Home Greek News Διάγγελμα Ερντογάν: «Εργάζομαι με Ρωσία-Κίνα-Ιράν για τον οικονομικό πόλεμο που μας κήρυξαν – Πετάξτε δολάρια, έχουμε εθνικό αγώνα»

Διάγγελμα Ερντογάν: «Εργάζομαι με Ρωσία-Κίνα-Ιράν για τον οικονομικό πόλεμο που μας κήρυξαν – Πετάξτε δολάρια, έχουμε εθνικό αγώνα»

by _
0 comment 160 views

Διάγγελμα Ερντογάν: «Εργάζομαι με Ρωσία-Κίνα-Ιράν για τον οικονομικό πόλεμο που μας κήρυξαν – Πετάξτε δολάρια, έχουμε εθνικό αγώνα»

Δημοσίευση: 10 Αυγούστου 2018, 5:32 μμ | Ανανέωση: Αύγουστος 10, 2018 στις 7:01 μμ

Τη συμμαχία Ρωσίας-Κίνας-Ιράν, ανακοίνωσε ο Ερντογάν, ως απάντηση στον οικονομικό πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Κάλεσε τους Τούρκους πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στον ΄΄εθνικό αγώνα”, όπως το αποκάλεσε, πετώντας δολάρια και χρυσό και μετατρέποντάς τα σε τουρκικές λίρες. Ταυτόχρονα, οι σχέσεις της Τουρκίας με τη Δύση έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη, πιθανότατα χωρίς επιστροφή. Η σύγκρουση ΗΠΑ-Τουρκίας είναι πλέον εκτός ελέγχου και αυτού του είδους η ρητορική κλιμακώνει την ήδη επικίνδυνη κατάσταση…
Διαβάστε περισσότερα…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr