Home Greek News Σκάνδαλο! – «Φυγάδευσαν» στην Αθήνα τα ΜΑΤ, παρά την εντολή να συλληφθούν ΓΙΑ ΤΟ Κ@ΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ…!!!

Σκάνδαλο! – «Φυγάδευσαν» στην Αθήνα τα ΜΑΤ, παρά την εντολή να συλληφθούν ΓΙΑ ΤΟ Κ@ΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ…!!!

by _
0 comment 243 views

ΒΡΑΖΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…!! Σκάνδαλο! – «Φυγάδευσαν» στην Αθήνα τα ΜΑΤ, παρά την εντολή να συλληφθούν ΓΙΑ ΤΟ Κ@ΛΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ…!!!

«ΕΛΛΗΝΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΥΓΝΟ…ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΤΟΛΉ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΩΣ…ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Μιλώντας στον ANT1 ο δημοσιογράφος ανέφερε πως εκείνη τη βραδιά η διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία και επιτέθηκε φραστικά στον ίδιο, φυγαδεύτηκε στην Αθήνα παρά την εντολή της εισαγγελέας να κρατηθούν.

Ο δημοσιογράφος Τάσος Ασλανίδης ο οποίος κατέθεσε μήνυση προς την συγκεκριμένη διμοιρία, καθώς του φώναζαν…. @@ Βούλγαρε, ανέφερε μεταξύ άλλων πως τον έσπρωξαν και προσπάθησαν να τον ρίξουν κάτω από το μηχανάκι του, την ώρα που εκείνος έκανε την δουλειά του.

«Με την ίδια διμοιρία βρεθήκαμε κάτω από τον Λευκό Πύργο. Την ώρα λοιπόν που εγώ έδινα ρεπορτάζ με το κινητό μου τηλέφωνο, ένας αστυνομικός με πλησίασε και μου είπε : “Εσύ εξαφανίζεσαι, φεύγεις τώρα”. Εκείνη την στιγμή με έπιασε και ένας δεύτερος αστυνομικός και άρχισαν να με ταρακουνούν και να σπρώχνουν το μηχανάκι για να πέσω κάτω. Ωστόσο όταν φώναξα σε όσους βρίσκονταν εκεί να με βοηθήσουν, εκείνοι έκαναν πίσω», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Ασλανίδης επισήμανε πως αναζήτησε τον επικεφαλής της διμοιρίας, ο οποίος όμωςτου απάντησε να «φύγει από μπροστά του». Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε από όποιον ήταν παρόντα να καταγράψει όσα γίνονταν με το κινητό του τηλέφωνο, ο επικεφαλής απάντησε «Οποιος τραβήξει βίντεο θα συλληφθεί και αυτός».

Ο ίδιος εν συνεχεία επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να καταθέσει μήνυση προς την διμοιρία των ΜΑΤ και όπως ανέφερε εκείνη την στιγμή η εισαγγελέας έδωσε εντολή να κρατηθεί η διμοιρία. Ωστόσο οι εντολές της φαίνεται να παρακούστηκαν, καθώς οι άνδρες των ΜΑΤ φυγαδεύτηκαν στην Αθήνα.

Πηγή >>

https://www.stoxos.gr/2018/09/blog-post_900.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr