Home Greek News Οι ΜΚΟτζουδες κατστρέφουν τη Λέσβο με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες!! Έχει Μ.Κ.Ο. ο γιος του δημάρχου Μυτιληνης;;!!..

Οι ΜΚΟτζουδες κατστρέφουν τη Λέσβο με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες!! Έχει Μ.Κ.Ο. ο γιος του δημάρχου Μυτιληνης;;!!..

by _
0 comment 148 views

Μια πληροφορία πρώτου χεριού του σάιτ μας για το τι ακριβώς γίνεται στην Λέσβο με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες…

Βρισκομαι στην Λεσβο απο τον Απριλιο. Αυτο που βιωνει κανεις στην πολη της Μυτιληνης δεν περιγραφεται. Απο τις 6 το απογευμα ειδικα , οι Ελληνες μετριουνται στα δακτυλα των δυο χεριων. Καταληψη κανονικη παντου. Αν πεσεις δε και σε ημερα που εισπράττουν το επιδομα εποικισμου θα φριξεις. Γιουργια κανονικη κανουν στα μαγαζια για τα ψωνια τους. Οι 7 στους 10 ειναι πανυψηλοι Αφρικανοι ανδρες μονο και οι χοντροκωλες μαυρες κανουν δημοσια πιατσα στην παραλιακη ολη μερα. Φυσικα κανεις δεν τις ενοχλει απο τις αρχες. Στο κεντρικο παρκο της Μυτιληνης που υπαρχει καφετερια ολη μερα οι “ταλαιπωροι προσφυγοι” τρεχουν με τα σκεϊτμπορντ οι ξαπλαρωμενοι ακουν στην δια πασων απο τα πανακριβα κινητα μουσικες των πατριδων τους και αν τολμησεις να διασχισεις τον χωρο μπροστα τους , σε βριζουν . Φυσικα κατουρανε και χεζουν οπου βρουν. Στα στενα πισω απο την παραλιακη εχουν ανοιξει οι “αλληλεγγυοι ενα σωρο μαγαζια ( κυριως φαγαδικα ) με “κουζινες του κοσμου” και μαζευουν χρημα κι απο αυτα. Ετυχε να βρισκομαι στο ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ νοσοκομειο προ καιρου για καποιες ωρες και ερχονταν πατσαβουρες ΜΚΟτζουδες συνοδευοντας ομαδες Αφρικανων μεθυσμενων κυριως οπου οι πατσαβουρες τσακωνονταν με τους γιατρους για να προηγουνται τα μεθυσμενα σκουπιδια. Βλεπεις τις ξανθες βορειες ΜΚΟτζουδες να κυκλοφορουν δημοσια αγκαλια με ” καημενοι ταλαιπωροι ” και να φιλιουνται και να χαϊδευονται με δαυτους και θες να ξερασεις. Σε πολλες δε περιπτωσεις αυτες ειναι τουλαχιστον 20 χρονια μεγαλυτερες. Το νησι αν και πανεμορφο εχει καταστραφει. Βλεπεις ακομη και ο γιος του δημαρχου εχει Μ.Κ.Ο.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr