Home Greek News Στο Μάτι ο Τσίπρας για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα – Το «σόου» με ένα κοριτσάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Μάτι ο Τσίπρας για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα – Το «σόου» με ένα κοριτσάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 146 views

Στο Μάτι ο Τσίπρας για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα – Το «σόου» με ένα κοριτσάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Μάτι έφτασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έχει συνάντηση αυτήν την ώρα με επιτροπές κατοίκων.

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός

«Είμαι εδώ για να δώσω το μήνυμα ότι το Μάτι δεν θα ξεχαστεί μετά το πέρας της θλιβερής δημοσιότητας των πρώτων ημερών. Είναι ένα στοίχημα να αναγεννηθεί. Να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες, οι κάτοικοι αλλά και να αντιμετωπιστούν χρόνιες στρεβλώσεις και παθογένειες στην περιοχή», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους εκπροσώπους των κατοίκων στο Μάτι, το οποίο επισκέφτηκε σήμερα, όπως διαβάσατε νωρίτερα.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους κατοίκους να του πουν με ειλικρίνεια ποια από τα αιτήματα που του είχαν θέσει στη συνάντηση που είχαν στο Μ. Μαξίμου στις 6 Αυγούστου έγιναν, ποια προχωρούν και ποια όχι, υπογραμμίζοντας ότι δεν ήρθε εδώ για τις εντυπώσεις. «Μάχη δίνουμε», τόνισε. «Ήρθα για να ακούσω από εσάς τους κατοίκους ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες και οι ποιοι οι στόχοι που πρέπει να επικεντρώσουμε».

Μόλις έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας τον περίμενε, για επικοινωνιακούς λόγους, ένα κοριτσάκι του πρόσφερε λουλούδια, ενώ ακούστηκαν χειροκροτήματα αλλά και αποδοκιμασίες.

 

Προηγούμενη ενημέρωση 11.00

Παρόντες και ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος έχει και την ευθύνη συντονισμού για την επόμενη μέρα στο Μάτι, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Οι υπουργοί και η περιφερειάρχης είχαν την ευκαιρία νωρίτερα να συζητήσουν με τις επιτροπές κατοίκων και να τους ενημερώσουν. Ενημέρωση έκανε επίσης ο πρόεδρος του «Δημόκριτου».

Προηγούμενη ενημέρωση 10.40

Το Μάτι θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης των μέτρων αποκατάστασης των ζημιών από τις πυρκαγιές.

Για άλλη μία φορά ο πρωθυπουργός επισκέπτεται τις πυροπληκτες περιοχές της Αν.Αττικής αιφνιδίως , με το Μέγαρο Μαξίμου να μην ανακοινώνει καν την ακριβή ώρα έλευσης του Α.Τσίπρα.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν πάντως τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει μία σύντομη αυτοψία στις πυρόπληκτες περιοχές, καταφθάνοντας γύρω στις 10 το πρωί.

Πηγή >>

https://www.el.gr/ellada/gegonota/sto-mati-o-tsipras-gia-na-mazepsei-ta-asymmazeyta-to-sooy-me-ena-koritsaki-vinteo/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr