Home Greek News Social media για Νοτοπούλου: Τελικά δεν εργάστηκε ούτε ως καθαρίστρια!

Social media για Νοτοπούλου: Τελικά δεν εργάστηκε ούτε ως καθαρίστρια!

by _
0 comment 270 views

Social media για Νοτοπούλου: Τελικά δεν εργάστηκε ούτε ως καθαρίστρια!

Σάλος με την παραδοχή της στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ ότι αν και προσλήφθηκε στον τομέα καθαριότητας, πήγε να δουλέψει στο Περίπτερο Τουρισμού – «Αντί να της έχει ασκηθεί δίωξη, η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών την έκανε υπουργό»….

Το συμπέρασμα ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν εργάστηκε ούτε ως καθαρίστρια δεν εξέπληξε πολλούς στα social media, χρησιμοποιήθηκε ωστόσο για βιτριολικές ατάκες και πολύ θλιβερές διαπιστώσεις. Το να βγαίνει μία υπουργός και να λέει ότι προσλήφθηκε στον τομέα καθαρίστριας αλλά εργάστηκε στο περίπτερο τουρισμού γιατί έτσι λειτουργούν οι δήμοι, είναι τουλάχιστον θλιβερό και φυσικά δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από το Twitter, που αν μη τι άλλο έχει τα αντανακλαστικά να κάνει φύλλο και φτερό τέτοιες ανάλαφρες και προκλητικές τοποθετήσεις.
Το επίμαχο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Νοτοπούλου:

«Υπάρχει χώρα στην οποία υπουργός παραδέχεται δημοσίως ότι διορίστηκε στο δημόσιο σε θέση καθαρίστριας για να μεταφερθεί σε βυσματοθέση και αντί να πέφτει η Κυβέρνηση, πάνε όλοι για ύπνο» σχολιάζει ένας χρήστης, την ώρα που ένας άλλος γράφει: «Το πρόβλημα με την κυρία Νοτοπουλου είναι ότι και τώρα φαίνεται ότι εργάζεται ως υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης!».

«Αντί να της έχει ασκηθεί δίωξη, η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών την έκανε υπουργό» είναι ένα άλλο σχόλιο και ιδού τι άλλο έχει γραφτεί:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥΊΤ!….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr