Home Greek News Την ώρα των Εθνικών Ύμνων στην ΔΕΘ δείτε που είχε πάλι τα χέρια του ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,…!!! ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα των Εθνικών Ύμνων στην ΔΕΘ δείτε που είχε πάλι τα χέρια του ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,…!!! ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 112 views

ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ…!!! Την ώρα των Εθνικών Ύμνων στην ΔΕΘ δείτε που είχε πάλι τα χέρια του ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,…!!! ΒΙΝΤΕΟ

voria.gr_ Μη ενδεδειγμένη… στάση σώματος φαίνεται πως είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την ερμηνεία του Εθνικού Ύμνου των ΗΠΑ από τη σοπράνο Αναστασία Ζάννη, στην τελετή εγκαινίων του Αμερικανικού περιπτέρου στην 83η ΔΕΘ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο της Voria.gr, στα πρώτα δευτερόλεπτα, ο πρωθυπουργός σταυρώνει τα χέρια μπροστά από το σώμα τους, κάτι που δεν συνηθίζεται στην ανάκρουση των εθνικών ύμνων. Πολλώ δε μάλλον όταν ακούγεται ο αμερικανικός ύμνος, κατά τον οποίον οι Αμερικανοί υψώνουν το δεξί χέρι στο ύψος της καρδιάς.

Κατόπιν σχετικής συστάσεως (άγνωστο από ποιον), ο κ. Αναστασόπουλος αντιλαμβάνεται το… λάθος του και παρακινεί άμεσα και τον κ. Τσίπρα να «συμμορφωθεί» με το τελετουργικό. Έτσι, ο πρωθυπουργός δεν αργεί να επαναφέρει τα χέρια του σε κάθετη θέση, προκειμένου να τιμήσει… δεόντως τον αμερικανικό Ύμνο.

Πηγή > >

https://www.stoxos.gr/2018/09/blog-post_484.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr