Home Greek News ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK;;;

ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK;;;

by _
0 comment 161 views

ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

Το “Freedom Greece”: Να συλληφθεί ο Κώστας Βαξεβάνης! Και ΔΙΚΑΙΩΣ. Είναι ΜΑΦΙΟΖΟΣ που βάζει στόχο πράκτορες της ΕΥΠ!

Τελικά σε αυτή την χώρα έχουν οι πάντες την τιμή τους ακόμη και αυτοί οι <<δημοσιογράφοι>> που κάποτε υποτίθεται τα βάζανε με τις τράπεζες και σήμερα τους βλέπουμε να φιγουράρουν στα payroll τους.. Το γράφουμε αυτό γιατί όσοι παρακολουθείτε την αρθρογραφία του συγκεκριμένου δημοσιογράφου θα γνωρίζετε τις –σωστές- απόψεις που έχει διατυπώσει επανειλημμένως για την «κοστολογημένη σιωπή» -δική του η έκφραση- που εξασφαλίζουν από τα ΜΜΕ τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες για τα σκάνδαλα τους, προσφέροντας τους πανάκριβα «διαφημιστικά πακέτα».
Μάλιστα ο ίδιος ενυπόγραφα στο περιοδικό του τόνιζε ότι παρ’ όλο ότι είχε τέτοιες προσφορές δεν τις δεχόταν γιατί υπηρετούσε το «δημοσιογραφικό λειτούργημα» ….
Προφανώς με το πέρασμα του χρόνου και τις νέες πολιτικοοικονομικές συνθήκες ο κύριος. Βαξεβάνης αναθεώρησε τις απόψεις που είχε παλιά και σήμερα όποιος κάνει μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα που διευθύνει «Κουτί της Πανδώρας» θα διαπιστώσει ότι είναι πλημμυρισμένη από διαφημίσεις τραπεζών και μεγαλοεπιχειρηματιών. Μα, σε καπιταλισμό ζούμε, θα πει κανείς. Αν δεν υπακούσει στους νόμους της αγοράς και δεν εφαρμόσει τους κανόνες που επικρατούν στο δημοσιογραφικό κατεστημένο, πώς θα υλοποιήσει τις επιδιώξεις του, γινόμενος εκδότης εβδομαδιαίας μεγάλης εφημερίδας;
Πάμε λοιπόν να δούμε τι ανακοινώνει η Eurobank για τα ΜΜΕ τα οποία διέθεσε χρήματα προκειμένου να προβάλει τα προϊόντα της..Σύμφωνα λοιπόν με τον Ν.4374/2016 το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς ο κύριος Βαξεβάνης και η δημοσιογραφική του ομάδα που κόπτεται για την αριστερά και τον λαό εισέπραξε το ποσό των 20.470 ευρώ από την εν λόγω τράπεζα..δείτε το
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ;;;; ΙΣΩΣ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr