Home Greek News Ο υιός του Τζόρτζ Σόρος σε παραλία της Αλβανίας με τον Έντι Ράμα

Ο υιός του Τζόρτζ Σόρος σε παραλία της Αλβανίας με τον Έντι Ράμα

by _
0 comment 124 views

Ο υιός Σόρος σε παραλία της Αλβανίας με τον Έντι Ράμα

Ιούλιος 29, 2018. 22:53

Ο γιος του Τζορτζ Σόρος, Αλεξάντερ,  σε περιοδεία του στα Βαλκάνια, επισκέφθηκε και την Αλβανία. Μετά το Βελιγράδι και την Πρίστινα, έφθασε στην Αλβανία.

Ο Αλεξάντερ Σόρος επισκέφθηκε τη Νότια Αλβανία και σήμερα το απόγευμα δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, ο οποίος αποφάσισε,επίσης, να περάσει το Σαββατοκύριακο στον Αυλώνα  (Vlora), όπου συμμετείχε σε διάφορες δραστηριότητες.

Στη σελίδα του στο Instagram ο Σόρος γράφει ότι είναι πολύ χαρούμενος που περνάει το χρόνο του με τον οραματιστή Έντι Ράμα και ότι αισθάνεται πολύ άνετα στην Αλβανία.

«Είναι θαυμάσιο που ξανάρχομαι στην Αλβανία και περνώ το χρόνο  με τον οραματιστή πρωθυπουργό και αναγεννησιακό Έντι Ράμα και συζητώ την πρόοδο της Αλβανίας προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την περιφερειακή συνεργασία», γράφει ο υιός Σόρος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από μερικές ημέρες, ο Αλεξάντερ Σόρος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

(Στοιχεία από shqiptarja.com)

The Hellenic Information Team

               

  Το παρόν άρθρο μεταφράστηκε και επιμελήθηκε από το  © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

Ετικέτες ΑλβανίαΑλεξάντερ ΣόροςΈντι ΡάμαΤζορτζ Σόρος

Αναρτήθηκε από mikres-ekdoseis

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr