Home Greek News Δημοσκόπηση Rass: 7,8% θα μπορούσε να λάβει στις εκλογές η νέα δεξιά πολιτική πλατφόρμα των Δ.Καμμένου και Π.Μπαλτάκου

Δημοσκόπηση Rass: 7,8% θα μπορούσε να λάβει στις εκλογές η νέα δεξιά πολιτική πλατφόρμα των Δ.Καμμένου και Π.Μπαλτάκου

by _
0 comment 133 views

Δημοσκόπηση Rass: 7,8% θα μπορούσε να λάβει στις εκλογές η νέα δεξιά πολιτική πλατφόρμα των Δ.Καμμένου και Π.Μπαλτάκου

Πηγή >> http://www.pronews.gr/elliniki-politiki/alla-kommata/710256_pinakes-komma-mpaltakoy-kammenoy

Ποσοστό 7,8% θα μπορούσε να λάβει στις εθνικές εκλογές η πολιτική πλατφόρμα του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής και ανεξάρτητου Βουλευτή Δ.Καμμένου και του πρώην γενικού γραμματέα της Κυβέρνησης Σαμαρά, Π.Μπαλτάκου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείες Rass.

Το ποσοστό είναι άκρως εντυπωσιακό με δεδομένο μάλιστα πως μόλις το 34% τω ερωτηθέντων γνωρίζουν την πολιτική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε τον Ιούνιο προκειμένου να μετεξελιχθεί σε κόμμα.

Το κόμμα θα μπορούσε να κονταροχτυπηθεί για την τρίτη θέση με τη Χρυσή Αυγή καθώς το κόμμα της σκληρής της δεξιάς λαμβάνει αυτή τη στιγμή με αναγωγή επί των εγκύρων από 7,5% μέχρι 9,5% .

Πιο αναλυτικά, η εταιρεία δημοσκοπήσεων Rass πραγματοποίησε έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο πολιτικός φορέας των Π.Μπαλτάκου και Δ.Καμμένου μπορεί να κατέλθει ως κόμμα στις εκλογές και εάν έχει αντίκτυπο στην κοινωνία για να εισέλθει στην Βουλή

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.004 ατόμων δια τηλεφώνου.

Η έρευνα περιλαμβάνει όλες τις ηλικίες και αναφέρεται σε άτομα όλων των πολιτικών πεποιθήσεων, ενώ οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Έτσι λοιπόν προκύπτουν πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα για τον νέο πολιτικό φορέα καθώς οι πολίτες σε ποσοστό 32,4% τον έχουν ακουστά.

Μάλιστα ένα ποσοστό της τάξης του 7,8% θα το ψήφιζε!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι όχι μόνο το κόμμα (αν ιδρυθεί) θα έμπαινε στην Βουλή αλλά θα έπαιζε και ρυθμιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή.

Είναι σαφές ότι θα προτιμηθεί από τους απογοητευμένους ψηφοφόρους των φυλλοροούντων ΑΝΕΛ αλλά και από τους Δεξιούς της ΝΔ που δε νιώθουν ότι εκφράζονται από την σημερινή κατάσταση της παράταξης.

41,1% των ερωτηθέντων ζητάει να ηγηθεί του νέου κόμματος ο Δ.Καμμένος ενώ 34,2% ζητάει να ηγηθεί ο Π.Μπαλτάκος

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr