Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του Έβρου!

Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του Έβρου!

Οι δύο από αυτούς δηλώνουν δημοσιογράφοι

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ….!!!…,

Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Σας είχαμε προειδοποιήσει για ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ προ μηνών!! Δηλ.., διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο «Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του Έβρου!» να καταλάβετε…!!!…

Δείτε τη σημερινή μου εκπομπή πάνω σε αυτό και ανοίξτε τον ΗΧΟ στο παρακάτω πλέιγερ!….

Παρουσιάζει το GreekNewsOnDemand.com: ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθησαν τέσσερις Τούρκοι σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του Έβρου! | Ντοκουμέντο-σοκ του Wikileaks: Οι Τούρκοι θα ειβάλουν στην Ελλάδα μέσω…ΕΒΡΟΥ εκεί ακριβώς όπου έγινε η ΑΠΑΓΩΓΗ των 2 Ελλήνων στρατιωτών! #Τούρκοι #Έβρος #συλλήψειςτωντεσσάρωνΤούρκων #ΣοφικόΔιδυμοτείχου

Posted by John Kountouris on Friday, July 20, 2018


Οι συλλήψεις των 4 Τούρκων έγιναν χθες το απόγευμα (19-07-2018) στην απαγορευμένη περιοχή ΖΑΠ (Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως) του χωριού Σοφικό Διδυμοτείχου στον Έβρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για δύο Τούρκους που δηλώνουν δημοσιογράφοι και δύο ακόμα συμπατριώτες τους. Την υπόθεση χειρίζεται η αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες στις συλλήψεις δεν υπήρξε εμπλοκή του στρατού.

Όπως διαπιστώθηκε, οι 4 Τούρκοι βρίσκονταν νόμιμα στην χώρα μας, αλλά κινούνταν στην απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή, χωρίς να έχουν την απαραίτητη άδεια που απαιτείται για να βρεθούν σε τέτοιο χώρο. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τέσσερις, διότι τους εντόπισαν να κινούνται σε απαγορευμένη περιοχή και τους οδήγησαν για ανάκριση στο Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου.

Για το όλο θέμα ενημερώθηκαν και οι στρατιωτικές αρχές. Οι συλληφθέντες υποστηρίζουν ότι έκαναν ρεπορτάζ για την μητέρα και τα τρία παιδιά που αγνοούνται στον Έβρο.

Οι δύο Τούρκοι επέμειναν πως είναι δημοσιογράφοι και ταξίδεψαν στον Έβρο από την Αθήνα. Οι άλλοι δύο Τούρκοι πολίτες πήγαν στο σημείο από την Θεσσαλονίκη και δήλωσαν πως ήθελαν να βοηθήσουν στο ρεπορτάζ. Ανέφεραν πως είναι φίλοι της οικογένειας των αγνοουμένων και συνόδευαν τους δημοσιογράφους.

Σε βάρος τους όμως θα σχηματιστεί δικογραφία και θα οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα Ορεστιάδας, με την κατηγορία ότι κινούνταν χωρίς την απαραίτητη άδεια στην ΖΑΠ (Ζώνη Ασφαλείας Προκαλύψεως).

4 ΤΟΥΡΚΟΙΔημοσιογραφοιΕΒΡΟΣΣύλληψη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

Ντοκουμέντο-σοκ του Wikileaks: Οι Τούρκοι θα ειβάλουν στην Ελλάδα μέσω…ΕΒΡΟΥ εκεί ακριβώς όπου έγινε η ΑΠΑΓΩΓΗ των 2 Ελλήνων στρατιωτών!