Home Greek News ΔΕΙΤΕ πως ο Άλεξ Τζόουνς από το Τέξας ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ τον κόσμο με την δήθεν «αποκλεισμό» του από τα social media!

ΔΕΙΤΕ πως ο Άλεξ Τζόουνς από το Τέξας ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ τον κόσμο με την δήθεν «αποκλεισμό» του από τα social media!

by _
0 comment 171 views

 

ΔΕΙΤΕ πως ο γνωστός δημοσιογράφος από το Τέξας Άλεξ Τζόουνς (Alex Jones) από το Τέξας ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ τον κόσμο με την δήθεν «αποκλεισμό» του από τα social media!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 20.45, 31 Αυγ. 2018

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του σάιτ el.gr με τίλτο «Χαμός με τον Alex Jones: YouTube, Facebook, Spotify και Apple έχουν στραφεί εναντίον του» μάθαμε τα εξής για την ΔΗΘΕΝ διαγραφή των προφιλ social media του γνωστού δημοσιογράφου από το Τέξας Alex Jones. Και διαβάζουμε ….

Ο γνωστός δημοσιογράφος αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός Alex Jones, πλέον αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα….

Εταιρίες κολοσσοί έχουν κινηθεί εναντίον του, με σκοπό να του απαγορέψουν να έχει γνώμη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Τι ακριβώς έγινε

Το YouTube, το Facebook, το Spotify και η Apple ανακοίνωσαν σήμερα ότι διέγραψαν και απαγόρευσαν περιεχόμενο του  Άλεξ Τζόουνς.

Ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στο κανάλι στο YouTube που διατηρεί ο Τζόουνς ανέφερε ότι τερματίζεται για παραβίαση των οδηγιών του YouTube. Το κανάλι του Τζόουνς είχε περίπου 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές πριν διαγραφεί.

«Μας μπλόκαραν πλήρως το Facebook, η Apple, και το Spotify», είπε ο Τζόουνς σε ανάρτηση στο twitter. «Ποια συντηρητικά ειδησεογραφικά μέσα θα είναι τα επόμενα;»

 

Διαβάτε περισσότερα >> https://www.el.gr/nea-taxh/mind-control/chamos-me-ton-alex-jones-youtube-facebook-spotify-kai-apple-echoyn-strafei-enantion-toy/

Είναι όμως έτσι τα πράγματα??? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΙ ΟΧΙ, γιατί  ο Τζόουνς τυχαίνει να είναι πράκτορας της ισραηλινής εταιρείας μυστικών πληροφοριών…Stratfor που συνδέεται με την….CIA…!!!

Όταν έχετε χρόνο, διαβάστε και τα παρακάτω άρθρα που έχουμε δημοσιεύσει για αυτό να πάθετε πλάκα


Ο “Άλεξ Τζόουνς” (Alex Jones) είναι ο BILL HICKS, ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA!!!

‘Αλεξ Τζόουνς: Ο Τράμπ είναι ο…ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ άνθρωπος • ο συνδεσμός Τράμπ & Ιλλουμινατι

Αξιωματούχος του Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ Steve Pieczenik εκθέτει τον Άλεξ Τζόουνς ως Μπίλ Χίκς, τον πρώην γνωστό ΚΩΜΙΚΟ…!!!…

Καρφώνει τον μεγαλοδημοσιογράφο από το Τέξας Αλέξ Τζόουνς o δικός του δικηγόρος σε μία μεγάλη δικαστική υπόθεση που αφορά τα παιδιά του Τζόουνς και της γυναίκας του!

Αφήνει να εννοηθεί ότι είναι Μπίλ Χίκς ο γνωστός ρεπόρτερ…Alex Jones!!!

Η αλήθεια για τον δημοσιογράφο Alex Jones. ΕΙΝΑΙ ο Bill Hicks, ο «μακαρίτης» κωμικός που σκηνοθέτησε το θανατό του!!!


Δείτε τωρα το σχετικὀ βίντεο του γνωστού κορυφαίου ερευητή Brendon O’Connell όπου ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ Τζόουνς που κάνει πως «υποφέρει» τώρα μιας και τον έχουν «μπλοκάρει» ή/και «διαγράψει» από τα social media (Facebook, Youtube, Apple κτλ.) ενώ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….

  • Βγάζει….$57 εκατ. το χρόνο!!!….

  • Έχει πλέον 50 υπαλλήλους….

  • ΤΖΕΠΩΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ …$47,000 δολλάρια την ΕΒΔΟΜΑΔΑ….

  • Πρόκειται σύντομα να αποκτήσει το δικό του…ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ…

  • Συνεχίζει να χρησιμοποιεί το….Twitter….

  • Και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από την Apple,…..ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!!!…γιατί διαθέτει πλέον την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ εφαρμογή στην…ΙΔΙΑ ΤΗΝ Apple iTunes (The Infowars “App”)!!!!!!!!

  • Και οι καθημερινές του προβολές/θεάσεις;;; ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ FOX News, του…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ!!!!!

ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΤΖΟΟΥΝΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΟΥΝ….«ΣΤΟΧΟ»;;;

The Infowars “App” | AKA,…”The Bi Bi Bot”

https://www.youtube.com/watch?v=frwAHXR6zFU

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr