Home Greek News Με ελικόπτερο του ΑΝΤ1 το ζεύγος Μητσοτάκη στη βίλα του Κυριακού στο Πόρτο Χέλι!

Με ελικόπτερο του ΑΝΤ1 το ζεύγος Μητσοτάκη στη βίλα του Κυριακού στο Πόρτο Χέλι!

by _
0 comment 272 views

Με ελικόπτερο του ΑΝΤ1 το ζεύγος Μητσοτάκη στη βίλα του Κυριακού στο Πόρτο Χέλι!

διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Με ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 πήγαν από τα Χανιά στο Πόρτο Χέλι οι Κυριάκος και Μαρέβα για να φιλοξενηθούν στη βίλα του Κυριακού!

Στις 10:30 το πρωί του περασμένου Σαββάτου ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 προσγειώθηκε στα Χανιά προκειμένου σε αυτό να ………
επιβιβασθεί η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και πάλι ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 παρέλαβε από το ίδιο σημείο τον σύζυγο της Μαρέβας και πρόεδρο της ΝΔ για να τον μεταφέρει στον ίδιο προορισμό.

Ποιος ήταν ο προορισμός; Το Πόρτο Χέλι, όπου βρίσκεται η βίλα Κυριακού, καταδεικνύοντας τις στενές σχέσεις του ζεύγους Μητσοτάκη με τον Κυριακού και τον όμιλο ΑΝΤ1.

Η επικοινωνιακή τακτική του ομίλου, άλλωστε, αναδείκνυε εδώ και καιρό τις σχέσεις αυτές, αφού καθ΄όλο το διάστημα των αποκαλύψεων του “who is who” της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, η στάση του ΑΝΤ1 είναι ότι… «κάποιοι κακοί χτυπάνε τη σύζυγό του Κυριάκου Μητσοτάκη». Η στήριξη αυτή, όμως, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Όχι μόνο γιατί το ζεύγος πήγε στη βίλα του Κυριακού στο Πόρτο Χέλι, αλλά πρωτίστως λόγω της Endeavor…

Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ είναι ιδρύτρια και αντιπρόεδρος του ΔΣ της, ενώ μέλος του ΔΣ της Endeavor τυγχάνει να έχει διατελέσει και ο Θοδωρής Κυριακού…

https://geraniablog.blogspot.com/2018/08/1.html?spref=fb

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr