Home Greek News Ο Βελόπουλος στο Κόντρα μιλάει για τα…λέιζερ που έβαλαν τις φωτιές! | #φωτιά #Μάτι #ΝέαΜάκρη #Ραφήνα

Ο Βελόπουλος στο Κόντρα μιλάει για τα…λέιζερ που έβαλαν τις φωτιές! | #φωτιά #Μάτι #ΝέαΜάκρη #Ραφήνα

by _
0 comment 301 views

Ο Βελόπουλος στο Κόντρα μιλάει για τα λέιζερ που έβαλαν τις φωτιές


Διαβάστε επίσης!…..

¨ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ¨ΑΡΤΕΜΗΣ¨ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΙΖΕΡ,ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ..!!ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ,ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ¨….

ΒΟΜΒΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ! 100% ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! | #φωτιές #Μάτι #Νέα Μάκρη

 


-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 11.39 | 12 Αυγ. 2018 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΘΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Λοιπόν, εμείς φίλες και φίλοι….ΕΜΕΙΣ από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ« σας είχαμε πρωτο-προειδοπιήσει για τα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ (που εκτοξεύουν δέσμες…ΛΕΙΖΕΡ και που μπορούν να ΕΞΑΥΛΩΣΟΥΝ ότι βρούν μπροστά τους) όχι μόνο τις τελευταίες εβδομάδες μετά τις φωτιές αλλά από το …ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2017 – παρακαλώ!– στην ελληνική τηλεόραση και μέσα από το σάιτ μας. Διαβάστε το άρθρο μας «ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!» από τις 06 Δεκ. του 2017 να καταλάβετε. Στις 26 Ιουλίου ΦΕΤΟΣ, σας γράψαμε το άρθρο με τίτλο «ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ μέσω DRONES (UAV)!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]» και αφού το δημοσιεύσαμε, έγινε…ΒΙΡΑΛ, άρχισε, δηλαδή, να διαδίδεται ΕΥΡΕΩΣ σε όλο το διαδίκτυο, τα δίκδυα και τον…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ–βεβαιώς-βεβαιώς! ΓΙΑΤΙ;;;, γιατί ο κόσμος…ΞΥΠΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ σε αυτήν την…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,…ΓΙ’ΑΥΤΟ.

ΕΜΕΙΣ είμασταν οι ΠΡΩΤΟΙ που μέτα το ξέσπασμα των εν Αττική φωτιών, σκεύσαμεν αμμέσως να σας αναφέρουμε το γεγονός ότι οι επιπτώσεις των φωτιών ήταν άκρως…ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ και ότι ήταν τα οπλά λέιζερ των Αμερικανών που τα έκαναν αυτά!!!….

ΤΟ…ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ…ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΆΡΑ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ «ΠΕΡΙΕΡΓΑ» ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΒΡΩΜΟ-ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΧΤΟΎΝ;;; Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο «Χ.Κίσινγκερ: «Μέχρι το 2018 η Ελλάδα δεν θα έχει τίποτα δικό της»» να καταλάβετε!!!

Δείτε πρώτα τα ακόλουθα βίντεο και μετά τα παρακάτω αποσπάσμα της εκπομπή του κ Βελόπουλου ….


https://www.youtube.com/watch?v=mPKrs5DJvbk


 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr