Home Greek News ΙΔΟΥ το ύπουλο σχέδιο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ να καούν μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόμσο όπως…ΑΘΗΝΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

ΙΔΟΥ το ύπουλο σχέδιο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ να καούν μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόμσο όπως…ΑΘΗΝΑ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

by _
0 comment 300 views

ΙΔΟΥ το ύπουλο σχέδιο των ΡΟΤΣΙΛΝΤ να καούν μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόμσο όπως η Καλιφόρνια και η…ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Τα καιρικά όπλα της ελίτ έχουν ενεργοποιηθεί πλήρως εις βάρος όλης της ανθρωπότητος!!!

Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Φαινόμενα σαν το Μάτι μπορεί να βλέπουμε ακόμα και 10 φορές κάθε χρόνο! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερα.

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 20.18 | 05 Σεπτ. 2018 

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε άναυδοι την γνωστή κορυφαία αντι-νεοταξίτισσα ερευνήτρια κα Ντέμπορα Ταβάρες (Deborah Tavares) να μας αποκαλύπτει με στοιχεία ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ το γεγονός ότι, ΟΝΤΩΣ, είναι οι ελιτιστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων που είναι πίσω από την χειραγώγηση των καιρικών συνθηκών για την υλοποίηση των μοχθηρών τους Ατζέντων 21 και 2030 και ότι αυτό απαιτεί την κρίσιν ΨΕΥΤΟ-κρίσεων όπως αυτές οι…ΠΥΡΚΑΓΙΈΣ που έχουμε δει να ξεσπάνε ΠΑΝΤΟΥ τον τελευταίο διάστημα, σε όλον τον κόσμον, ιδιαίτερα ΕΔΩ στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. Σε ένα από τα αποκαλυπτικά μου άρθρα πάνω σε αυτό, με τίτλο «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]» σας αποκαλύπτω τους κύριους λόγους για τους οποίους γίνονται αυτές οι φωτιές: ΔΗΛΑΔΗ, εμείς οι «κακοί» άνθρωποι είμαι «πολλοί» στην μητέρα γη και της κάνουμε συνέχεια πολύ «ζημια» (εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, κτλ). Άρα, για να σωθεί ο πλανήτης, πρέπει ένα μεγάλο ποσοστόν ημών να φύγει από τη μέση -με ό,τι σημαίνει αυτό!– αλλά αυτό απαιτεί την χρήσιν «τεχνητών κρίσεων» που προκύπτουν από την ΔΗΘΕΝ «κλιματικά αλλαγή», όπως πλημμύρες και…ΦΩΤΙΕΣ, διότι μόνο έτσι μπορούν οι μεγάλοι να περάσουν τα ύπουλα σχέδιά τους στο ευρές κοινό, αλλιώς θα είχε γίνει ήδη επανάστασις…ΕΧΘΕΣ.

Βλέπετε, την δήθεν «κλιματική αλλαγή» την κάνουν…ΑΥΤΟΙ χειραγωγόντας τον καιρόν με καιρικά όπλα και την γεωμηχανική και το έχουν παραδεχθεί οι ΙΔΙΟΙ εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες! Διαβάστε επίσης το άρθρο μου με τίτλο «Ο Ιωάν. Κουντούρης στον «ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» για τη Γεωμηχανική στην Ελλάδα! ΠΟΙΟΙ ελέγχουν τον καιρό;;».

Διαβάστε επίσης το άρθρο του Νίκου Χειλαδάκη με τίτλο «ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ «ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ (Βίντεο)» να καταλάβετε. Διαβάστε επίσης «ΟΠΩΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ(Βίντεο)».  Όμως, την κλιματική αλλαγή την χρησιμοποιούν ως την πιο τέλεια αφορμήν με την οποία να θέσουν σε εφαρμογήν την σατανική τους ανζέντα προς τηνΜΕΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΟΛΗ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ, ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ,…ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ!!!

Όταν όμως πάνε να χειραγωγήσουν τον καιρόν, το κάνουν αυτό με την χρήσιν….ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ιδιαίτερα αυτά που εκτοξεύουν δέσμες…ΛΈΙΖΕΡ που μπορούν να κάψουν ό,τι βρούν μπροστά τους, και το έχουμε αποδείξει αυτό πολλές φορές ήδη από το…ΝΟΕΜ. του 2017 όποτε σας είχαμε προειδοποιήσει στο άρθρο μας με τίτλο «ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!». Και δυστυχώς, έχουμε επαληθευτεί 100 τοις 100, ιδιαίτερα εν όψει των πρόσφατων φωτιών εδώ στην Αττική (Κινέτα μέχρι Μάτι) που ο τύπος και η κυβέρνηση συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν ως μια «εννιαία φωτιά» ενώ, στην πραγματικότητα, είχαν ξεσπάσει 15 φωτιές, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗΝ, σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Αττικής!!! Διαβάστε επίσης «15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! #Φωτιές #Μάτι #Κινέτα» για να καταλάβετε.

Δείτε την σχετική μου εκπομπή πάνω σε αυτό .. .

https://vimeo.com/286189757

Τα τσιράκια των ΡΟΤΙΛΝΤ έχουν ήδη ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ότι η κυβέρνηση χρησιμοπιεί όπλα…ΛΕΙΖΕΡ για την πρόκληση…ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ…!!! ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ….

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΥΠΗΣΑΝ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….

Εν όψει των φωτιών του 2018. πώς πήγαν να «κάψουν» τον Καραμανλή το καλοκαίρι του….2007… – #Φωτιά #Μάτι #ΝέαΜάκρη

15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! #Φωτιές #Μάτι #Κινέτα

100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ…ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ!!!

To CNN Greece ΑΚΡΙΒΩΣ ένα χρόνο πριν από τις εν Ελλάδι πυρκαγιές: Αυτό είναι το πρώτο όπλο λέιζερ στον κόσμο

Ο Βελόπουλος στο Κόντρα μιλάει για τα…λέιζερ που έβαλαν τις φωτιές! | #φωτιά #Μάτι #ΝέαΜάκρη #Ραφήνα

ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ! 100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! | #φωτιές #Μάτι #Νέα Μάκρη

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. ΜΚΟ και προσωπικά συμφέροντα ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ το ΓΠΣ στο ΜΑΤΙ!

SOS! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ! ΧΡΟΝΟΠΥΛΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ! ΤΟ ΠΥΡΙΦΛΕΓΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΑΙ Η ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΤΖΑ – ΡΑΦΗΝΑ – ΜΑΤΙ

Τι είπαμε πως γνώριζε η Πρεσβεία των Αμερικάνων για την ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ… #φωτιά #Ματι #ΝέαΜάκρη

Iδού η διεξοδος θανάτου στο Μάτι. Με την κα Πόπη Σουφλη από τα Αττικά Νέα…!!!… #Φωτιά #Μάτι

Εν χρήσει από το 2010 τα όπλα λέιζερ των ΗΠΑ σε…μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones)! #Φωτιές #Αττική #Μάτι

Μια απλή επιστημονική μελέτη που ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΕΙ την όλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον της Ελλάδος με τις…ΦΩΤΙΕΣ! – #Μάτι #Ραφήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΡΙΚΗ στο ΜΑΤΙ. Στην καρδιά της φωτιάς.

Στο παρακάτω βίντεο, η κα Ντέβορα μας τονίζει τα εξής σημαντικά για τα προαναφερόμενα σχέδια των ελιτιστών….

Στο συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για το κλίμα στην πόλη σας, θα βρείτε τις “απειλές” που λένε οι αξιωματούχοι της πόλης σας και ότι πρέπει να μειώσετε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και το αποτύπωμα άνθρακα, διαφορετικά θα δοκιμαστείτε από αυτά οπλοποιημένα καιρικά γεγονότα!
Ο καθένας πρέπει να αρχίσει σοβαρά να εξετάζει το Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα, ως μια ενεργοποιημένη, οπλοποιημένη, καιρική επίθεση κατά της χώρας του, γιατί το κάθε σχέδιο της ελίτ έχει και διαφορετικά είδη επιθέσεων.
Αναζητήστε τα σχέδιά τους πληκτρολογώντας το όνομα της πόλης σας. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε στο Google Αθήνα ή Θεσσαλονίκη…
Βάλτε: Athens, Climate action plan and resilient plans και στα Ελληνικά «Αθήνα, Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα και Σχέδια Ανθεκτικότητας….

Διαβάστε ΚΑΛΑ όλα αυτά τα λινκ διότι μέσα σε αυτό θα μάθεις από τους ελιτιστές -που έχουν βάλει ΣΤΟΧΟ τη χώρα σου για ΚΑΨΙΜΟ μέσω της ΔΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ- ποιοι είναι οι δήθεν «κίνδυνοι» για το κλίμα σας.
Π.χ., πατήστε τον πρώτο σύνδεμο που λέγει  “[PDF] Athens Resilience Strategy for 2030 Redefining … – 100 Resilient Cities“. Μετἀ μας βγάζει την ακόλουθη έκθεση με τίτλο, στα Ελληνικά,  «Επαναπροσδιορισμός της πόλης. Αθήνα – Sτρατηγική αντοχής (ανθεκτικότητος) για το 2030».
ΥΠΟΨΙΝ – Το Σχέδιο Δράσης για το Κλίμα συνδέεται και με τις «100 Ανθεκτικές Πόλεις» (100 Resilient Cities), των οποίων ο πρόεδρος τυχαίνει να είναι ένας…ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ονόματι Michael Berkowitz…ΓΙΆ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Διαβάστε και το πρώτο μου αποκαλυπτικό άρθρο επ’ αυτού με τίτλο «ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]» και ΕΚΕΙ θα μάθετε πως σχετίζονται μεταξύ τους και τα δύο ύπουλα σχέδια αυτά των ελιτιστών και πως προμηνύουν….ΔΕΙΝΑ για μεγάλες πόλεις και περιοχές ανά τον κόσμον χάριν της υλοποιήσεως των ύπουλων Ατζέντων 21 και 2030, που τυχαίνει να συμπεριλάμβάνουν την χρήσιν…«ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ» όπως…«σεισμοί», «πλημμύρες» και…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΆΣΚΟΥΣΟΝ…«ΦΩΤΙΕΣ» προκειμένου να τεθούν εις πλήρην εφαρμογήν. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!
Στο άρθρο «Εντάχθηκε στο δίκτυο «100 Ανθεκτικών Πόλεων» του κόσμου η Θεσσαλονίκη» στις 21 Μαΐου 2015 ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι είχει πει τότε ο κ Ιωάννης ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ για ολ’ αυτά….ΠΡΟΣΕΞΤΕ επίσης της φράση «ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ»…

Με βασικό στόχο την ισχυροποίηση της και την θωράκιση της απέναντι στις φυσικές, κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις εντάχθηκε η Θεσσαλονίκη στο Δίκτυο «100 Ανθεκτικές Πόλεις» (100 Resilient Cities). Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Rockefeller που έχει σκοπό της να βοηθήσει πόλεις ανά τον κόσμο να θωρακιστούν απέναντι στις προκλήσεις των καιρών. Η Θεσσαλονίκη μαζί με την Αθήνα περιέχονται στις επτά ευρωπαϊκές πόλεις που συμμετέχουν στη δράση. Μάλιστα η Θεσσαλονίκη, όπως και η Αθήνα, ήταν μεταξύ των 35 πόλεων που επιλέχτηκαν ανάμεσα σε 330από ολόκληρο τον κόσμο.

 

Οι πρώτες 32 πόλεις του Δικτύου αναδείχτηκαν τον Δεκέμβριο του 2013, ενώ τον Δεκέμβριο του 2014 επελέγησαν οι επόμενες 35. Ο νέος γύρος συμμετοχών αναμένεται στο τέλος του 2015.

 

Με αφορμή την πρώτη δράση του προγράμματος «100 Ανθεκτικές Πόλεις», που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ανέφερε πως στόχος είναι «να δημιουργηθεί ένα δίκτυο πόλεων ανά τον κόσμο που θα ανταλλάσσουν καλές πρακτικές, αλλά και να προκύψει αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών».

 

Όπως υποστήριξε ο κ. Μπουτάρης, η Θεσσαλονίκη εντάσσεται σε μια ομάδα δήμων από όλο τον πλανήτη, καθώς μετέχουν πόλεις, όπως το Λονδίνο, το Σίδνεϊ, το Παρίσι, η Βοστόνη, η Βαρκελώνη, με διαφορετικά όμως προβλήματα.

 

«Ο όρος “αστική ανθεκτικότητα” αναφέρεται στη δυνατότητα μιας πόλης να επιβιώσει, να προσαρμοστεί και να αναπτυχθεί παρά τις όποιες χρόνιες πιέσεις και τις όποιες απρόσμενες κρίσεις. Όπου “χρόνιες πιέσεις” βάλτε ανεργία, φτώχεια, απουσία κοινωνικής συνοχής, δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις, ρατσισμός, μεταναστευτικό κ.ά. Όπου “απρόσμενες κρίσεις” είναι σεισμοί, πλημμύρεςπυρκαγιές, ένα ξαφνικό μεταναστευτικό κύμα» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

 

Ο αναπληρωτής διευθυντής του «100RC» Σκοτ Ροσενστάιν, (Scott Rosenstein), από την πλευρά του, υποστήριξε πως η Θεσσαλονίκη επιλέχτηκε «μέσα από μια ανταγωνιστική διαδικασία, λόγω της ηγεσίας της πόλης, της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της διάθεσης για συνεργασία».

Πατήστε τώρα την εκόνα ή ΕΔΩ για ολόκληρη την έκθεση «Επαναπροσδιορισμός της πόλης. Αθήνα – Sτρατηγική αντοχής (ανθεκτικότητος) για το 2030». Αυτό είναι  μόνο ένα δείγμα. Το παραπάνω άρθρο ΄όπως που αφορά την έμμεση πλην ΣΑΦΗ παραδοχή του Γιάννη του ΜΠΟΥΤΑΡΗ για όλ’ αυτά περιέχει αρκετές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ να κινηθούν νομικές διαδικασίες ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ για αυτά τα ύπουλα πράγματα που ξεστόμισε τότε!!! ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΓΓΕΛΕΥΣ ΜΕ ΚΟΤΣΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ???!!!

Όπου βρείτε, λοιπόν, αναφορές σε «κινδύνους για το κλίμα» κτλ, αυτές είναι λέξεις-κλειδιά του ελιτιστών ότι πρέπει να διορθώσουμε αυτό το πράγματα, αλλιώς θα τεθεί σε εφαρμογή όλα αυτά τα οπλοποιημένα καιρικά γεγονότα (πλημμύρες, φωτιές, σεισμοί. κτλ.)!!!  ΣΕ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑ μπορεί να μάθει κανείς ΠΟΤΕ η χώρα του θα δεχθεί ΕΠΙΘΕΣΗ από αυτούς τους ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!!!

Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»!!! ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ «Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ μας ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Φαινόμενα σαν το Μάτι μπορεί να βλέπουμε ακόμα και 10 φορές κάθε χρόνο!» ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΕΔΩ!!!

Δείτε τώρα το βίντεο….

https://www.youtube.com/watch?v=xT-K9RxZ7uA

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr