Home Greek News Ομολογία Πολάκη: Στη σύσκεψη ξέραμε για νεκρούς, αλλά περιμέναμε τον ιατροδικαστή

Ομολογία Πολάκη: Στη σύσκεψη ξέραμε για νεκρούς, αλλά περιμέναμε τον ιατροδικαστή

by _
0 comment 125 views

Ομολογία Πολάκη: Στη σύσκεψη ξέραμε για νεκρούς, αλλά περιμέναμε τον ιατροδικαστή

Αλλάζουν τώρα το «στόρυ» για το αν ήξεραν η δεν ήξεραν για τους νεκρούς, την ώρα της σύσκεψης με τον Αλέξη Τσίπρα στο κέντρο επιχειρήσεων, τα κυβερνητικά στελέχη.

Υστερα από το μπαράζ των αποκαλύψεων για τις πληροφορίες για τους νεκρούς που είχαν φθάσει στα υπουργεία από νωρίς το βράδυ, πλέον η επικοινωνιακή άμυνα της κυβέρνησης άλλαξε γήπεδο. Στην αργή υποστήριξαν οτι έμαθαν για τους νεκρούς όταν έφυγαν οι κάμερες από το Κέντρο Επιχειρήσεων.

Σήμερα που δημοσιοποιήθηκε και το σήμα του Λιμενικού με την αναφορά για νεκρούς, ήδη από τις 7 το απόγευμα… άλλαξαν τροπάριο. Ναί ξέραμε για τους νεκρούς, ομολόγησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αλλά δεν είχε γίνει ακόμα η νεκροψία…

Όταν μπήκαν τα συνεργεία βγήκε μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ανακοίνωσε για 20 νεκρούς» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στην ΕΡΤ ομολόγησε ότι όλοι οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη, άρα και ο Αλέξης Τσίπρας, γνώριζαν για τουλάχιστον για δύο νεκρούς, αλλά δεν ανακοινώθηκαν γιατί «ο νεκρός επιβεβαιώνεται όταν ο ιατροδικαστής βάζει τη σφραγίδα» υποστήριξε ο Παύλος Πολάκης.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «την ώρα της σύσκεψης είχαμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για δύο νεκρούς. Ο νεκρός επιβεβαιώνεται όταν ο ιατροδικαστής βάζει τη σφραγίδα. Τι θα βγαίναμε και και θα μιλούσαμε με βάση ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες;».

«Σαφώς και ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός όταν έφυγαν οι κάμερες» συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, χωρίς να εξηγήσει γιατί όλοι γνώριζαν για τους νεκρούς εκτός του Αλ. Τσίπρα.

«Και όταν πλέον μπήκαν τα συνεργεία και άρχισαμε να βλέπουμε τι έγιναν στα σπίτια βγήκε μετά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ανακοίνωσε για 20 νεκρούς» πρόσθεσε ο κ. Πολάκης, χωρίς να ερωτηθεί και ούτε να διευκρινίσει αν στις 2 τα ξημερώματα όταν και έγινε η ανακοίνωση από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο είχε προλάβει να βάλει «τη σφραγίδα ο ιατροδικαστής», όπως ήταν το επιχείρημά του για την μη αναφορά στους δύο νεκρούς κατά τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Πολάκης είπε, επίσης, ότι «προφανώς δεν έγιναν καλώς καμωμένα τα πράγματα αφού είχαμε θύματα», ενώ έριξε ευθύνες στην άναρχη δόμηση στο Μάτι που «εμπόδισε τον κόσμο». Κατά τον ίδιο «μπόρεσαν να φύγουν 13-14.000 άνθρωποι από τα σπίτια τους και εγκλωβίστηκαν 1.000 στη θάλασσα.

https://www.lykavitos.gr/omologia-polaki-sti-syskepsi-kserame-gi/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr