Home Greek News O Boy George «έκλεψε» μια ορθόδοξη εικόνα κι o Τσίπρας…ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ! Karma, karma, karma, chameleon!

O Boy George «έκλεψε» μια ορθόδοξη εικόνα κι o Τσίπρας…ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ! Karma, karma, karma, chameleon!

by _
0 comment 225 views

O Boy George «έκλεψε» μια εικόνα κι o Τσίπρας…ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΘΝΟΣ και το παρέδωσε στους…ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

O Boy George προς τον Αλέξη Τσίπρα: Karma, karma, karma, karma, karma chameleon! You come and go, you come and go!

Θα ήθελα να σας γνωρίσω τον κ. Νταλέξη Τσράμπ, τον…SMOOTH OPERATOR!! Μήπως την ξέρετε;;; Αν όχι, τότε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα |16.22 | 09 Σεπτ. 2018

Στο ακόλουθο τραγούδι του διάσημου τραγουδιστή Boy George, «Karma Chameleon», επιφυλλάσσεται ένα μηνυματάκι για τον Άλεξη…ή μάλλον…ΝΤΑΛΕΞΗ τον…ΤσΡΆΜΠ!

Karma, karma, karma, karma, karma chameleon!

You come and go, you come and go!…

Dessert loving in your eyes all the way

If I listen to your lies, would you say

I’m a man without conviction

I’m a man who doesn’t know

How to sale a contradiction?

ΔΗΛΑΔΗ…

Κάρμα, κάρμα, κάρμα, κάρμα, κάρμα χαμαιλέοντα!….

Έρχεσαι και παρέχρχεσαι….

Αν ακούσω τα ψέματά σου, θα μου έλεγες…

Είμαι άνδρας χωρίς πεποιθήσεις…

Είμαι άνθρωπος που δεν ξέρει…

Πώς να πωλήσει μια αντίφαση….

Αυτοί οι στοίχοι περιγράφουν στον απόλυτυο βαθμό τον Τσίπρα και την πολιτικη του καριέρα!

Ακούστε τώρα το τραγούδι….

Παρά τους περίεργους τρόπους του, o Boy George είναι, απ’ ότ,τι φαίνεται, ένας πολύ ηθικός άνθρωπος και σύμφωνα με το σάιτ plone.unige.ch/art-adr, διαβάζουμε τα εξής για την αγορά μιας ορθόδοξης εικόνος που είχει κάνει ο ίδιος προ δεκαετιών, 

Το 1985, ο Boy George, ένας βρετανός τραγουδιστής που ονομάζεται επίσημα ο George O’Dowd, αγόρασε προ ετών, καλή τη πίστει, μια κυπριακή εικόνα του 18ου αιώνα από έναν έμπορο τέχνης στο Λονδίνο. Η ελληνορθόδοξη εικόνα απεικονίζει τον Ιησού Χριστό Παντοκράτορα και έχει λεηλατηθεί από την εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους στο Νέο Χωριό-Κύθηρα στη βόρεια Κύπρο κατά την τουρκική εισβολή του Ιουλίου και του Αυγούστου του 1974.

Στις αρχές του 2011, ο Κύπριος Επίσκοπος Πορφύριος Νεάπολης, βοηθός Επίσκοπος στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία, έτυχε κατά τύχη να παρακολουθεί μια συνέντευξη του Boy George (Μπόι Τζόρτζ) στο καθιστικό του, όπου εκρέματο η συγκεκριμένη εικών! Με περαιτέρω έρευνες, ο Μητροπολίτης αναγνώρισε ότι η εικόνα ήταν ένα τεχνούργημα που είχε κλαπεί από τον εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπου πριν από περίπου 30 χρόνια! Επικοινώνησε με τον Κυπριακό συνθέτη Τζωρτζ Γιώργη, ο οποίος ζήτησε την επιστροφή του. Ο τραγουδιστής συμφώνησε ΑΜΕΣΩΣ. Η επίσημη τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στην Κυπριακή Εκκλησία του Saint Anagyre στο βόρειο Λονδίνο, πριν μεταφερθεί η εικόνα στην Κύπρο.

 

Πηγή >> https://plone.unige.ch/art-adr/cases-affaires/cypriot-icon-boy-george-and-the-greek-orthodox-church-in-cyprus#!prettyPhoto[pp_gal]/2/

ΝΑ ένας ΤΙΜΙΟΣ άνθρωπος!!!…εν αντιθέσει βεβαίως με τον Άρχι-ΚΛΕΦΤΗ Πάσης Ελλαδός Αλέξη Τσίπρα!!!  ΣΩΣΤΑ τραγουδάει ο κ Μπόι Τζόρτζ στο εν λόγω τραγούδι του, γιατί, απ. ‘ο,τι φαίνεται, τραγουδάει…ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΣΙΠΡΑ!!!

Κάρμα, κάρμα, κάρμα, κάρμα, κάρμα χαμαιλέοντα, γιατί αλλάζεις συνέχεια ποιλιτικά χρώματα όπως έκανε συνέχεια κι ο Μπίλ Κλίντον)

Έρχεσαι και παρέχρχεσαι, γιατί από τη μια ένα ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ είσαι με τα αντιαμερικανικά συνθηματάκια σου, αλλά, από την άλλη, ένας απίστευτος ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΓΛΕΙΦΤΗΣ που περιφρουρείται από πράκτορες της…CIA!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Αν ακούσω τα ψέματά σου, θα μου έλεγες…
Είμαι άνδρας χωρίς πεποιθήσειςΟΝΤΩΣ ΑΘΕΕ!!!…γιατί ΣΕ ΑΥΤΟ είσαι απόλυτα ΣΥΝΕΠΗΣ!!!,

Είμαι άνθρωπος που δεν ξέρει…
Πώς να πωλήσει μια αντίφαση….ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠ’ΑΥΤΟΥ ΕΧΘΕΣ!!!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr