ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – «ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ» ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΝΕΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ – «ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ» ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ MAKELEIO.GR)

Η αλήθεια για τους Τούρκους ένοπλους στρατιωτικούς βγήκε από το προσκυνημένο δελτίο του Alpha.

Τα παραμύθια τελείωσαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr  οι πράκτορες του Σουλτάνου επεστράφησαν στους κήπους με στρατιωτικό όχημα τύπου Hummer με καλλυμένες πινακίδες. Ανακρίθηκαν από τους Ελληνες αξιωματικούς και συγκεκριμένα από τον Μέραρχο της 12ης Μηχανοκίνιτης Μεραρχίας Πεζικού και τον Ταξίαρχο της  31ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας

Δείτε την ανακοίνωση της ντροπής από το ΓΕΣ για τους Τούρκους αξιωματικούς που εισέβαλαν επί ελληνικού εδάφους – Μέρα παραχώρησης και υποτέλειας :

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2018 και περί ώρα 11:00,  στην Περιοχή Ευθύνης της 12 Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ), πλησίον του χωρίου Φέρες, 150 μέτρα περίπου από την οριογραμμή, εντός του ελληνικού εδάφους, εντοπίστηκε από ελληνική περίπολο, Τούρκος έφεδρος υπαξιωματικός, φέροντας τον ατομικό οπλισμό του άνευ πυρομαχικών. Περί τις 14:00, εντοπίστηκε στην ίδια περίπου περιοχή και δεύτερος Τούρκος στρατιωτικός (Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός), ο οποίος δεν έφερε οπλισμό, ούτε  πυρομαχικά.

Σε έγγραφη κατάθεσή τους προς τις ελληνικές στρατιωτικές αρχές, ο μεν πρώτος, παραδέχθηκε ότι χάθηκε εντός του ελληνικού εδάφους ο δε δεύτερος, ότι βρισκόταν σε αναζήτηση του πρώτου, εντός του ελληνικού εδάφους. Στους 2 Τούρκους στρατιωτικούς, έγιναν ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους. Διαπιστώθηκε η υψηλή ετοιμότητα, η άμεση αντίδραση των ελληνικών τμημάτων προκάλυψης, καθώς και η σωστή λειτουργία του Συστήματος Διοίκησης και Ελέγχου.  Κατόπιν επαφής των Διοικητών Ταγμάτων Προκάλυψης, ολοκληρώθηκε η παράδοση των 2 στρατιωτικών στην Τουρκία στις 18:30.

Για το θέμα επικοινώνησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος και της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

Συνταγματάρχης (ΤΘ) Μιχαήλ Ψαρομιχαλάκης
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Πηγή >>

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%A4%CE%9F-%CE%9D%CE%95%CE%91-%CE%99%CE%9C%CE%99%CE%91-%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9D-%CE%95%CE%92%CE%A1%CE%9F-%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%97-%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95/