Home Greek News ΦΡΙΚΗ: Η φωτιά έγινε στο ακριβώς ίδιο ιστορικό χρονικό πλαίσιο κατά το οποίο έκαψε την Ρώμη ο ΝΕΡΩΝ! Σημερινός “Νέρων” ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

ΦΡΙΚΗ: Η φωτιά έγινε στο ακριβώς ίδιο ιστορικό χρονικό πλαίσιο κατά το οποίο έκαψε την Ρώμη ο ΝΕΡΩΝ! Σημερινός “Νέρων” ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

by _
0 comment 192 views

ΦΡΙΚΗ: Η φωτιά έγινε στο ακριβώς ίδιο ιστορικό χρονικό πλαίσιο κατά το οποίο έκαψε την Ρώμη ο ΝΕΡΩΝ! Σημερινός “Νέρων” ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

Με τη διαφορά ότι, σήμερα, δεν κάηκε η Ρώμη αλλά…ΑΙ ΑΘΗΝΑΙ…!!!….

GreekNewsOnDemand.com, ΦΡΙΚΗ: Ο Παυλόπουλος μιλά για ΘΥΣΙΑ των νεκρών από τη φωτιά! Η φωτιά έγινε στο ακριβώς ίδιο ιστορικό χρονικό πλαίσιο κατά το οποίο έκαψε την Ρώμη ο ΝΕΡΩΝ! Κάει τώρα όμως όχι η Ρώμη αλλή…ΑΙ ΑΘΗΝΑΙ!!! Σημερινός “Νέρων” ο ΤΣΙΠΡΑΣ που θυσιάζει ΕΛΛΗΝΕΣ στο βωμό του ΣΑΤΑΝΑ!!!
#Φωτιά #Αττική #ΝέαΜάκρη#Κινέτα #ΣΥΡΙΖΑ #Ελλάδα |

Οι φωτιές που ξέσπασαν στην Κινέτα (23 Ιουλ. 2018) και αλλού έτυχε να εμπέσουν σε ακριβώς το ΙΔΙΟ ιστορικό χρονικό πλάισιο όπως οι φωτιές που είχαν κάψει κάποτε τη….ΡΩΜΗ (19 Ιουλ. 64 μ.Χ. και διήρκησαν για 6 ημέρες!)! Τυχαίο αυτό;;; ΠΕΡΙΤΤΟΝ νομίζω να πούμε ότι τίποτε μα…ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΤΥΧΑΙΟ» σε αυτό τον κόσμο που ζούμε!

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο μου….

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/900769210129135/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr