Home Greek News MK-ULTRA: Η CIA θα δημοσιεύσει περισσότερα από 4.000 έγγραφα σχετικά με το σχέδιο ελέγχου του νου

MK-ULTRA: Η CIA θα δημοσιεύσει περισσότερα από 4.000 έγγραφα σχετικά με το σχέδιο ελέγχου του νου

by _
0 comment 120 views

MK-ULTRA: Η CIA θα δημοσιεύσει περισσότερα από 4.000 έγγραφα σχετικά με το σχέδιο ελέγχου του νου

Πηγή >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2018/08/mk-ultra-cia-4000.html

4.358 σελίδες σχετικά με το πρόγραμμα MK-ULTRA, ένα παράνομο πρόγραμμα διανοητικού ελέγχου που διεξήγαγε η CIA στα μέσα του περασμένου αιώνα, θα κυκλοφορήσουν σύντομα στο κοινό.

Ο ιδρυτής του The Black Vault ο οποίος ειδικεύεται στην απόκτηση αποχαρακτηρισμένων έγγραφων της κυβέρνησης μέσα από σχετικές αιτήσεις (Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφορίας),απέκτησε πληροφορίες για το πρόγραμμα MK-ULTRA.

Ένα υλικό που αποτελείται από 85 σελίδες. Παρόλα αυτά, αυτά τα έγγραφα αντιπροσώπευουν ένα μικρό κομμάτι των γραπτών αρχείων σχετικά με το αμφιλεγόμενο πρόγραμμα της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, το οποίο δραστηριοποιήθηκε από το 1953 έως το 1973.

Το 2016, ο Oscar Diggs, του The Black Vault, ανακάλυψε παρατυπίες στη συλλογή που είχε στείλει η CIA στο Greenewald κατόπιν αιτήματός του.

Έτσι, ο Diggs δημιούργησε μια λίστα με τις εγγραφές και τις σελίδες “lost”. Εκείνη την εποχή, η CIA αρνήθηκε να παραδώσει αυτά που έλειπαν λέγοντας: τα ελλείποντα έγγραφα αφορούσαν “τροποποίηση της συμπεριφοράς” και ζητήθηκε να απελευθερωθούν όλοι οι φάκελοι που αφορούσαν τον “έλεγχο του νου” – προφανώς για την CIA υπήρχε διαφορά μεταξύ των δύο …

Τώρα, o Greenewald ξεκίνησε μια εκστρατεία που απαιτεί από την CIA την απελευθέρωση αυτών των πληροφοριών κάπου 4.358 σελίδων. “Δεν πρέπει να φοβόμαστε να κάνουμε ερωτήσεις”, είπε ο Greenewald .

Το MK-ULTRA ήταν ένα πρόγραμμα έλεγχου του νου, τόσο με φαρμακευτική αγωγή άλλα και ψυχολογική τεχνική, με σκοπό τον έλεγχο του νου η να τον πάει σε “αλλα επίπεδα τον νου” καθώς και να μετατρέψει τα άτομα σε ένα είδος «ρομπότ» Τηλεχειριζόμενοι άνθρωποι (λέγεται ότι έχουν γίνει πολλές δολοφονίες σημαντικών ανθρώπων με αυτήν την τελευταία τεχνική).

Μεταξύ των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται είναι αμφεταμίνες, MDMA, σκοπολαμίνη, κάνναβη, φασκόμηλο, θειοπενικό νάτριο, ψιλοκυβίνη και LSD. Συνολικά, υπήρχαν περίπου 150 ερευνητικά έργα στο πρόγραμμα και ο σκοπός όλων αυτών είναι ακόμα άγνωστος. Ερώτηση αν άυτα τα έκαναν το 1953 έως το 1973 σήμερα ποσά αλλα κανουν?

https://www.aetos-apokalypsis.com/2018/08/mk-ultra-cia-4000.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr