Home Greek News Ο Δήμος Σπάρτης συνδιοργανώνει συνέδριο με την περιβόητη ΕΒΡΑΪΚΗ μυστική οργάνωση «B’nai B’rith»!!!

Ο Δήμος Σπάρτης συνδιοργανώνει συνέδριο με την περιβόητη ΕΒΡΑΪΚΗ μυστική οργάνωση «B’nai B’rith»!!!

by _
0 comment 133 views

ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;; Ανακοίνωση για το Διεθνές Συνέδριο «Σπάρτη-Ισραήλ;;; Αναβίωση μιας Αρχαίας Φιλίας»;;;!!!

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ – Ο Δήμος Σπάρτης συνδιοργανώνει συνέδριο στoν Μυστρά με την περιβόητη ΕΒΡΑΙΚΗ οργάνωση «B’nai B’rith» που αποτελεί μέρος της διεθνούς… ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ!!! Και το κάνουν αυτό ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΤΟ… ΑΙΜΑ!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ Δ’ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 11.34 | 03 Σεπτ 2018

Σαν Σπαρτιάτης, εγώ νιώθω προδομένος στον απόλυτο βαθμό για αυτήν την ύπουλη πράξη που πάει να κάνει Δήμος Σπάρτης. Διαβάστε την ακόλουθη ανακοίνωση να καταλάβετε.  

Για να καταλάβετε όμως το βάθος αυτής της προδοσίας, πρέπει να καταλάβετε τα εξής ανησυχητικά σχετικά με την περιβόητη οργάνωση «B’nai B’rith» με την οποία θα φιλοξενήσει μια διάσκεψη o Δήμος Σπάρτης…

  • Οι Βρετανικές / Εβραιο-μασονικές ρίζες της B’Nai B’Rith είναι ελάχιστα γνωστές στο ευρές κοινό, καθώς και ο πρωταρχικός της ρόλος στη διαμόρφωση τόσο της Συνομοσπονδίας (κατά τον Εμφίλιο πόλεμο στις ΗΠΑ) όσο και του Ku Klux Klan (Κούκλοξ Κλαν, ΚΚΚ)!!! Ήταν στοιχεία εντός της ADL (Anti Defemation League που συνδέεται με την B’Nai B’Rith) και του FBI συνεργάστηκαν απευθείας με τα μέλη του KKK για να προκαλέσουν βία και δολοφονίες, συμπεριλαμβανομένων των δολοφονιών των ακτιβιστών των πολιτικών δικαιωμάτων των Michael Schwerner, Andrew Goodman και James Chaney το 1964.
  • Η B’Nai B’Rith συνδέεται με το εβραϊκό οργανωμένο έγκλημα από την πρώτη μέρα κιόλας (πατήστε εδώ)
  • Διαβάστε το αποκλειστικό μας άρθρο  «WikiLeaks: Το Ισραήλ: Η Γη της Επαγγελίας του οργανωμένου εγκλήματος;;;» όπου η WikiLeaks  μας προειδοποιεί για την άνοδο της Εβραικής Μαφίας σε όλο τον κόσμο με την οποίαν είναι ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ η …B’Nai B’Rith!!!…
  • Μας ξεπούλησε σε αυτούς τους Εβραίους ΜΑΦΙΟΥΣ της B’Nai B’Rith η νυν ανθελληνική κυβέρνηση χάριν της δήθεν «συνεργασίας» μεταξύ Ελλάδος, Κύπρου και του «κράτους»-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ Ισραήλ με την οποίαν ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΘΕΤΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!  Όταν είχε συνδιοργανώσει ένα διεθνές συνέδριο το Φεβ. του 2016 με τίτλο “Στρατηγικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο” στο Ισραήλ, πήγε εκεί ΣΤΑ ΤΕΣΣΑΡΑ να τους ΓΛΕΙΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ο «πατριώτης»-ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Πάνος Καμμένος. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το έγγραφο.  Μιλάμε για τον ΙΔΙΟ Π. Καμμένο, ο οποίος μόλις ένα χρόνο και κάτι ΠΡΙΝ από αυτό, όταν ΔΕΝ είχει μπει ακόμη στην κυβέρνηση, ΚΑΤΑΚΕΡΕΥΝΩΝΕ τους Εβραίους του Κ.Ι.Σ. στην Βουλή λέγων πως…ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!
  • Αυτοί οι σατανάδες είναι πίσω από τη σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδος, Κύπρου και Ισραήλ!!!
  • Και καθώς διαβάζετε το παρακάτω, πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα…ΑΛΛΟ οι Ιουδαίοι της Παλιάς Διαθήκης και ΑΛΛΟ οι ΕΒΡΑΙΟΙ της σήμερον ημέρας που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τους «Εβραίους» της βιβλικής περιόδους, παρ’ όλο που τους…ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ!!! Εϊναι οι…ΧΑΖΑΡΟΙ που παλιά τους έλεγαν…Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ γιατί λατρεύουν τον…ΣΑΤΑΝΑ!!! ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει αλλάξει από τότε!!!…

Και ήταν η B’Nai B’Rith που στο επίσημό της ετήσιο συνέδιο που έλαβε χώρα το 1936, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΤΕΣΤΑNTΗ ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΛΕΓΩΝ ΟΤΙ «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»!!! Διαβάστε τα παρακάτω για αποδείξεις…

What did the reformers think about the Eastern Orthodox Church?
Catholics Unveiled Masonic Jewish Plot in 1936

ΓΙ’ΑΥΤΟ ¨ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ τους είχαν ΔΙΩΞΕΙ από τις χώρες του 100+ φορές από τον 4ον Αιων. μέχρι της Στροφής του Αιών!

https://www.youtube.com/watch?v=YvArsHroaWY

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!….
  1. Τα φρικαλέα εγκλήματα των Εβραίων κατά του Ελληνισμού. Πρέπει να διαβαστεί με προσοχή! Και να διαδοθεί!

  2. Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» – Δείτε τι λέει το εικοστό για τους φόρους και…ΦΡΙΞΤΕ!!!…

  3. Θα τρομάξετε! Δείτε τί αναφέρουν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» για τον έλεγχο του πλανήτη και για τους Χριστιανούς

  4. “Ο Ρόλος Των Εβραίων Στην Επανάσταση Του 1821… Διαβάστε και φρίξτε…

Σύμφωνα με το κορυφαίο ιστολόγιο isxys.blogspot.com διαβάζουμε τα εξής…

«Sparta-Israel Conference: Renewing an Ancient Friendship» – “…ιστορικά καταγεγραμμένης φιλίας μεταξύ της Αρχαίας Σπάρτης και του Λαού του Ισραήλ”. ;;;;;;

Από το ΓΕΣ (Γενικό Επιτελείο Στρατού) ανακοινώθηκε ότι την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Α/ΓΕΣ), Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, συμμετείχε, εκπροσωπώντας και τον Α/ΓΕΕΘΑ, στις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σπάρτης, η διεθνής οργάνωση «B’nai B’rith» και το Ινστιτούτο Ελληνο-Ισραηλινής Συνεργασίας, στη Σπάρτη, με θέμα «Sparta-Israel Conference: Renewing an Ancient Friendship». Σκοπός του συνεδρίου ήταν η βαθύτερη γνωριμία και συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Ισραηλιτών, ως συνέχεια της ιστορικά καταγεγραμμένης φιλίας μεταξύ της Αρχαίας Σπάρτης και του Λαού του Ισραήλ.

https://defencereview.gr/paroysia-toy-a-ges-oloklirothike-to-diethnes-synedrio-spartis-israil/

 

ΣΧΟΛΙΟ “ΚΟΥΡΗΤΗΣ”: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ;

 

– ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΧΩΡΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ. ΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΑΣ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.
– ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΠΟΘΕΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ; ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΠΟΘΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.
– ΚΑΤΑ ΤΡΙΤΟΝ ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ Ε.Δ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ. ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ (ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ;
ΚΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΟΝ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ;  ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΒΛΕΨΙΑ, ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ) ΤΗΣ ΕΡΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Διαβάστε τώρα την ανακοίνωση και δείτε μετά τα σχετικά παρακάτω βίντεο….

 


Kanafani: Ανακοίνωση για το Διεθνές Συνέδριο «Σπάρτη-Ισραήλ. Αναβίωση μιας Αρχαίας Φιλίας»

«Στις 2 και 3 Σεπτέμβρη 2018 πραγματοποιείται το διεθνές συνέδριο με θέμα «Σπάρτη-Ισραήλ. Αναβίωση μιας Αρχαίας Φιλίας», που θα λάβει χώρα στον Μυστρά στην Σπάρτη.

Το συνέδριο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σπάρτης, η διεθνής οργάνωση «B’nai B’rith» και το «Ινστιτούτο Ελληνο-Ισραηλινής Συνεργασίας» και θα πραγματοποιηθεί στο «Mystras Grand Palace Resort & Spa το οποίο εγκαινιάστηκε πριν λίγους μήνες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στην καμπάνια «Ισραήλ στην Ελλάδα» η οποία έχει ξεκινήσει από το Ισραήλ σε όλη την Ελλάδα, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο χωρών που ως βάση έχει τον Αγωγό Φυσικού Αερίου East Med και αποσκοπεί στην ενδυνάμωση της σχέσης φιλίας ανάμεσα στους δύο λαούς

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Δήμαρχος της, Βαγγέλης Βαλιώτης, γίνονται έτσι μέρος στην προσπάθεια που κάνει το Ισραήλ μέσω του δρόμου του πολιτισμού, να δημιουργήσει μία φιλική εικόνα προς τον ελληνικό λαό και να περάσει όσο πιο ανεμπόδιστα γίνεται τους σχεδιασμούς του, που μέρος του είναι και η διέλευση του Αγωγού Φυσικού Αερίου East Med από τις περιοχές της Νότιας Πελοποννήσου που θα έχει εκτός των άλλων σοβαρές περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Αγωγός East Med έχει σαν βάση το κοίτασμα Λεβιάθαν και ανήκει στον Παλαιστινιακό λαό. Το Ισραήλ με τον υπό κατασκευή Αγωγό και την βοήθεια της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ιταλίας και την χρηματοδότηση της ΕΕ, θέλει να να εξάγει στην ευρωπαϊκή αγορά τους κλεμμένους παλαιστινιακούς πόρους και παράλληλα να εκμεταλλευτεί τα κοιτάσματα που έχουν εντοπιστεί σε Κύπρο και Ελλάδα και είναι περιουσία του ελληνικού και κυπριακού λαού αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα οι σφαγές αμάχων συνεχίζονται στην Λωρίδα της Γάζας με τις αλλεπάλληλες αεροπορικές επιθέσεις και το πρόσφατα θεσμοθετημένο καθεστώς Απαρτχάιντ στην Κατεχόμενη Παλαιστίνη, έχει δημιουργήσει τραγικές συνθήκες διαβίωσης για τον Παλαιστινιακό λαό.

Οι περιορισμοί στη μετακίνηση λόγω των δεκάδων σημείων ελέγχου και του τείχους διαχωρισμού της Δ. Όχθης, τα πογκρόμ συλλήψεων και οι εν ψυχρώ εκτελέσεις από το στρατό κατοχής, η συνεχιζόμενη κλοπή της γης και των φυσικών πόρων των Παλαιστινίων, οι κατεδαφίσεις σπιτιών, οι επιθέσεις εποίκων ακόμη και εναντίον μικρών παιδιών, η στέρηση βασικών αγαθών από τα 2.000.000 των κατοίκων της Γάζας που θεωρείται ότι μέχρι το 2020 θα έχει μετατραπεί σε περιοχή εντελώς ακατάλληλη για διαβίωση. Είναι κάποια από τα ζητήματα που συμπληρώνουν την μεγάλη εικόνα για τα όσα βιώνει επί καθημερινής βάσης ο Παλαιστινιακός λαός εκεί.

Ως Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι» καταγγέλλουμε και εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την διεξαγωγή αυτού του συνεδρίου. Επίσης καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Σπάρτης, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο αθωώνει όλα τα εγκλήματα του Ισραήλ εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού, προβάλλοντας μία εικόνα αδερφοσύνης ανάμεσα στους δύο λαούς που περνάει μέσα από την ωραιοποίηση των εγκλημάτων κατά των Παλαιστινίων και την υποτιθέμενη κανονικότητα του Ισραήλ.

Ταυτόχρονα καλούμε τους Σπαρτιάτες και κατ’επέκταση όλο τον ελληνικό λαό, κάθε άνθρωπο που αντιτάσσεται στο ιμπεριαλιστικό και αποικιοκρατικό έγκλημα σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, κάθε προοδευτικό πολίτη που πιστεύει ότι η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών στον αγώνα για έναν κόσμο με κοινωνική δικαιοσύνη και σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να γυρίσει την πλάτη σε αυτήν την εκδήλωση και να σταθεί εμπόδιο σε όλες τις πολιτικές που εφαρμόζει η Ελληνική Κυβέρνηση. Ταυτόχρονα να δυναμώσει με κάθε τρόπο το Κίνημα μποϊκοτάζ του Ισραήλ και όλων των εταιρειών που το ενισχύουν.

Κλείνοντας αφήνουμε ένα στίχο από Τό Ἄξιον Ἐστί, ο οποίος θεωρούμε πως ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση

«Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου, το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους»

Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη
«Γασσάν Καναφάνι» ».

https://www.youtube.com/watch?v=suBO_zIMTrs

https://www.youtube.com/watch?v=wMbw5X_eeJg

 

https://www.youtube.com/watch?v=Jzw4-6y4Lls

https://www.youtube.com/watch?v=EJtzDgVJpgo

https://www.youtube.com/watch?v=KTVjwstI7xY

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr