Home Greek News Βίντεο: Σκοτάδι «πίσσα» στο Μετρό του Συντάγματος – Πανδαιμόνιο στον σταθμό της Ακρόπολης

Βίντεο: Σκοτάδι «πίσσα» στο Μετρό του Συντάγματος – Πανδαιμόνιο στον σταθμό της Ακρόπολης

by _
0 comment 160 views

Βίντεο: Σκοτάδι «πίσσα» στο Μετρό του Συντάγματος – Πανδαιμόνιο στον σταθμό της Ακρόπολης

22/08/2018, 20:44

Καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους, έντρομοι οι τουρίστες, που δεν ήξεραν τι είχε συμβεί – Μέσα στο μαύρο σκοτάδι προσπαθούσαν οι επιβάτες των συρμών να βρουν τον δρόμο για την έξοδο

Πραγματικό χάος επικράτησε σε κεντρικούς σταθμούς του μετρό, όπως αυτοί του Συντάγματος και της Ακρόπολης, λόγω της διακοπής ρεύματος που προκλήθηκε από βλάβη στο Κέντρο Υψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ στην Παλλήνη.

Χαρακτηριστική είναι μία ανάρτηση χρήστη του Facebook, που περιγράφει την κατάσταση που επικράτησε στον σταθμό της Ακρόπολης. Η ανάρτηση, που δημοσιεύεται αυτούσια, έχει ως εξής:

«Εντάξει, είπα να ΜΗΝ εκνευριστώ αλλά είμαι έξαλλη!
Πέτυχε τον γιο μου η διακοπή ρεύματος όταν ήταν μέσα στο μετρό, στο σταθμό της Ακρόπολης.
Μόλις μου περιέγραψε τι πανδαιμόνιο έγινε.
Κανείς αρμόδιος δεν έβγαλε ανακοίνωση για να ειδοποιήσει τον κόσμο τι έγινε. Ο κόσμος φοβήθηκε γιατί δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί. Οι δε τουρίστες είχαν κατατρομοκρατηθεί. Κανείς να τους οδηγήσει με ασφάλεια έξω. Δύο φώτα μόνο στις σκάλες. Σε όλες τις σκάλες.
Και σκέφτομαι τώρα εγώ με το φτωχό μου μυαλό: αν είχε γίνει κάτι σοβαρότερο, πχ πυρκαγιά, έκρηξη, τι ακριβώς θα έκαναν? Σχέδιο ασφαλούς εκκένωσης υπάρχει? Π@π@ρια ε?
Τόσα χρόνια λειτουργίας αυτό το μετρό κι ακόμη δεν ξέρουν τι να κάνουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης? Το μόνο για το οποίο κόπτονται είναι οι ηλίθιες μπάρες τους, αν κόβονται εισιτήρια, και αν τα γερόντια είναι όντως γερόντια και τα ταλαιπωρούν στα εκδοτήρια γιατί απλά αρνούνται να ενεργοποιήσουν το λογισμικό για μειωμένο εισιτήριο στα μηχανήματα?
Και απορούμε τι έκανε ο κρατικός μηχανισμός στο Μάτι και γιατί κάηκαν τόσοι άνθρωποι?
Από τύχη ζούμε σε αυτή τη χώρα και είστε – οι κυβερνώντες διαχρονικά – τόσο αηδιαστικοί πια που δεν υποφέρεστε. Ειλικρινά, αν αυτό δεν είναι χυδαιότητα, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι».

Ενδεικτικό της κατάστασης, επίσης, είναι και ένα βίντεο που ανέβηκε από άλλο χρήστη του Facebook, το οποίο καταγράφει επιβάτες στις σκάλες του μετρό του Συντάγματος, να προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους μέσα στο σκοτάδι, απουσία κάποιας βοήθειας από τους υπαλλήλους του Μετρό…

https://www.protothema.gr/greece/article/814835/video-skotadi-pissa-sto-metro-tou-sudagmatos-pandaimonio-ston-stathmo-tis-akropolis/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr