Home Greek News Σοκ: Έσβησαν τα φώτα στον Τράμπ την ώρα που μιλούσε για τη Ρωσία και τις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ! – US intel ‘blacks out’ Trump at WH?

Σοκ: Έσβησαν τα φώτα στον Τράμπ την ώρα που μιλούσε για τη Ρωσία και τις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ! – US intel ‘blacks out’ Trump at WH?

by _
0 comment 124 views

 

Έσβησαν τα φώτα στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ την ώρα που μιλούσε για τη Ρωσία και τις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ! 

«Τεχνικό πρόβλημα», «διακοπή ρεύματος» ή μήπως…ΣΚΛΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗ…CIA;;; Νομίζω ότι η απάντησις…ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ μιας και κάτι παρόμοιο δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΈ σε κανένα προηγούμεο Πρόεδρο των ΗΠΑ…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/videos/893608394178550/

US intel ‘blacks out’ Trump at WH?

-του Ιωάν. Κουντούρη | Αθήνα | 18 Ιουλ. 2018 | 19.08

Την ώρα που ο Τράμπ μιλούσε για τη Ρωσία και τις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσία, του σβήνουν τα φώτα. Όλος ο τύπος σχολιάζει αυτή τη στιγμή αυτό, αναρωτιώμενος για το εάν αυτό ήταν μια απλή «διακοπή ρεύματος» ή μήπως ….ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Χμμμμ. Μην στεναχωριέστε όμως, γιατί την απάντηση μας την έδωσε ο ίδιος ο Τράμπ!
Και με το που ο Τράμπ αναφέρεται στις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ, του σβήνουν τα φώτα! Είπε συγκεκριμένα, «Έχω πλήρη πίστη στις υπηρεσίες πληροφοριών μας» και μετά σβήνουν τα φώτα! Και όταν ´έσβησαν τα φώτα, ο Τράμπ ειπε μετά «Ούπς! Αυτό πρέπει να είναι οι υπηρεσίες πληροφοριών» …!!!….

 

https://www.facebook.com/RTvids/videos/2068421079834801/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr