Home Greek News Καταδικάστηκε ο πρώην συνεργάτης του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος

Καταδικάστηκε ο πρώην συνεργάτης του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος

by _
0 comment 94 views

Καταδικάστηκε ο πρώην συνεργάτης του Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος

Δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 14 ημερών για ψευδή κατάθεση

Αμερικανός δικαστής καταδίκασε πριν από λίγες ώρες τον Τζορτζ Παπαδόπουλος, πρώην συνεργάτη της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, σε φυλάκιση 14 ημερών για ψευδή κατάθεση στο FBI στο πλαίσιο της έρευνας για την ανάμειξη της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές του 2016.

Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος παραδέχθηκε την ενοχή του τον Οκτώβριο 2017 για ψευδή κατάθεση στο FBI σχετικά με τον χρόνο και την σημασία των επαφών του με Ρώσους, ανάμεσά τους και ένα καθηγητή που τού είπε ότι οι Ρώσοι έχουν στην διάθεσή τους «βρώμικα στοιχεία» για την υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία Χίλαρι Κλίντον.

Ο Παπαδόπουλος έφτασε στο δικαστήριο στην Ουάσιγκτον συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Σιμόνα Μαντζιάντε. Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε δικαστήριο από τη στιγμή που παραδέχτηκε την ενοχή του για ψευδή κατάθεση στους πράκτορες του FBI τον Οκτώβριο του 2017.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=Fqc2pzuJGto

Πηγή >>

https://www.newsbeast.gr/world/arthro/3966980/katadikastike-o-proin-synergatis-toy-tramp-tzortz-papadopoylos

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr