Home Greek News Μην υποτιμάτε το ρουσφέτι, το διορισμό, τη φαυλότητα και την αγία ψηφοθηρία!

Μην υποτιμάτε το ρουσφέτι, το διορισμό, τη φαυλότητα και την αγία ψηφοθηρία!

by _
0 comment 126 views

Μην υποτιμάτε το ρουσφέτι, το διορισμό, τη φαυλότητα και την αγία ψηφοθηρία!

Θέμος Αναστασιάδης

09/09/2018, 13:10

Δεν ξέρω πόσο της κόβει της Ζαχαράκη, όμως θα έπρεπε να την είχε τελειώσει μόνη της και «επιστημονικά» την όλη  δουλειά, άπαξ και είδε ότι κάποιος είχε βαλθεί να της τη χαλάσει.

Ας έτρεχε να παραδοθεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα τέλος πάντων, ακόμα και σε κάνα διερχόμενο περιπολικό άπαξ και ζήτησε τη σύλληψή της ο ίδιος ο Τσίπρας διά του εκδότη-εκπροσώπου του με τα… ακλόνητα, μια ζωή, «ντοκουμέντα». Την καλύτερη υπηρεσία θα είχε προσφέρει στη Νέα Δημοκρατία η εικόνα, ή μάλλον τα τόσα πλάνα της Ζαχαράκη με χειροπέδες επειδή είπε «συκοφάντη» τον άτυπο συνάδελφο του Τζανακόπουλου… Κακώς, λοιπόν, πήγε καθυστερημένη στη Ν.Δ. και πολύ λάθος έκανε ο Κυριάκος που πήρε προσωπικά τη Γεροβασίλη, «εδώ την έχουμε, ελάτε να την πάρετε», καθότι χάλασαν την πιο ωραία προβοκάτσια που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στον εαυτό του. Παρότι βελτιώνονται ως μηχανισμός επικοινωνιακά, είναι σχεδόν αδύνατον οποιαδήποτε δήλωση της Σπυράκη ή tweet του Αδωνη να κάνει μεγαλύτερη ζημιά απ’ ό,τι ένας Συριζαίος στο ίδιο του το κόμμα.

Μην ξεχνάτε ότι το πολιτικό Βατερλό στο Μάτι δεν το έπαθε ο Τσίπρας από τους αντιπάλους του -οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεν θα πήγαιναν να εκμεταλλευτούν πολιτικά αυτή την τραγική μέρα-, αλλά από τους υπουργούς του! Τόσο στο σόου του ψέματος που έστησαν, με τον πρωθυπουργό να… κρύβει καμιά σαρανταριά νεκρούς ρωτώντας ανέμελα «και τι λέτε να κάνουμε αύριο;», αλλά και ένας-ένας τις μέρες που ακολούθησαν λες και πήγαιναν γυρεύοντας, έδωσαν ρεσιτάλ πολιτικής παλιανθρωπιάς και άθλιου κομματισμού που θα έπρεπε να διδάσκεται στις σχολές προπαγάνδας που φαντάζομαι ότι θα στήσει ο Σκουρλέτης στον υπό ανανέωση ΣΥΡΙΖΑ. Εν πάση περιπτώσει, καλό θα ήταν η Ν.Δ. από δω και στο εξής να είναι πιο προσεκτική, μη αφήνοντας ανεκμετάλλευτους τόσους λάκκους που σκάβει ο Τσίπρας για τον εαυτό του. Μπας και την έχει δει πολύ κομ-ιλ-φο και χάνει ακόμη και τα γκολ σε κενή εστία λόγω… fair play;

Μέγα λάθος. Συνολικά.

Γενικότερα όμως και πέρα από την «πλάκα» που χάσαμε με τη σύλληψη Ζαχαράκη (πιάσ’ τη μόνος σου, Κωστάκη, ποιος θα σε σταματήσει, η Ολγα, η Παπακώστα ή οι υπηρεσίες;), θα δοθούν και πολλές άλλες ευκαιρίες ακόμα. Οπως έδειξε και η τραγελαφική αυτή υπόθεση (πέρα από την πολύ σοβαρή για τη Δημοκρατία μας πλευρά – αλλά… σιγά και τη Δημοκρατία που θα θιγεί από αυτά), ο Τσίπρας και οι κολαούζοι του, θεσμικοί και μη, θα κάνουν ΤΑ «εγκλήματα» στην προσπάθειά τους να κόψουν από τον Μητσοτάκη την αυτοδυναμία. Γιατί περί αυτού γίνεται όλη η φασαρία. Οτι θα χάσουν, θα χάσουν. Ναι, αλλά με πόσο και πώς; Αν η Ν.Δ. δεν κάνει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και τις εντυπώσεις και την ουσία. Αν καταφέρει να κρατηθεί καθαρά πάνω από το 20%, η Νέα Δημοκρατία θα έχει προβλήματα… Το βασικότερο όλων, όμως, είναι η αυτοδυναμία, γιατί αν μπούμε σε ιστορίες συνεργασιών και τρέχα-γύρευε, η μισή δουλειά θα χαθεί από τα αποδυτήρια.

Ετσι κι αλλιώς, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα, αφού ο Τσίπρας εφαρμόζει συνειδητά πολιτική καμένης γης, ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ στους πάντες τα πάντα. Θυμηθείτε το. Με την αβάντα που έχει από ορισμένους της Ε.Ε., στα λόγια και τους συνταξιούχους θα βολέψει, και μισθούς θα ανεβάσει, και επιδόματα θα δώσει. Πώς και γιατί; Ρωτήστε… τον Ζάεφ που μες στη χαρά του τού ξεφεύγουν μυστικά και επιβεβαιώνει αυτό που λεγόταν εξαρχής, ότι βάσει συμφωνίας ο σύντροφος Αλέξης πουλάει Μακεδονία και μισή Ελλάδα προκειμένου να διασφαλίσει το σιωπηρό OK των Ευρωπαίων σε ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ. Νομίζω, λοιπόν, ότι πολύ κακώς στη Ν.Δ. δείχνουν να υποτιμούν τη δύναμη του ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ και δεν παρακολουθούν την αποτρόπαια παροχολογία Τσίπρα. Δεν αρκεί να λες «Αντιγράφει το πρόγραμμά μας!». Ανόητο!

Αρα… καλά το κάνει!!! Δεν φτάνει να προειδοποιείς ότι αυτά που λέει δεν θα τα εφαρμόσει. Γιατί ο απεγνωσμένος ψηφοφόρος σκέφτεται: «Ναι, αλλά κι αν μου κάτσει;». Η πολύ εκσυγχρονιστική πτέρυγα της «γαλάζιας» παράταξης δεν λέει να αντιληφθεί ότι για τον μέσο και τον νέο Ελληνα ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ, όπου είναι κι όσα δίνει, παραμένει η Γη της Επαγγελίας!!! Τίποτα πιο ανίκητο από την υπόσχεση για βόλεμα και στο συνολικό ασυνείδητο έχει επικρατήσει η άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να προσλάβει και τη μισή Μόρια, ενώ η Ν.Δ. θυμήθηκε την ώρα και τη στιγμή που θα μας κάνει πρότυπο διαφάνειας και αξιοπιστίας… Βλέπω να γράφουν και να ξαναγράφουν ότι κανένας δεν κέρδισε εκλογές μόνο με υποσχέσεις της τελευταίας στιγμής. Μπορεί. Εξαιρούνται τα επιδόματα στην Ηλεία και ο Καραμανλής. Αλλά το ζήτημα του Τσίπρα δεν είναι να κερδίσει ο ίδιος, κάτι που… θεωρητικά αποκλείεται, αλλά να μην κάνει ο Κυριάκος κυβέρνηση από μόνος του. Και αυτό παίζεται σε 2-3 μονάδες, που οπωσδήποτε θα κριθούν την τελευταία στιγμή.

Καλά και άγια τα διαγγέλματα της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα παρασυρθεί στον λαϊκισμό, στον κομματισμό και στη φαυλοκρατία. Αλλά, όπα, μια στιγμή. Πρώτα απ’ όλα κάν’ το, αλλά μην το λες συνέχεια. Και δεύτερον, αν όντως από αυτό κρινόταν το τελικό αποτέλεσμα, ή το υπόσχεσαι και παίρνεις την εξουσία, ή… γράφεις ιστορία στη Δεοντολογία, αλλά χάνεις την αυτοδυναμία. Ποιον από τους δύο δρόμους θα ακολουθήσεις; Της Αρετής ή της Πονηριάς; Πρώτα, λοιπόν, άντε και… ορκίσου πρωθυπουργός και μετά κάνε δυο-τρεις συζητήσεις στη Βουλή για το αν ήσουν ειλικρινής ή όχι!!! Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει ότι είναι στα τελευταία του, όμως τις ΑΛΗΤΕΙΕΣ του θα τις κάνει και με το παραπάνω! Από την άλλη, μπορεί ο Κυριάκος να είναι ήδη σίγουρα νικητής, αλλά το αν θα γίνει την ίδια νύχτα και πρωθυπουργός δεν μπορεί ακόμη να το πει κανείς. Και ως τότε καλά κάνεις και δεν μπορείς να κοιμηθείς!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr