Home Greek News Τούρκος τραγουδιστής ασπάζεται τουρκική σημαία στη Θράκη

Τούρκος τραγουδιστής ασπάζεται τουρκική σημαία στη Θράκη

by _
0 comment 153 views

Τούρκος τραγουδιστής ασπάζεται τουρκική σημαία στη Θράκη

Τούρκος τραγουδιστής ασπάζεται και ανεμίζει τουρκική σημαία στη Θράκη.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!
Σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή αυτό δεν θα αποτελούσε κάποιο σπουδαίο συμβάν, στη Θράκη όμως που η τουρκική προπαγάνδα, ο εκτουρκισμός και η επεκτατική-ιμπεριαλιστική πολιτική της Τουρκίας συντελούνται στον υπέρτατο βαθμό αποτελεί σίγουρα γεγονός για προβληματισμό όλων των Ελλήνων.Προκλητικές εκφράσεις όπως ¨Σήμερα εδώ είναι κόκκινα -άσπρα¨ σε ελληνικό έδαφος δεν μπορούμε να τις προσπεράσουμε αλλό.
Η Τουρκία κατάφερε να επιτύχει το σχέδιο της για εκτουρκισμό των πομάκων σε ικανοποιητικό βαθμό.Απόδειξη είναι βίντεο σαν κι αυτό!Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Πομάκοι και μουσουλμάνοι που αντιστέκονται.
Η κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών είναι υπόλογες γι’αυτή την εγκληματική στάση που κρατούν και ωθούν του Έλληνες Πομάκους στο στόμα του λύκου…Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πραγματοποιεί τις τελευταίες “πινελιές” για το ξεπούλημα της Θράκης στον Ερντογάν…Η Θράκη μας εκπέμπει SOS.
Είναι επιτακτική ανάγκη όσο ποτέ η ανόδος στην εξουσία ενός δημοκρατικού πατριωτικού κόμματος για τη διάσωση της πατρίδος μας και της Θράκης,μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Ευρώπης.
Εκδηλώσεις σαν κι αυτή δεν είναι πρωτοφανείς.Γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε πολλές περιοχές της Θράκης ,κυρίως της Ξάνθης και της Κομοτηνής και πάντα με τις ευλογίες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Επεξεργασία-Δημιουργία:Thraki – Θράκη SOS

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr