Home Greek News ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟΙ…;;; «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»…;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Στο Σφυρί Και Σπίτια Κάτω Των 100.000 Ευρώ

ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟΙ…;;; «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»…;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Στο Σφυρί Και Σπίτια Κάτω Των 100.000 Ευρώ

by _
0 comment 216 views

ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΛΗΚΤΟΙ…;;; «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ»…;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Στο Σφυρί Και Σπίτια Κάτω Των 100.000 Ευρώ

Από την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου ξεκινούν και πάλι οι πλειστηριασμοί.
Σύμφωνα με το πλάνο που έχουν συμφωνήσει δανειστές, τράπεζες και κυβέρνηση, στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών φορτώνονται συνεχώς νέες υποθέσεις και πλέον ο ρυθμός με τον οποίο θα πραγματοποιούνται υπερβαίνει τους 2000 κάθε μήνα.

Η οδηγία που έχει φθάσει στις τράπεζες από τη Φρανκφούρτη εν΄όψει της σύνταξης των νέων πλάνων είναι ότι πρέπει η στοχοθεσία να μεθοδευτεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε στο τέλος το 2021 τα προβληματικά δάνεια να έχουν υποχωρήσει πιο κάτω από το 20%.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τράπεζες έχουν κατεβάσει το όριο της αντικειμενικής αξίας των κατοικιών που ανεβαίνουν στις πλατφόρμες από τις 150 χιλιάδες ευρώ στις 100 χιλιάδες ευρώ.

Είναι ζήτημα χρόνου ο πήχης να υποχωρήσει και κάτω από τις 100.000 ευρώ, κάτι που αναμένεται να δούμε να συμβαίνει σε μεγάλη έκταση το 2019.

Η κυβέρνηση δεν είναι καθόλου ευτυχής με τη συγκεκριμένη προοπτική, αλλά τα περιθώρια για πιέσεις στις τράπεζες δεν είναι πολλά.

Πηγή >>

http://www.ksipnistere.com/2018/09/100000.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr