Home Greek News ΠΡΟΣ BUGS BUNNY & ΣΙΑ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

ΠΡΟΣ BUGS BUNNY & ΣΙΑ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

by _
0 comment 302 views

ΠΡΟΣ BUGS BUNNY & ΣΙΑ: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Σας αποκαλύπτουμε το ρόλο του «έγκριτου» «45αριού» του ΣΥΡΙΖΑ στο χώρο της Ελληνικής Δημοσιογραφίας καθώς και το ρόλο συγκεκριμένων «νεοπατριωτών» που με αφορμή μια δήθεν «αποκάλυψη» του «έγκριτου» έβγαλαν για προσωπικούς τους λόγους χολή κατά της κυρίας Πόπης Σουφλή (και όχι μόνο) που πρόσφατα είχε αποκαλύψει το ρόλο τους…

Δείτε όμως πρώτα το ακόλουθο κλιπ του «Freedom Greece» και διαβάστε μετά και τις δικές μας αποκαλύψεις για τον κ. ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΥ (What’s up, DOC???…)! Πατήστε το παρακάτω λινκ….

“Freedom Greece”: Να συλληφθεί ο Κώστας Βαξεβάνης!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 17.32 | 07 Αυγ. 2018

ΠΡΟΣΕΞΤΕ λοιπόν όλοι, ιδιαίτερα ΕΣΕΙΣ που νομίζετε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε τα τόσο «αξιόλογα» στοιχεία του Κώστα Βαξεβάνη, που εδώ και χρόνια διαστρεβλώνει εσκεμμένα την αλήθεια και την πραγματικότητα για τον κ. Κώστα ΑΓΓΕΛΑΚΗ και τη δικαστική του περιπέτεια με το παρακράτος της ΚΥΠ & ΣΙΑ, με σκοπό να κτυπήσετε αντιπάλους σας από το χώρο της μπλογκόσφαιρας.
Για να αντιληφθείτε το πόσο μεγάλος γκαιμπελίσκος είναι ο κ. Κώστας Βαξεβάνης, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη δικαστική υπόθεση του κ. Κώστα Αγγελάκη, διαβάστε το άρθρο-κλειδί του έγκριτου δημοσιογράφου – ερευνητή κ. Αλέξανδρου Στεφανόπουλου με τίτλο «Τα ψεύδη και οι αναλήθειες του Κώστα Βαξεβάνη» όπου αποδομεί γραμμή προς γραμμή όλα τα ΨΕΥΔΗ του Κ. Βαξεβάνη για τον Κ. Αγγελάκη.
Ιδού λοιπόν η σημείο προς σημείο κατάρριψη ψευδών ισχυρισμών και συκοφαντιών του Κώστα Βαξεβάνη εναντίον του Κώστα Αγγελάκη. Διαβάστε το!!!
 http://www.alexstefanopoulos.gr/2017/08/06/ta-psevdi-ke-i-analithies-tou-kosta-vaxevani-tis-23is-iouliou-stin-efimerida-documento/
Για να αντιληφθείτε όμως το ΜΕΓΕΘΟΣ της ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑΣ  κάποιων που προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τα γραφόμενα του Mr. Bugs Bunny για να κάνουν επίθεση στην κα Πόπη Σουφλή και όχι μόνο, (ιδιαίτερα από τα επίσημα ιστολόγια των κινήσεων «ΔΙΕΔΟΞΟΣ» και «ΥΠΕΡΒΑΣΗ», θα εστιάσουμε για λίγο ακόμη τη προσοχή μας στον κ. Κώστα Αγγελάκη για τον οποίον έχει γράψει πάρα πολλά άρθρα η κα Π. Σουφλή η οποία είναι γνωστό ότι παρακολουθεί δημοσιογραφικά χρόνια τώρα τη δικαστική του περιπέτεια με το καθεστώς ΓΑΠ & ΣΙΑ στην ΚΥΠ αλλά και αυτή με τον κ. Κ. Βαξεβάνη….
Ο κ. Κώστας Αγγελάκης ήταν ένας από τους πρώτους Έλληνες πράκτορες της ΕΥΠ πού από το 2004 και μετά, κατάλαβαν (από τότε), τα βρωμερά σχέδια ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της παρέας του, σε συνεργασία με το σκοτεινό βαθύ κράτος των ΗΠΑ… Μιλάμε δηλαδή για περίπου 5 χρόνια ΠΡΙΝ από την έναρξη της ελληνικής οικονομικοκοινωνικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα εδώ και 8 χρόνια! Ο κ. Κ. Αγγελάκης, από τη δική του πλευρά, κατέθεσε όλα όσα έζησε εκείνη την εποχή, και οι καταγγελίες του κατεγράφησαν από τον Ανακριτή της μεγάλης υπόθεσης «Πυθία»… ΕΑΝ όμως η ελληνική Δικαιοσύνη είχε πράξει τα δέοντα, ο ΓΑΠ και οι ημέτεροί του θα έπρεπε να ήταν ήδη στην… ΦΥΛΑΚΗ και η Ελλάδα σήμερα ίσως να είχε μια καλύτερη τύχη…
Αντίθετα, ήταν ο κ Κώστας Αγγελάκης που πλήρωσε και πληρώνει μεγάλο τίμημα για όλα αυτά που κατήγγειλε για το κατεστημένο του ελληνικού βαθέως κράτους, συρόμενος επί 8ετία στα δικαστήρια με ανυπόστατες και γελοίες κατηγορίες…
 Ο Κ. ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ κα Π. ΣΟΥΦΛΗ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Για όλους όσους θα θέλατε να μάθετε όλη την ΑΛΘΕΙΑ για τον υπόθεση του κ. Κώστα Αγγελάκη, πατήστε ΕΔΩ(άρθρα από τα αρχεία μας).
Διαβάστε επίσης το άρθρο «ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΥΠ – “Χτυπήματα” σε Καραμανλή – Παυλόπουλο… Σύγχρονος Ντρέιφους ο Κώστας Αγγελάκης;» https://greeknewsondemand.com/2018/05/21/%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%B4%CF%85%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%85%CF%80-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1/
Αυτά που έγραψε λοιπόν πρόσφατα ο κ. Κ. Βαξεβάνης και τα ποταμίσια τσιράκια του, βρίθουν ανακριβειών και δυστυχώς τα έχουν αναπαραγάγει ιστολόγια… «ΚΙΝΗΣΕΩΝ» κά, όπως τα ακόλουθα
Και ΓΙΑΤΙ να το κάνουν τώρα αυτό, δυσφημώντας έτσι μια γυναίκα που αγωνίζεται χρόνια τώρα ανιδιοτελώς για τα ΔΙΚΑΙΑ αυτού του έρμου τόπου;;; Μήπως από καθαρά ιδιοτελείς λόγους επειδή πρόσφατα η κα Πόπη Σουφλή εξέθεσε τις μύχιες προθέσεις τους…;;;
Διαβάστε λοιπόν τώρα τις παρακάτω αποκαλύψεις του ιστολογίου μας, για τον κ. Κ. Βαξεβάνη για να καταλάβετε ότι, με το να αναπαράγετε δικά του… FAKE NEWS, εσείς γίνατε εξ ορισμού ΣΥΝΕΡΓΟΙ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ενός «ΝΟΝΟΥ» που έχει την πρόθεση να… ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ…!!!
Σε ότι λοιπόν αφορά τις δικές μας αποκαλύψεις για τον κ. Κώστα Βαξεβάνη, διαβάστε τα παρακάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Αφιερωμένα εξαιρετικά σε όλους τους ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ που θεώρησαν καλό να χρησιμοποιήσουν τα ΨΕΜΑΤΑ ενός δημοσιογράφου του… ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ – ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ (κατά Μίκη) ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ για να χτυπήσουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ…!!!
Τα τρία πρώτα άρθρα αφορούν τον κ. Κ. Βαξεβάνη και την παρεούλα του, που σχεδιάζουν… ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΠ!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΑ… ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…!!!
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ή …ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.;
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ “Bugs Bunny” & ΣΥΡΙΖΑ Α.Ε.; Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα του Τσίπρα! Ούτε το Κολομβιανό καρτέλ των βαρόνων της κοκαΐνης δεν κάνει τέτοια πράγματα!
ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΤΑΝ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ …ΑΠΡΕΠΕΙΑΣ – Ολετήρας ο Γιώργος Παπανδρέου
ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΥΠΑΤΖΗΔΩΝ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΠΑΓΚΣ ΜΠΑΝΝΥ; ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr