτζ Παπαδόπουλος στον Τζορτζ Στεφανόπουλος (το επίμαχο σημείο είναι μετά το 8ο λεπτό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!!! ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ….

Βόμβα Μεγατόνων: Το μεγάλο σκάνδαλο «ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΓΚΕΪΤ» σε σχέση με το «Ρωσικό Σκάνδαλο» του Τράμπ!

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΧΑΡΙΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ «ΡΩΣΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ» ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!

Ιδου η αλήθεια για το «ρωσικό σκάνδαλο» του Τράμπ: ο ίδιος κι ο Πούτιν υπηρέτες των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της ΝΤΠ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ -Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ένας καταδικασμένος εγκληματίας.

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)

Τώρα και με την βούλα του Αμερικανικού Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου της Κολούμπια από τις 31 Αυγούστου 2018 ο φίλος του Πάνου Καμμένου ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τις «Μπίζνες» με το «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» εφεξής φέρει τον «τίτλο» του Καταδικασμένου Εγκληματία.
Να ειδοποιηθεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας,
(φώτο αρχείο)
και τα λαμόγια του olympia.gr…!!!
(φώτο αρχείο)
Ακολουθεί η απόφαση του Αμερικανικού Δικαστηρίου >>  https://www.edocr.com/v/x5by02rz/eahatzisavvas/Katadikasmenos-Egklhmatias-o-filos-kai-synergaths-View more on edocr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr