Home Greek News ΔΕΙΤΕ τα Μασονάκια τα “γλυκιά” να συνωμοτούν ΜΑΖΙ για το “καλό” της Ελλάδος! | #ΑντώνηςΣαμαράς #ΑλέξηςΤσίπρας

ΔΕΙΤΕ τα Μασονάκια τα “γλυκιά” να συνωμοτούν ΜΑΖΙ για το “καλό” της Ελλάδος! | #ΑντώνηςΣαμαράς #ΑλέξηςΤσίπρας

by _
0 comment 146 views

Χειραψία…ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΣαΧΛΑμαρά και….ΤΣΙΤΣΙΠΡΑ, δύο…ΚΡΥΠΤΟ ΜΑΣΟΝΟ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μαζί βέβαια με τους υπόλοιπους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΟΡΔΗ-ΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ…ΠΛΑΚΑΣ που το μόνο που ξέρουν να κάμουν είναι να εκτελούν ΑΝΩΘΕΝ εντολές εις βάρος της χώρας...!!!….

ΔΕΙΤΕ τα Μασονάκια τα “γλυκιά” να συνωμοτούν ΜΑΖΙ δια το “αγαθόν” της Ελλάδος ανοικτώς εις το φώς μέσα στην ίδιαν την Ελληνικήν Βουλήν…!!!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΕΚ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ! ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με τον Καραμανλή Πρόεδρο Δημοκρατίας…

Και μετά μας λένε πως είναι «στα μαχαίρια» μετ᾽αλλήλων επείδη είναι….«ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ».  Κι εγώ έχω ένα ακίνητο πολύ «φτηνό» να σας πουλήσω στον….«Άρη»…ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Έχω μια …ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ: Χμ….«κόμματα» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλλά μόνο τα “γρανάζια” στο ευρήτερο σχήμα των πραγμάτων, ή μάλλον της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΤΕ???

Μια χειραψία…ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. Όταν ο αντίχειρας προσγειώνεται στην άρθρωση, μην έχετε καμία αμφιβολία….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr