Home Greek News Οι Ρώσσοι βάσιμα καταγγέλλουν τον Τσίπρα ότι “Πληρώθηκε για να βάλει τα ΣΚΟΠΙΑ στο ΝΑΤΟ” το KGB – FSB έχει όλες τις πληροφορίες για την γούνα του προδότη Πρωθυπουργού της Ελλάδος !

Οι Ρώσσοι βάσιμα καταγγέλλουν τον Τσίπρα ότι “Πληρώθηκε για να βάλει τα ΣΚΟΠΙΑ στο ΝΑΤΟ” το KGB – FSB έχει όλες τις πληροφορίες για την γούνα του προδότη Πρωθυπουργού της Ελλάδος !

by _
0 comment 136 views

Οι Ρώσσοι βάσιμα καταγγέλλουν τον Τσίπρα ότι “Πληρώθηκε για να βάλει τα ΣΚΟΠΙΑ στο ΝΑΤΟ” το KGB – FSB έχει όλες τις πληροφορίες για την γούνα του προδότη Πρωθυπουργού της Ελλάδος !

Η συμφωνία των Πρεσπών που υπογράφηκε στις 17 Ιουνίου μεταξύ της χώρας μας και των Σκοπίων για να μετονομάσει την την δεύτερη σε ΄΄Βόρεια Μακεδονία΄΄ οδήγησε σε έντονες διαδηλώσεις και στις δύο χώρες.

Οι Έλληνες που αρνούνται να να μεταφέρουν το όνομα και τις ιστορικές ρίζες της πατρίδας τους στους Σκοπιανούς ζητούν την ακύρωση της συμφωνίας.Ωστόσο η κυβέρνηση της Ελλάδας συμπέρανε ότι η Ρωσία είναι αυτή που υποκινεί αυτές τις διαμαρτυρίες.Έτσι αποφάσισε να να απελάσει τέσσερις Ρώσους διπλωμάτες .

Ενώ η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών επισήμανε πως θα υπάρξουν αντίμετρα και από την πλευρά της Μόσχας.Σε απάντηση το Υπουργείου Εξωτερικών ανέφερε :«Οι δηλώσεις του αντιπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δείχνουν τυπική έλλειψη σεβασμού για μια τρίτη χώρα, καθώς και έλλειψη κατανόησης του σύγχρονου κόσμου, όπου τα κράτη ανεξάρτητα από το μέγεθός τους έχουν ανεξαρτησία και μπορούν να εφαρμόσουν ανεξάρτητες, οι εξωτερικές πολιτικές «

H φράση «ανεξάρτητες πολιτικές» όμως δεν ισχύει από την στιγμή που οι ευρωπαϊκές ελίτ επηρεάζουν την πολιτική της Δύσης .Καθώς πάνω από το 60 % των Ελλήνων δεν θέλει την συμφωνία με τα Σκόπια.

Η κυβέρνηση απέλασε τους διπλωμάτες αφού οι εκπροσώποι όλων των μοναστηριών του Αγίου Όρους τέθηκαν κατά της μεταονομασίας της πΓΔΜ και προέτρεψαν το κοινοβούλιο να «σέβεται τη βούληση του ελληνικού λαού και την ιστορική αλήθεια». Η συμπεριφορά αυτή των κυβερνώντων φαίνεται περίεργοι καθώς ποτέ η Ελλάδα δεν λάμβανε εχθρικά μέτρα κατά της Ρωσίας ακόμη και κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.Από την άλλη και ο Τσίπρας πριν λίγο καιρό ζητούσε βοήθεια από τον Πούτιν για το χρέος και μιλούσε για δύο Ορθόδοξα έθνοι.
Τι έγινε λοιπόν και άλλαξε στάση ;

Ο Γκεόργκι Έγκελγκαρντ, ερευνητής στο Ινστιτούτο Σλαβικών Σπουδών, ανέφερε στο Pravda.Ru ότι ο πρωταρχικός στόχος του ΝΑΤΟ σήμερα είναι να εξαλείψει τη ζώνη χωρίς μπλοκ στα Βαλκάνια. «Η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα δείχνει πόσο νευρικές είναι οι ελληνικές αρχές για τις διαμαρτυρίες. Για σχεδόν 30 χρόνια, αρκετές κυβερνήσεις έχουν αυξήσει το λαό τους με την πιστότητα της κρατικής θέσης στο μακεδονικό ζήτημα. Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να ανατρέξουμε στη Ρωσία για να λογοδοτήσουμε τους διαδηλωτές «

Πηγή: mknews.eu

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr