Home Greek News Οι πολιτικοί-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ γλεντούσαν στο Άλσος της Βοημίας στη Καλιφόρνια την ώρα που καιγόταν η ΕΛΛΑΔΑ!!!

Οι πολιτικοί-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ γλεντούσαν στο Άλσος της Βοημίας στη Καλιφόρνια την ώρα που καιγόταν η ΕΛΛΑΔΑ!!!

by _
0 comment 488 views

Οι πολιτικοί-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ της…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ γλεντούσαν και έκαμναν θυσίες στον…ΣΑΤΑΝΑ στο Άλσος της Βοημίας στη Καλιφόρνια την ώρα που…καιγόταν η ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΤΥΧΑΙΟ ΑΥΤΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

Αφυπνιση Αντινεοταξιτων

“Σατανιστικές τελετές της παγκόσμιας ελίτ στο βοημικό άλσος..”.
Καί σήμερα 1η Αυγούστου τού 2018,είναι η κορύφωση των “εορταστικών εκδηλώσεων” για την ετήσια συνάντηση της σατανικής ελίτ στο Αλσος της Βοημίας στην κομητεία Σονόμα στο Σαν Φραντσίσκο των ΗΠΑ. Φέτος έσπευσαν να δηλώσουν παρόντες και παρούσες περίπου 2000 άτομα της παγκόσμιας ελίτ ανάμεσα στους οποίους είναι αρχηγοί κρατών, πολιτικοί, μεγιστάνες, γαλαζοαίματοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές κλπ., όλοι μυημένοι στη Βαβυλώνια Αδελφότητα και λάτρεις του Βάαλ (κοινώς σατανιστές).
Τακτικοί “αλσίτες” είναι οι Ρόναλντ Ρέηγκαν, Ρίτσαρντ Νίξον, Κόλιν Πάουελ, Μπούς, πατέρας και…γιός, Τζέραλντ Φόρντ, Χένρι Κίσινγκερ, Ντικ Τσένι, Μπιλ και Χίλαρυ Κλίντον, Ντεϊβιντ Ροκφέλερ, Τόνι Μπλερ, βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, Όπρα, Λάρυ Κίνγκ και πολλοί άλλοι.Φέτος στο αεροδρόμιο Charles M.Schultz της Σονόμα, όπως αναφέρει ο Bob Norberg δημοσιογράφος του blog Press Democrat, συνωστίσθηκαν τα ιδιωτικά τζετ των συμμετεχόντων, οι οποίοι στη συνέχεια με ιδιωτικές ή νοικιασμένες λιμουζίνες κατευθύνθηκαν στο μικρό χωριό Μοντε Ρίο 75 μίλια βόρεια του Σαν Φραντσίσκο, όπου βρίσκεται το Βοημικό Άλσος. Οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πραγματικότητα αφορούν καλοκαιρινές κατασκηνώσεις σατανιστών οι οποίες αρχίζουν στις 14 Ιουλίου και διαρκούν μέχρι την 1η Αυγούστου, και στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται βιασμοί, σατανιστικές τελετές, βασανιστήρια, θυσίες ζώων, αιμοποσίες και άλλα συναφή.
Σημαντικοί ερευνητές όπως ο Αλεξ Τζόουνς και ο Ντεϊβιντ Αϊκ αναφέρουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα δρώμενα στο Βοημικό Άλσος αλλά και για τις εξαφανίσεις παιδιών και εφήβων από την γύρω περιοχή που σχετίζονται με τις δραστηριότητες των συμμετεχόντων και έχουν απασχολήσει την αστυνομία . Ο Αλεξ Τζόουνς μάλιστα κατόρθωσε πριν μερικά χρόνια να μπεί κρυφά σε αυτό το ιδιωτικό κτήμα των 2.700 εκταρίων και να βιντεσκοπήσει κάποιες από τις τελετές. Τα βίντεο αυτά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και είναι αποκαλυπτικά για την αποκορύφωση των εκδηλώσεων της καλοκαιρινής “κατασκήνωσης”.
Στην πανσέληνο του Καρκίνου, όλα τα μέλη της παγκόσμιας ελίτ ρασοφορεμένα με κόκκινους χιτώνες πλάι σε μία τεράστια φωτιά ψέλνουν ύμνους στο 10 μέτρων άγαλμα της κουκουβάγιας που είναι το σύμβολο του Μολώχ, μιας έκφρασης του θεού τους Βάαλ. Στη συνέχεια ακολουθούν θυσίες ζώων, εικονικές ανθρωποθυσίες και αιμοποσία!

ΠΗΓΉ:ΈΛ ΤΑ ΝΈΑ

Αφύπνιση Αντινεοταξίτων
FCK DARKNESS N.W.O

ΠΑΤΉΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΛΙΝΚ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΜΕΡΙΚΈΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr