Home Greek News ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ – ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ!

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ – ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ!

by _
0 comment 335 views

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ – «ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΕ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ!»

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 9.00μπ | 31 Ιουλ. 2018

Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Εμείς από τούτο το βήμα σας πρωτο-αποκαλύψαμε το γεγονός ότι σκοτεινές δυνάμεις των ΗΠΑ έπληξαν δυνατά την Αττική, από την Κινέτα μέρχι τη Νέα Μάκρη, και τώρα έχει παρει…«ΦΩΤΙΑ» αυτό το θέμα σε όλο το διαδικτυο καθώς και τον τύπο. Και το Luben.gr έγραψε για μένα και τις «θεωρίες» μου. ΕΜΕΙΣ στείλαμε αυτές τις πληροφορίες στην «Ελεύθερη Ώρα». Και πάλι ήταν ΕΜΕΙΣ που σας είχαμε προειδοποιήσει για αυτά τα όπλα των ΗΠΑ από το…Νοεμ. του 2017–παρακαλώ!…

Δείτε το εξώφυλλο της “Ελεύθερης Ώρας” και διβάστε μετά το άρθρο που είχαμε φράψει για αυτό το θέμα το Δεκ. του 2017 και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. Εγώ πρωτο-έθιξα το ίδιο το Νοεμ. του 2017 στην εκπομπή Κώδικας Μυστηριών με τον Βασίλη Μπαντίδη από το Astra TV….

ΙΔΟΥ το μεγάλο όπλο με ΛΕΪΖΕΡ του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ…«ΑΘΗΝΑ» που έρχεται να μας κάψει όλους! Πίσω από τις φωτιές στην Καλιφόρνια ΤΟ ΙΔΙΟ!

Θα μας πει κάποιος τι γύρευε το αεροπλάνο το εξοπλισμένο με laser στην Ελλάδα από τις 24 του μήνα;

Θα μας πει κάποιος τι γύρευε το αεροπλάνο το εξοπλισμένο με laser στην Ελλάδα από τις 24 του μήνα;

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr