Home Greek News ΔΕΙΤΕ το σάιτ Αllnewz.gr να δυσφημεί το δικό μας χάριν των συμφερόντων των ΗΠΑ που μόλις χτύπησαν την ΕΛΛΑΔΑ!

ΔΕΙΤΕ το σάιτ Αllnewz.gr να δυσφημεί το δικό μας χάριν των συμφερόντων των ΗΠΑ που μόλις χτύπησαν την ΕΛΛΑΔΑ!

by _
0 comment 157 views

ΔΕΙΤΕ το σάιτ Αllnewz.gr να δυσφημεί το δικό μας εδώ χάριν των συμφερόντων των…ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ που μόλις χτύπησαν την ΕΛΛΑΔΑ!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα |19.18 | 01/08/2018

Λοιπόν, επειδή νόμιζα ότι το σάιτ Αllnewz.gr ήταν καλό και προωθούσε καλά την αλήθεια περι της Νἔας Τάξεως Πραγμτάτων κτλ, αναγκάζομαι να τους απαντήσω με τα εξἤς λόγω του ότι έγραψαν ένα δυσφημιστικό προς το πρόσωπό μου άρθρο, ότι δεν ξέρω τι λέω για τα αμερικανικά μη επανδρωμένα σκάφη (drones) κτλ. ιδιαίτερα σε σχέση με τις φωτιές εδώ στην Ελλάδα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το άρθρο τους και ΔΕΙΤΕ πως γλείφουν τους…ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ πιστεύοντας τη ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ που τους λένε για τα όπλα τους, ΙΔΙΑΤΕΡΑ όσον αφορά τα drones τους. Ναι ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ που βάζουν στόχο ΣΥΣΤΙΜΑΤΙΚΑ την Ελλάδα εδώ και 70+ χρόνια!!! ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΟΥΝ από το σάιτ Αllnewz.gr που τα βάλαν με…ΛΑΘΟΣ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ….

Θα σας δώσω μέχρι αύριο το πρωϊ να καταβάσετε το ακόλουθο δυσφημιστικό προς το πρόσωπό μου άρθρο αλλιώς θα ακούσετε απευθίας από το δικηγόρο μου ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ. Εμένα με λέτε “Αμερικανάκι” ενώ όλο στους ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ στο άρθρο σας ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ σαν τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ-ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που είστε. Μόνο ένας ΠΡΟΔΟΤΗΣ θα το έκανε αυτό, ενώ εγω, γεννημένος στις ΗΠΑ, ήρθα εδώ στην Ελλάδα ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ. Φάσκετε και αντιφάσκετε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΞΕΡΩ το γράφω και τα υποστηρίζω 100 τοις 100. Νομίζετε ότι οι Αμερικανοί θα σας έλεγαν τι είδους όπλα έχουν ακριβώς, ΙΔΙΑΤΕΡΑ εάν είχαν τη πρόθεση να κάνουν επίθεση στην ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ?? Η Αμερική έχει βάλει στόχο την Ελλάδα ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!!

Εμείς πιστεύουμε ότι τα Αμερικανικά μη επανδρωμένα σκάφη ΥΠΑΡΧΟΥΝ και κάνουν και…ΖΗΜΙΕΣ και…ΦΩΤΙΕΣ στην Ελλάδα μαζί με ΆΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα μας να καταλάβετε. ιδιαίτερα αυτό εδώ με τίτλο «ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ μέσω DRONES (UAV)!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]». Ο κύριος Τζανακόπουλος είπε την επομένην των πυργκαιών ότι ζητούσαν εκείνη την στιμγή τη βοήθεια των Αμερικανών με τα UAV (τους) ενώ τα αμερικανικά μη επανδρωμένα αεοσκάφη είχαν θεαθεί ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΙΩΝ, αλλά αυτό μας το ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ οι κυβερνώντες μας! Για να μην αναφέρουμε και τις ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ όπως το έθεσε ο ίδιος ο Δ. Τζανακόπουλος.

Διαβάστε τώρα ΚΑΛΑ όλα όσα έχουμε γράψει μέχρι τώρα από το σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ιδιαίτερα το σημερινό μας άρθρο με τίτλο «Έχουν την εύλογη δυνατότητα άρνησης χρήσης των ίδιων όπλων ΛΕΙΖΕΡ με τα οποία χτύπησαν την Ελλάδα!» διότι αποδειχνύουμε 100 τοις 100 ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ να μην αναφέρουν ΠΟΤΕ τι είδους στόχους χτυπάνε με τα όπλα λέιζερ τους, ασχέτως για το εάν χρησιμοπιούν μην επανδρωμένα αεροσκάφη ή σκάφη κανονικά για να χτυπήσαν κάποιο στόχο!!! ΆΡΑ, μην μου πείτε ότι τους ΒΦΩΜΟ-Αμερικανούς τους…ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ εσείς από το…. Αllnewz.gr! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ! Τι είσαστε εσείς τελικά?? ΑΠΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΗΠΩΣ??  ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Οι πληροφορίες μας προέρχονται από τις καλύτερες πηγές, ακόμη από το ίδιο το…ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ…!!!….

Τα σημερινά μη επανδρωνμένα αεροσκάφη εξοπλισμένα με…ΛΕΙΖΕΡ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά δεν θα μας τα αποκαλύψουν αυτά μιας και….ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΙΝΑΙ! Πάντως, όταν διαβάζει κάποιος τα παρακάτω άρθρα μου, θα καταλάβει αμμέσως πως δεν είναι κάτι το φυσιολογικό που προκάλεσε τις φωτιες εδώ στην Ελλάδα, αλλά κάτι εντελώς…ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ καθώς και…ΜΟΧΘΗΡΟ και οι επιπτώσεις των φωτιών τα λένε ΟΛΑ….

Δειτε τώρα ένα καλό παράδειγμα του τι εννοώ, ένα μεγάλο….ΣΟΥΠΕΡ DRONE, MΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ…ΛΕΙΖΕΡ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Q6y2d9usXkc


ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ μέσω DRONES (UAV)!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

Θα μας πει κάποιος τι γύρευε το αεροπλάνο το εξοπλισμένο με laser στην Ελλάδα από τις 24 του μήνα;

15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! #Φωτιές #Μάτι #Κινέτα

Έχουν την εύλογη δυνατότητα άρνησης χρήσης των ίδιων όπλων ΛΕΙΖΕΡ με τα οποία χτύπησαν την Ελλάδα!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ – ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΦΡΙΚΗ στο ΜΑΤΙ. Στην καρδιά της φωτιάς.

 

Μια απλή επιστημονική μελέτη που ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΕΙ την όλη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ εναντίον της Ελλάδος με τις…ΦΩΤΙΕΣ! – #Μάτι #Ραφήνα

 

Μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία ενός ηλικιωμένου άνδρα που διεσώθη από τις φωτιές “ως δια…ΠΥΡΟΣ”…!!!…

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ..ΛΕΙΖΕΡ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΝΕ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ..;;;!!!


Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο από το 2015 όπου ακόμη κι ο Mark Zuckerberg από το Facebook λέει πως το Φάις θα διαθέτει στο μέλλον drones ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr