Home Greek News Χτυπούν με μανία την Εθνική Δεξιά στις ΗΠΑ: Ποιο το νέο σχέδιο για το Calexit;

Χτυπούν με μανία την Εθνική Δεξιά στις ΗΠΑ: Ποιο το νέο σχέδιο για το Calexit;

by _
0 comment 107 views

Χτυπούν με μανία την Εθνική Δεξιά στις ΗΠΑ: Ποιο το νέο σχέδιο για το Calexit;

Πρόκειται ίσως για την απόλυτη «απογείωση» των σχεδίων για απόσχιση της…προοδευτικής Καλιφόρνια.
Του Άρη Δημόπουλου

Μιας και σημαντικό μέρος της «αφρόκρεμας» των υποστηριχτών της πολιτικής ορθότητας βρίσκεται στην συγκεκριμένη Πολιτεία, το βαθύ κράτος με μία στρατιά από ΜΚΟ και συλλόγους ξαναφέρνει στο προσκήνιο το λεγόμενο «calexit”.

Η απόσχιση της Καλιφόρνιας από το ομοσπονδιακό κράτος των ΗΠΑ δεν είναι φυσικά κάτι το καινούργιο, ωστόσο ήδη από το 2016 το βαθύ κράτος στις ΗΠΑ επέλεξε να διαφημίσει το Calexit σε σημείο που να θέλει να το εντάξει και σε ερώτηση δημοψηφίσματος.

Όπως μεταδίδει το Foxnews, οι φανατικοί οπαδοί μιας μακρόχρονης προσπάθειας για την απόσχιση της Καλιφόρνιας από τις Ηνωμένες Πολιτείες ανανέωσαν τα σχέδιά τους για να συμπεριλάβουν τη δημιουργία ενός «αυτόνομου αμερικανικού έθνους”, το οποίο θα περιλάμβανε σχεδόν το ήμισυ του νέου κράτους.

Ο λόγος για ένα αυτόνομο κράτος ιθαγενών Αμερικανών που θα προβάλλει πολύ περισσότερο μία πιο «έθνικ νότα» στην απόσχιση της Καλιφόρνια. 

Ουσιαστικά αυτό που προτείνουν τώρα οι…προοδευτικοί στην Καλιφόρνια είναι η δημιουργία ενός ανεξάρτητου κράτους, που μέσα του θα χωρίζεται στα δύο! 

Το απόλυτο χάος δηλαδή!

Ο χάρτης που μετέδωσε αυτούσιο το Foxnews είναι ενδεικτικός:

Εν ολίγοις τα νέα σχέδια για το Calexit περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός «αυτόνομου έθνους» της αυτόχθονης αμερικανικής καταγωγής στο νέο ανεξάρτητο κράτος, δημιουργώντας μια «ζώνη ασφαλείας μεταξύ της Αμερικής του Donald Trump και της νέας ανεξάρτητης Καλιφόρνια».

Βλέπουμε πως στη Νέα Τάξη επιχειρούν με κάθε τρόπο, ακόμη και με απόσχιση ολόκληρων Πολιτειών, να πλήξουν ανεπανόρθωτα την Εθνική Δεξιά του Ντόναλντ Τραμπ. 

Η μάχη για τον έλεγχο των ΗΠΑ εξακολουθεί να μαίνεται και μπορεί οι υποστηριχτές της απόσχισης να έχουν αποτύχει αρκετές φορές μέχρι τώρα, μαζεύοντας εκ νέου υπογραφές για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απόσχιση το 2021. 

https://www.el.gr/diethni/kosmos/chtypoyn-me-mania-tin-ethniki-dexia-stis-ipa-poio-to-neo-schedio-gia-to-calexit/4/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr