Home Greek News Σχεδόν ένα αιώνα ζωής 93 χρόνων ο συμμορίτης -Στο Ιατρικό Κέντρο μετά σοβαρό καρδιακό επεισόδιο ο Μίκης Θεοδωράκης

Σχεδόν ένα αιώνα ζωής 93 χρόνων ο συμμορίτης -Στο Ιατρικό Κέντρο μετά σοβαρό καρδιακό επεισόδιο ο Μίκης Θεοδωράκης

by _
0 comment 154 views

Σχεδόν ένα αιώνα ζωής 93 χρόνων ο συμμορίτης -Στο Ιατρικό Κέντρο μετά σοβαρό καρδιακό επεισόδιο ο Μίκης Θεοδωράκης

Πρώτο θέμα έγινε ο πρώην συμμορίτης του ΚΚΕ Μίκης Θεοδωράκης αν ηταν κανένας θνητός δεν το έβαζε κανένας! την προηγούμενη φορά εκαναν πάλι θέμα έναν αριστερό που πέθανε από καρκίνο , γράφουν μάλιστα “ευτυχώς εκτός κινδύνου” δηλαδή πόσο θέλετε να πάει 150 χρόνων?

Σε Νοσοκομείο της Αθήνας,εκτός κινδύνου αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται ο μεγάλος και ιστορικός μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο Μίκης Θεοδωράκης, λόγω του πόνου στο στήθος που αισθάνθηκε και της μεγάλης ταχυκαρδίας που είχε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από το περιβάλλον του μεγάλου δημιουργού.

Ειδικότερα ο Μίκης Θεοδωράκης, προσήλθε την Παρασκευή στις 11:19 μ.μ. στο νοσοκομείο, μετά από “νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας, με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια”. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου “ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθμίας” και το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 μ.μ. μεταφέρθηκε σε θάλαμο

Οι θεράποντες γιατροί εκτιμούν ότι ο μεγάλος κίνδυνος έχει τώρα περάσει. Είναι όμως, επιφυλακτικοί λόγω της ηλικίας του κ. Θεοδωράκη, αν και σπεύδουν να εκφράσουν την αισιοδοξία τους για την αίσια έκβαση της περιπέτειας υγείας του Μίκη Θεοδωράκη.

Τέσσερις φορές εκλεγμένος βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου με το Κ.Κ.Ε και την Ν.Δ, και τιμημένος με το Βραβείο Ειρήνης Λένιν το 1983!σύμφωνα με την ιουδαϊκή wikipedia, τον κάλεσαν να μιλήσει και στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, αν ειναι δυνατόν, και παρίστανε τον πατριώτη! αυτός θα ξεπεράσει και τον άλλον όμοιο του τον Μητσοτάκη όπως πάει, που έκανε νόμιμη την εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ, αυτό το καθαρά ιουδαϊκό κόμμα που έκανε θηριώδες και γενοκτονίες που φυσικά ελάχιστοι γνωρίζουν οι ναζι τα έκαναν όλα τους λένε στα σχολεία, οχι μονο ειναι ακόμα στην βουλή και το ακολουθούν ορδές ελληνόφωνων και λοιπών χρησίμων δογματικών ηλίθιων, άλλα έβγαλε και αλλα πλοκάμια τύπου ΠΑΣΟΚ και στην συνεχεία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ ,έβγαλαν τους συμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ πρώην πασοκους αλλα πάντα συμμορίτες να σωθούν από τους ίδιους! τους έχουν και για Έλληνες μάλιστα….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr