Μαφιόζικη ενέδρα στην Αγία Παρασκευή: Τον εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του! (upd)

Μαφιόζικη ενέδρα στην Αγία Παρασκευή: Τον εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό του! (upd)

Δεύτερη μαφιόζικη εκτέλεση μέσα σε μια εβδομάδα στην Αθήνα. Μετά την εκτέλεση του φαρμακοποιού στο Παλαιό Ψυχικό, πριν από λίγο στην Αγία Παρασκευή άγνωστοι πυροβόλησαν έναν άντρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, έξώ από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.

Θύμα ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όχημα στο οποίο επέβαινε, ήταν σταθμευμένο κοντά στο νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής, στην οδό Νεαπόλεως.

Ξαφνικά, δράστης ή δράστες τον πλησίασαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που βρήκαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο τον μοναδικό του επιβάτη. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Το θύμα δέχτηκε τρεις πυροβολισμούς και εξέπνευσε επιτόπου, με τους αστυνομικούς να μιλούν για ένα ακόμη επεισόδιο, στον άγριο πόλεμο της νύχτας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το θύμα είχε ραντεβού θανάτου -όπως αποδείχθηκε- με τον δράστη, καθώς όλα δείχνουν ότι τον γνώριζε και τον περίμενε στο σημείο.

Η αστυνομία προσανατολίζεται στην πάντα  βολική αιτιολογία του «ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών» ως αυτό να μην συνιστά απειλή για τον πολίτη.