Home Greek News ΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ(Βίντεο)

ΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ(Βίντεο)

by _
0 comment 361 views

ΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ(Βίντεο)

-Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ιερ. 6,14       Προσεπάθησαν επιπολαίως να θεραπεύσουν την πληγήν και τα συντρίμματα του λαού μου, θεωρούντες αυτά μηδαμινά και λέγοντες• Ειρήνη υπάρχει εις ημάς, όλα πάνε καλά! Που είναι όμως αυτή η ειρήνη;

Για πολύ καιρό, η στρατιωτική κατάσταση σχετικά με το Ισραήλ και τους γείτονές του, μεταβάλλεται καθημερινά. Η Συρία φαίνεται να έχει αντιμετωπίσει τους τελευταίους αντάρτες στα σύνορα του Ισραήλ με τη Συρία, εκτός ίσως από την Νταράα.

Αυτήν τη στιγμή, μια μυστική συμφωνία έχει συναφθεί μεταξύ του Τραμπ και του Πούτιν με την υποδοχή του Νετανιάχου στο Ελσίνκι. Η Ρωσία επρόκειτο να προστατεύσει τα σύνορα του Ισραήλ και του Ιορδάνη με τη Συρία. Αυτό σημαίνει την ύπαρξη του στρατού της Ρωσίας στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ.

Ο Μπεντζαμίν Νετανιάχου ονομάστηκε Moschiach ben Yosef, από τον Rebbe Menahem Schneerson από την σεχτα των Χαμαντ Λουμπαβιτς , για να προετοιμάσει το δρόμο για τον εβραϊκό Λουσιφεριανό Μεσσία Ben David, με το αίμα του Αρμαγεδώνα (Ιερεμίας 25:29) με σκοπό να κάνουν το Ισραήλ τον κυβερνήτη του κόσμου. Ο Νετανιάχου υποσχέθηκε στον καγκελάριο να ολοκληρώσει αυτή την αποστολή!

The Rebbe and Bibi Netanyahu: Politicians For Redemption

 

Όταν αυτές οι τρεις, που ανήκουν στους Χαμαντ Λουμπαβιτς, συμπράτουν σε μια τέτοια συμφωνία, υπάρχουν πολλοι λόγοι για εγρήγορση: ο μοναδικός στόχος των Χαμαντ είναι με όλα τα μέσα να πραγματοποιήσουν την προφητεία της βιβλικής ημέρας της κρίσεως ιδιαίτερα την Προφητεία του Γωγ και Μαγώγ (Ιεζεκιήλ 38,39):

Στις τελευταίες μέρες μια Μεγάλη δύναμη, Μαγώγ, από τον ακραίο Βορρά ακολουθούμενη από πολλούς λαούς, για παράδειγμα Ιρανοί, οι Λίβυοι, επρόκειται να εισβάλουν στο αποκατεστημένο Ισραήλ, που συλλέγεται από όλους τους λαούς, αυτήν τη στιγμή δεν είναι δύο, αλλά μόνο ένα έθνος (Ιεζεκιήλ 37).

Ιεζ. 38,18        Κατά την έποχην εκείνην, κατά την οποίαν θα επέλθη ο Γωγ εις την χώραν του Ισραήλ, λέγει ο Κυριος, θα εκσπάση ο θυμός μου

Ιεζ. 38,19         και η αγανάκτησίς μου. Επάνω εις την φλόγα της οργής μου ελάλησα. Ασφαλώς και βεβαίως κατά την ημέραν εκείνην θα γίνη μέγας σεισμός εις την χώραν του ισραηλιτικού λαού.

Ιεζ. 38,20       Θα συγκλονισθούν από τον τρόμον εξ αιτίας μου οι ιχθύες της θαλάσσης, τα πτηνά του ουρανού, τα θηρία της υπαίθρου, όλα τα ζώα, που έρπουν εις την γην, όλοι οι άνθρωποι, που καλύπτουν την έκτασιν αυτής. Θα διαρραγούν τα όρη, θα κρημνισθούν αι φάραγγες και κάθε οχυρόν τείχος των πόλεων θα πέση εις ερείπια.

Gog and Magog – Part 1

 

Ησ. 17,1        Ιδού, η Δαμασκός θα εξαφανισθή εκ μέσου των άλλων πόλεων της οικουμένης, η δε πτώσις αυτής θα είναι μεγάλη.

Στο Ελσίνκι, ο Πούτιν και ο Τραμπ σύναψαν μια συμφωνία που προβλέπει την παράδοση στη ρωσική ευθύνη όλων των τμημάτων της νότιας και νοτιοδυτικής Συρίας που φθάνουν στα σύνορα μεταξύ Ισραήλ και Ιορδανίας, συμπεριλαμβανομένων, κυρίως, επιταγών και παρατήρησης που επιβλέπουν όλα τα μέρη της Συρίας, της Ιορδανίας, του Ισραήλ, του Λίβανου και την ανατολική Μεσόγειο. Ο Τραμπ και ο Μπεντζαμίν Νετανιάχου έδωσαν έτσι στον Πούτιν πολύτιμο πλεονέκτημα για την ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας της Ρωσίας στη Συρία και την ευρύτερη περιοχή.

Ο συριακός στρατός άρχισε να αποσύρει τα βαριά όπλα από τα σύνορα με το Ισραήλ. Αυτό το βήμα πραγματοποιήθηκε μία ημέρα μετά τη διάσκεψη κορυφής του Ελσίνκι.

 

Μετά την καταστροφή των συνομιλιών Ρωσίας-Ισραήλ, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία το βράδυ του Σαββάτου, στις 23 Ιουνίου, βομβάρδισε τους επαναστατικούς στόχους της Συρίας για την υποστήριξη της νοτιοδυτικής επίθεσης του Assad. Αυτό ήταν αντίθετο με τις υποσχέσεις της Ρωσίας προς το Ισραήλ.

Ο βομβαρδισμός τους αγνόησε επίσης αυστηρές αμερικανικές προειδοποιήσεις: Την περασμένη εβδομάδα, το υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε τον Ασάντ και τους ρωσικούς συμμάχους του για «σοβαρές επιπτώσεις» για παραβίαση της συμφωνίας αποσυγκέντρωσης που επιτεύχθηκε πέρυσι μεταξύ των προέδρων Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ.

Ταυτόχρονα, την Κυριακή, τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και η εφημερίδα The Guardian, 24 Ιουνίου 2018, ανέφεραν ότι οι ΗΠΑ μέσω της πρεσβείας τους στο Αμμάν έστειλαν αυτό το μήνυμα σε όλους τους «επαναστάτες» ηγέτες του Νότου: Κάντε τη δική σας απόφαση, αλλά » απόφαση για την υπόθεση ή την προσδοκία της στρατιωτικής παρέμβασης από εμάς. »

Οι αξιωματικοί της άμυνας και των στρατιωτικών στην Ουάσινγκτον και τη Μόσχα είναι γεμάτοι εμπόδια στο δρόμο των Προέδρων Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν που διοργανώνουν μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο. Ο υπουργός Άμυνας Μάικ Μάττις(Mike Mattis) και ο κορυφαίος Αμερικανός στρατιώτης, Γιόζεφ Ντάνφορντ, αποτελούν την αιχμή της καμπάνιας κατά της διάσκεψης κορυφής στην Ουάσινγκτον και τον υπουργό Άμυνας Γκερ. Σεργκέι Σόιγκου στη Μόσχα. Οι πηγές μας αποκαλύπτουν ότι οι στρατηγοί χρησιμοποιούν την αμερικανική-ρωσική στρατιωτική αντιπαράθεση στη Συρία για να προβάλλουν τα εμπόδια αυτά. Έτσι ο διαγωνισμός ρωσικής-αμερικάνικης διακυβέρνησης που προχωράει εκεί είναι συνήθως κρυμμένος από τον δημόσιο έλεγχο.

Η Συμμαχία Ρωσίας-Ισραήλ μεγαλώνει ως Συμμαχία Ρωσίας-Ιράν στη Συρία.

Οι Χαμαντ Λουμπαβιτς έχουν σταθερή δύναμη στην ανάπτυξη και θα εκπληρώσουν τις προφητείες.

Το Θέλημα Θεού: Έτσι, αν θέλετε να μάθετε το μέλλον, διαβάστε τις προφητείες της Βίβλου στης εσχατες ημερες το τέλος κοσμου.

Ολόκληρη η ελίτ, δηλαδή: οι μασονικοί πολιτικοί, οι δάσκαλοί τους στην πόλη του Λονδίνου, οι οποίοι είναι υπάκουοι στους Χαμπάντ Λούμπαβιτς και στους Ιησουίτες (Βατικανό), είναι απασχολημένοι με το σχέδιο αυτό.

Η ισραηλινή ελίτ έχει ήδη ετοιμάσει ένα καταφύγιο για το χρόνο μετά την προγραμματισμένη πτώση του παλαιστινιακού Ισραήλ, δηλαδή την Παταγονία.

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!…..

ΌΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΩΓ ΚΑΙ ΜΑΓΩΓ

Πηγή >>

http://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B3%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr