Home Greek News Ο …ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ Ο “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ” ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ο …ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ Ο “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ” ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

by _
0 comment 209 views

Ο …ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ Ο “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ” ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…..

Κ. Μυλωνάκη ΓΙΑΤΙ βάλατε έναν ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ της ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ εταιρείας μυστικών πληροφορών STRATFOR στο πρόγραμμά σας;!

 


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής

της “Ελλήνων Πολιτείας” – αρθρογράφος

[email protected]

www.egerssi.gr

Πόσες  φορές έχουμε προλάβει και σας έχουμε αναγγείλει, είτε κεκαλυμμένα είτε ευθέως ειδήσεις, που δημόσια και ευρύτερα αποκαλύπτονται μετά από ημέρες ή μήνες;

Μια τέτοια ακριβώς είδηση – πληροφορία σας έδωσα στη στήλη μου  “Η Τσουκνίδα του Σαββάτου 28 Ιουλίου 2018” στην Ελεύθερη Ώρα με τον τίτλο: «Οι “νοθευμένοι πατριώτες” κάνουν “παρέλαση” στο ΑΡΤ»!

«Έχουν φτάσει ειλικρινά στο Αμήν, πρώην αγνοί συνοδοιπόροι – ψηφοφόροι πατριώτες του πρώην πατριωτικού ΛΑΟΣ με τα καμώματα του τηλεοπτικού σταθμού AΡT, ιδιοκτησίας του Γιώργου Καρατζαφέρη και με έχουν “πλακώσει” στα τηλέφωνα και τα ηλεκτρονικά μηνύματα!

Θα σας παραθέσω παρακάτω ένα από αυτά – θα μου επιτρέψετε να κρατήσω την ανωνυμία του – και τα σχόλια δικά σας:

«Ήθελα εδώ και αρκετό να γράψω κάτι για τον “’πατριωτισμό”’ που πουλά το καναλάκι ΑΡΤ.. Αφορμή μου έδωσε χθες το βράδυ (ετούτη την εβδομάδα) ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης ο οποίος μιλώντας για τις πυρκαγιές είπε.. “’μπήκαν σε μια περίοδο που υπάρχει το θέμα με τους πράκτορες και τις απελάσεις”…

Εκτιμώ καθόλου τυχαία αυτά που είπε, αφού θεωρείται ως άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά… Το ΑΡΤ λοιπόν, το καναλάκι του πρώτου διδάξαντος τις πολιτικές κωλοτούμπες Γιώργου Καρατζαφέρη, έχει μετατραπεί σε παραμάγαζο του Embassy (σ.σ. προφανώς εννοεί την Αμερικανική Πρεσβεία)!

Από αυτό περνούν όλοι οι …“πατριώτες”’..με πρώτο και καλύτερο τον παρουσιαστή των ειδήσεων Αντώνη Μυλωνάκη… Ο οποίος δεν σηκώνει “μύγα στο σπαθί του”… Όταν όμως, τον ρωτήσεις αν πρέπει να μείνουμε στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, θα σου πει βέβαια… Λίγες μέρες λοιπόν πριν, προς επιβεβαίωση αυτών που λέγω, ήταν καλεσμένος του στο κανάλι ένας οικονομικός συντάκτης… Ο Γεωργιάδης…

Ξεκίνησε να μιλά, και το πρώτο που είπε ήταν: “…’σπίτι μας η Ε.Ε. και καταφύγιο μας το ΝΑΤΟ””!

Δηλαδή, αυτοί που μεθοδικά μας αφανίζουν, με Μνημόνια και λαθρομετανάστες,  μας λέει αυτός, αυτούς να προσκυνάμε! Βέβαια, καμιά αντίδραση στα λεγόμενα του από το πάνελ και τον παρουσιαστή…

Εμένα προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση, γιατί ξέρω τους ρόλους τους…

Πάντα καλεσμένοι για να μας δίνουν τα “’φώτα”’ τους είναι:

Ο Δόκτορας Αθανάσιος Δρούγος, ο υπερθεματιστής του ΝΑΤΟ, “άνθρωπος” των Αμερικανών, που προσπαθεί να περάσει τις απόψεις τους πουλώντας “σανό”…

Ο Σάββας Καλεντερίδης, από τις μεγαλύτερες μορφές “νοθευμένων πατριωτών”, που πουλά “σανό” και αυτός “πατριωτισμού”, για χάρη των Αμερικανών..

Επειδή ο λαός έχει κοντή μνήμη, θα θυμίσω ότι στις 3 Ιουλίου 2015 παραμονή του δημοψηφίσματος, καλούσε μαζί με τον στρατηγό Δ. Γράψα, να ψηφίσουμε ΝΑΙ ως μόνη ελπίδα σωτηρίας της πατρίδας μας!

Εσείς τους θεωρείτε πατριώτες;

Αυτοί και άλλοι πολλοί περνούν από το καναλάκι αυτό, που για να μας ξεγελάσουν μας τους γαρνίρουν και με ολίγη από Στέφανο Χίο…

Άλλη ιστορία αυτός! Θολώνει και στοχοποιεί κατά το δοκούν!

Τώρα ξέρετε μέχρι την επόμενη φορά που θα ανοίξετε την τηλεόραση για να ακούσετε το …”Εκρηκτικό Δελτίο” και τον “ελικοπτερά”, ερευνείστε τι παραμύθι πατριωτισμού πωλούν…

Με τις υγείες μας»!

Απλά, από μέρους μου να θυμίσω, ότι κατά το παρελθόν, “πατέρας” του προσωνυμίου “κωλοτούμπας” στον Γιώργο Καρατζαφέρη, ήταν ο Στέφανος Χίος…»!

Δεν θέλω να το πιστέψω, Γιώργο και Σπύρο…

Έτσι, ω του θαύματος, την Δευτέρα 6 Αυγούστου – ημέρα του Σωτήρος – υπήρξε φώτιση στο θολωμένο – κατά Πολάκη – μυαλό του Στέφανου Χίου και κυκλοφόρησε η εφημερίδα “Μακελειό” με πηχυαίους τίτλους: Ύποπτες και δηλητηριώδεις πληροφορίες “Ο Σπύρος Καρατζαφέρης συνομιλεί με τον Φλαμπουράρη για να αλλάξει ρότα το κανάλι και να γίνει κόκκινο”.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ και το ΑΡΤ;

Εκπορθείται από τους φονιάδες κομμουνιστές και το έσχατο προγεφύρωμα του λαϊκού πατριωτισμού; Μυστήριο με Γιώργο Καρατζαφέρη και τη “σιδηρά κυρία” του καναλιού, τη σύζυγό του, Βένη. Τι θα γίνει με το “Εκρηκτικό Δελτίο” του Αντώνη Μυλωνάκη;

Στη δε, 3η σελίδα υπάρχει άρθρο του Στέφανου Χίου με τον τίτλο: Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού! Και παρακάτω: Πληροφορίες θέλουν τα αδέλφια Καρατζαφέρη να τα βρίσκουν με το Μαξίμου και να “μαλακώνουν” κριτική αλλά και δημοσιογραφική συμπεριφορά, συνεργώντας στην καταστροφή της πατρίδος και του Έθνους. Δεν θέλω να το πιστέψω, Γιώργο και Σπύρο!

Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού…

Εδώ θεωρώ πως, είναι χρήσιμη η δημοσίευση ολόκληρου του άρθρου του Στέφανου Χίου στο “Μακελειό”, όπου ξαφνικά διαπιστώνει (;;;) την πολιτική και δημοσιογραφική ποιότητα του Γιώργου και του Σπύρου Καρατζαφέρη, οι οποίοι συνεργούν στην καταστροφή της πατρίδος και του Έθνους…

Τώρα το κατάλαβε ο Στέφανος Χίος; Τόσα χρόνια πού συνεργάζεται, ειδικότερα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, αφού υπήρξαν “συνέταιροι”  – πρώην πλέον, εξ όσων φαίνονται – στο ΑΡΤ, δεν είχε πάρει μυρουδιά για το τι γίνεται;

Λέγει λοιπόν ο Στέφανος Χίος, με κραυγές και αλαλαγμούς:

«Το’ χουμε ξαναπεί Ουδείς οίκτος για όσους αυτομολούν στον εχθρό.

Εάν δεν έχουν καταλάβει ιστορικά (διαβάζοντας ειδικές πηγές του “Έθνους” μεταξύ των περιόδων (1943-49), έμπειροι δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες – εκδότες, όπως τα αδέλφια Καρατζαφέρη, που έχουν φάει το ρεπορτάζ με το κουτάλι (και ο Σπύρος και ο Γιώργος), πως τα υπολείμματα της κομμουνιστικής αριστεράς που κατέστρεψαν την Ελλάδα και κατοικοεδρεύουν στις κομματικές “σπηλιές” της χώρας, καίγοντας, γκρεμίζοντας και ισοπεδώνοντας κάθε εναπομείναν ίχνος ζωής, δράσης και δημιουργίας της καταβασανισμένης μεσοαστικής και μικροαστικής εργαζόμενης τάξης, τότε κάτι δεν πάει καλά, με τις πατριωτικές συνειδήσεις και με τους ενεργητικούς “παλμούς” της προσωπικότητας.

Διαβάζω με έκπληξη το ρεπορτάζ των άξιων συναδέλφων της εφημερίδας μας που έχει δώσει πολυάριθμες μάχες με τον σύγχρονο κομμουνιστικό όλεθρο τόσο στην σελίδα 11 όσο και στην σελίδα 14 “περί αυτομόλησης του τηλεοπτικού συγκροτήματος” του φιλόξενου ΑΡΤ, “στον κομμουνιστικό εχθρό” της Δημοκρατίας και έτσι μου ΄ρχεται να…, που λέει και το τραγούδι.

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τις απαρέγκλιτα πολύ καλές πηγές των συναδέλφων, πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω ότι θα μπορούσαν δύο αποκαλυπτικοί ρεπόρτερ – δεν ανακατεύω το ρεπορτάζ με την πολιτική αλλά ταυτοπρόσωπα και ένας πρόεδρος πολιτικού κόμματος, του ΛΑΟΣ – που ανέβαινε με δυσκολία αλλά ανέβαινε δημοσκοπικά – ότι πάνε να κάνουν “κολεγιά” με τα τσακάλια, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους (αν και υποθέτουμε τι θα μπορούσε να υποκρύπτει μία ανάλογη ενέργεια, εάν βεβαίως ήταν αληθής η είδηση).

Είναι αλήθεια ότι τα κάστρα – και ενός βυσσοδομούντος κατακερματισμένου πατριωτικού μπλοκ – πέφτουν από μέσα.

Άλλωστε, η κουλτούρα της Δεξιάς δεν ήταν ποτέ ισχυρή και δεν φορούσε ποτέ μα ποτέ, μέχρι σήμερα, ακόμα και αυτής της νικηφόρου περιόδου του 1946-49, καλό αλεξίσφαιρο γιλέκο. Γιατί και τότε οι Αμερικανοί βοήθησαν τον Τσακαλώτο στον Γράμμο, διαφορετικά η κατάληξη θα ήταν διαφορετική.

Μου λένε πολλά τις τελευταίες ώρες. Ότι οι Καρατζαφέρηδες τα βρίσκουν με τον ΣΥΡΙΖΑ και “μαλακώνουν” την κριτική στην κυβέρνηση, για να βγει ο Γιώργος ευρωβουλευτής! Είναι δύσκολο να πιστέψω κάτι τέτοιο. Νομίζω – από λίγη εμπειρία μου αλλά με τον μεγάλο αυθορμητισμό μου – ότι και ο Γιώργος και ο Σπύρος, θα διαψεύσουν.

Γιατί εάν δεν διαψεύσουν, τότε πράγματι “κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας”. Βέβαια, κανένας δεν παντρεύτηκε κανέναν. Είναι όμως πολύ οδυνηρό, πολιτικοί και δημοσιογράφοι να ξανακάνουν τα ίδια και χειρότερα λάθη εις βάρος της πατρίδος που χάνεται. Στο θέμα θα επανέλθουμε»!

Στέφανε Χίο, δεν γνώριζες, δεν ήξερες;

«Είναι όμως πολύ οδυνηρό, πολιτικοί και δημοσιογράφοι να ξανακάνουν τα ίδια και χειρότερα λάθη εις βάρος της πατρίδος που χάνεται»!

Ναι, ο Στέφανος Χίος παραδέχεται πως δεν πρέπει κι ο ίδιος να κάνει τα ίδια λάθη του παρελθόντος που διαλύουν την Πατρίδα!

Γιατί, όπως λέγει ο τίτλος του άρθρου του: Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!

Αλλά, τον Γιώργο Καρατζαφέρη τον ξέρουμε όλοι καλά!

Με την ίδια ευκολία που τα βρήκε με το Σύστημα και στήριξε την κυβέρνηση του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, με την ίδια ευκολία μπορεί να “πουλήσει” την ψυχή του στο διάβολο και να “παραχωρήσει” το ΑΡΤ στον ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να είναι ευρωβουλευτής. Δηλαδή, να γίνει και πάλι Εξουσία, “για να μας σώσει”!

Με την ίδια ευκολία, που ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο “για να μας σώσει”, πάντα με την ίδια ευκολία μπορεί να “συμμαχήσει” με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, πάλι “για να μας σώσει”!

Αλλά, ο Στέφανος Χίος γιατί εξανίσταται;

Δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης;

Αυτός δεν του έδωσε το προσωνύμιο “κωλοτούμπας” λόγω της αφερεγγυότητάς του και της αλλαγής των πολιτικών του θέσεων ανά δευτερόλεπτο;

Δεν συζητούσε με τον γράφοντα – πάντα με αποδείξεις και στοιχεία – για την ποιότητα του ανδρός;

Όταν επείσθη πώς υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, για το ένα εκατομμύριο ευρώ, που έδωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο “Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής” (το επονομαζόμενο Ταμείο της φτώχιας) από το ταμείο του ΛΑΟΣ και όταν το “Ταμείο” διαλύθηκε – χωρίς να γίνει χρήση του ποσού που είχε δεχτεί από δωρεές – τα λεφτά δεν επεστράφησαν στον ΛΑΟΣ;

Γι΄ αυτό άλλωστε, κι ο Στέφανος Χίος διά μέσω του Γιάννη Δαραβίγκα – Προέδρου ΜΚΟ “Πρωτοβουλία πολιτών κατά της διαφθοράς” – κατέθετε αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών στις 27 Οκτωβρίου 2014 με αριθμό πρωτοκόλλου 51433, για να εξακριβωθεί πού πήγε το ένα εκατομμύριο!

Παρακάτω η αναφορά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών!

Αλήθεια ποια η τύχη αυτής της αναφοράς;

Ο συνεργάτης και γνωρίζων, δεν είναι συμμέτοχος των πράξεων του συνεργαζόμενου;

Αλλά ο Στέφανος Χίος, όταν αποφάσισε να συνεργαστεί επαγγελματικά με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, δεν ήξερε πώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης – Πρόεδρος του ΛΑΟΣ – ψήφισε με την 15μελή Κοινοβουλευτική του Ομάδα (σ.σ. στην οποία ανήκε και ο Κυριάκος Βελόπουλος, σήμερα πρόεδρος του κόμματος “Ελληνική Λύση”, που και αυτός “θέλει να μας σώσει”) το πρώτο καταστροφικό Μνημόνιο;

Δεν ήξερε, πώς συμμετείχε ο Γιώργος Καρατζαφέρης κι ο ΛΑΟΣ (με 4 υπουργούς) στην κυβέρνηση του τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου, μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου (τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και “τρελό με το κόκκινο κασκόλ”, όπως τον αποκαλούσε)  και τον Αντώνη Σαμαρά (πρόεδρο της ΝΔ, πού τον αποκαλούσε προδότη και δοσίλογο);

Και ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης πρωτομάστορας αυτής της κυβέρνησης, αφού όταν “έπεσε” στο τραπέζι των συζητήσεων των τριών (Παπανδρέου, Σαμαρά, Καρατζαφέρη) το όνομα του Φίλιππου Πετσάλνικου για  να αναλάβει πρωθυπουργός, ο Καρατζαφέρης ανέβηκε στα “κεραμίδια” απειλώντας, πως θα αποχωρήσει αν δεν γίνει πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος!

Όπερ και εγένετο!

Την ίδια εποχή ο υπογράφων το παρόν κείμενο, σήκωσε αντάρτικο στο ΛΑΟΣ και διαγράφηκε από το κόμμα, το οποίο κόμμα, μαζί με άλλους συναγωνιστές (Βάρδα, Μπαμίχα και λοιπούς) το έβαλε με άοκνες προσπάθειες, το 2004 και το 2009 στην ευρωβουλή και το 2007 και 2009 στην ελληνική Βουλή!

Ωστόσο, δεν γνώριζε ο Στέφανος Χίος, πώς η κυβέρνηση Παπαδήμου προχώρησε στο PSI καταληστεύοντας τις οικονομίες των ομολογιούχων;

Όλα τα παραπάνω καταγράφονται ως πατριωτικές ενέργειες του Γιώργου Καρατζαφέρη, Στέφανε Χίο και έτσι συνεργάστηκες μαζί του;

Η υπόθεση έχει πολύ “ουρά”…

Αλλά, θα ήθελα να θυμίσω στον Στέφανο Χίο – όπως ο ίδιος μου είχε πει την εποχή που ήμασταν συνεργάτες – πως όταν τον πλησίασε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για συνεργασία, την πρώτη φορά τον απέπεμψε, απορρίπτοντας την επιθυμία του Καρατζαφέρη να μην συμμετέχουν στη συνεργασία τους δυο ονόματα: Του Χρίστου Γούδη και του Παναγιώτη Αποστόλου!

Τη δεύτερη φορά – ο Στέφανος Χίος – ενέδωσε στις πιέσεις του Καρατζαφέρη και η συνεργασία τους έλαβε σάρκα και οστά. Τελείωσε όμως άδοξα, η δική μου συνεργασία με το Στέφανο Χίο!

Αφού δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να συνεργαζόμουν εκ νέου με τον Γιώργο Καρατζαφέρη – και εάν ακόμη δεν είχε διατυπώσει ενστάσεις περί του ονόματός μου – γιατί πάγια αρχή μου είναι να μην γλύφω εκεί που έχω ήδη φτύσει!

Πηγή>>>

Ο …ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ Ο “ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ” ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr