Home Greek News Ο πιο διάσημος “κηπουρός” του ΓΑΠ μπαίνει στην νέα Κυβέρνηση

Ο πιο διάσημος “κηπουρός” του ΓΑΠ μπαίνει στην νέα Κυβέρνηση

by _
0 comment 125 views

Ο πιο διάσημος “κηπουρός” του ΓΑΠ μπαίνει στην νέα Κυβέρνηση

Έπιασε φαίνεται έπιασε τόπο η πρωτοφανής… σπάτουλα Ραγκούση στον Τσίπρα, σε συνδυασμό με τους άκρως υβριστικούς χαρακτηρισμούς που εκτόξευσε ο πρώτος απέναντι σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Φώφη Γεννηματά.

Όλα δείχνουν πως ο Τσίπρας έχει αποφασίσει να δώσει χαρτοφυλάκιο στον πιο διάσημο “κηπουρό” του ΓΑΠ, επιχειρώντας να σηματοδοτήσει το άνοιγμα του προς την Κεντροαριστερά.

Θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα φαίνεται πως θα έχει και η Λούκα Κατσέλη, αν και υπάρχουν ήδη κάποιες (προειδοποιητικές) αντιδράσεις για μια πιθανή “αξιοποίηση” της σε Υπουργείο με αντικείμενο την Οικονομία και ειδικότερα τις Τράπεζες…   

Τέλος και σε ότι έχει να κάνει με την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, αν και η ίδια όπως μαθαίνουμε δεν έχει δεχθεί καμιά “όχληση” από το Μαξίμου, κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ως δεδομένη την υπουργοποίηση της.

Ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα την Κυριακή σε ΣΥΡΙΖΟ- έντυπα που μιλούσαν για την τοποθέτηση της στο Υπουργείο Παιδείας...

https://www.lykavitos.gr/o-teos-kipouros-tou-gap-mpainei-stin-n/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr