Home Greek News ΔΟΥΡΟΥ: «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΙ ΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ»!

ΔΟΥΡΟΥ: «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΙ ΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ»!

by _
0 comment 102 views

ΔΟΥΡΟΥ: «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΙ ΟΙ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ»!

Έκαστος εφ᾿ ω ετάχθη και οι «αλληλέγγυοι» συριζομούρηδες με τα «προσφυγάκια» και τους «ευπαθείς»! Οι οποίοι, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της Δούρου (που είναι ο ορισμός του ρατσισμού…), είναι ανώτεροι από τους υπολοίπους, γιατί είναι «εξαιρετικοί άνθρωποι»! «Δίκτυο Αλληλεγγύης για τους Εξαιρετικούς ανθρώπους», λοιπόν, τιτλοφορείται άρθρο της Δούρου στη συριζοφυλλάδα «Νέα Σελίδα». Στο άρθρο, η Δούρου παρουσιάζει στα συντρόφια της τα σχέδια της Περιφέρειας Αττικής για τους «Εξαιρετικούς ανθρώπους», προκειμένου να βρουν δουλειές και να ενταχθούν στις τοπικές κοινωνίες.

Και για τους Έλληνες που έχουν ανάγκη στήριξης, τι κάνει η Δούρου; Τίποτα βεβαίως, γιατί οι Έλληνες δεν τυγχάνουν «εξαιρετικοί άνθρωποι», αλλά «basse classe», που λένε και οι φίλοι μας οι Γάλλοι, δηλαδή κατώτερης υποστάθμης!

https://ethnikismos.net/2018/07/17/%CE%B4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%B9/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr